Чоловічі сексуальні страхи

У чоловіків теж є страхиЖіночі сексуальні страхи ми розкрили і оприлюднили в минулій статті, тепер же настала черга переходити і до чоловіків. Як же йдуть справи з сексом, комплексами і страхом у чоловічої частини населення, зараз і дізнаємося. Тут же у деяких мимоволі може виникнути питання: “Стривайте-ка, а у чоловіків хіба можуть виникати якісь страхи перед сексом?”. Повірте, ще як можуть! І кількість чоловічих страхів цілком може позмагатися з жіночими. Стереотипний образ чоловіка, як полігамного самця, спраглого до сексу кожну хвилину і думаючого про дикі зносини перед сном, під час пробудження і в процесі роботи - це і є головна причина, чому може виникнути таке питання. Подібна картинка, що малює чоловіка, як істоту, що вічно бажає сексу, зовсім стирає межі того, що чоловік - це теж, врешті-решт, людина. Людина, яка може відчувати весь спектр почуттів, в тому числі і почуття страху перед сексом. Причому у кожного свій особливий страх, який утворився по ряду багатьох причин: невпевненість в собі, невдалий досвід, комплекси, різні недуги та інше. І якщо у Вашій голові складається пазл, що тільки жінки можуть накручувати себе з приводу і без, боятися і соромитися, а чоловік - це такий могутній і залізний лицар в нездоланних обладунках, який сміливо йде на будь-яку справу, навіть сексуального характеру, і не боїться нічого, що може його очікувати, то цей пазл варто негайно зруйнувати і сісти за складання менш стереотипної та заїждженої картинки. Тема сексу для чоловіків виступає не менш інтимною і педантичною, ніж для жінок, а тому будь-які невдачі і незручні моменти сприймаються часом дуже серйозно і близько до серця. Звідси і виникають різні страхи, які тільки посилюються і посилюються, якщо з ними стикаєшся в реальному житті знову і знову. Так чого ж, власне, бояться чоловіки перед сексом? Відкриємо для Вас завісу найпоширеніших чоловічих сексуальних страхів.

Чоловічі сексуальні страхи

Ну не встав й не встав...1. А що, якщо не встане Страх відсутності ерекції в потрібний момент -це один з найпоширеніших чоловічих страхів. З такою ситуацією в своєму житті стикався практично кожен чоловік, але у кожного вона відклалася в пам'яті по різному. Хтось миттєво засмутився, потужив і поскорбив над сумним пенісом і успішно забув або не надав даній незручності особливого значення. Ну а хтось же, зіткнувшись з такою проблемою, став днями, тижнями і місяцями висиджувати і вирощувати цю проблему, копаючись в собі і своїх думках, перетворюючи цей, можливо навіть єдиний випадок, в справжнісінький страх перед кожним наступним статевим актом. Підливає масло у вогонь і те, що в даному випадку активно працює накопичувальна система, адже страх відсутності ерекції все збільшується і збільшується після кожного незручного моменту, пов'язаного з тим, що просто напросто не встав. Переживши один або кілька таких невдалих моментів, чоловік вже підсвідомо відчуває напряг перед майбутнім сексом і задається питанням: “а раптом не встане і в цей раз?”. Такі думки лише нагнітають, заочно програмують Вас на провал і повністю вбивають будь-яке бажання навіть пробувати. Іноді такий страх може сприяти відтягуванню статевого акту або ж просто він заповнює всі думки людини і робить його максимально зосередженим і завантаженим, що не дозволяє як слід розслабитися і отримати задоволення від близькості. Але потрібно пам'ятати, що ніхто не застрахований від подібних ситуацій і не завжди відсутність ерекції - це якась патологія або хрест на вашому сексуальному житті. Зовсім не факт, що в подальшому таке може повторитися і зовсім. Член - не змія, яка спритно вилазить на звуки флейти, а чоловік - не фокусник і не заклинатель, який по клацанню або подуву флейти здатний розбудити і надихнути ту чи іншу частину тіла. Це не так працює, на жаль. А ось причин, чому відсутня ерекція або вона ослаблена, може бути просто маса, починаючи від втоми, і закінчуючи способом життя чоловіка. Детальніше ж про те, чому ерекції немає і як на це потрібно реагувати, Ви зможете дізнатися в статті “Зрадницьки НЕ встав”. Як же боротися зі своїм страхом? Для початку потрібно зрозуміти, яка з причин є Вашим варіантом, а вже після цього почати роботу по виправленню помилок, які і привели Вас до подібної проблеми. Щоб позбутися від страху, необхідно прибрати всі провокуючі фактори і працювати над тим, що є його причиною. Ну а щоб не запускати цей процес і не чекати, поки така невинна незручність переросте в справжній страх, слід не акцентувати на таких дрібницях увагу, а жити за принципом “Ну було і було”. Власне кажучи, з ким не буває. Так що не варто себе заздалегідь програмувати на провал, адже ми притягуємо те, про що думаємо. 

Занадто швидка магія2. Все скінчилося, не встигнувши початися. Мова ж йде про передчасну еякуляцію або страх закінчити занадто швидко. У деяких чоловіків є така особливість організму на постійній основі і вони з разу в раз отримують оргазм за лічені хвилини, а то і секунди. Деякі ж стикаються з такою проблемою час від часу. Слід пам'ятати, що передчасна еякуляція може виникнути абсолютно у кожного по ряду різних причин. Але тим не менш, у деяких чоловіків виробляється страх, що так буде кожен раз. А таке почуття зовсім не додає впевненості в собі як чоловіка, адже в даному випадку, перший - не означає кращий. Страх передчасної еякуляції тягне за собою не тільки комплекси через те, що ви по праву не можете вважатися хорошим коханцем і гарячим самцем в ліжку, так як завершуєте всі інтимні справи вже мало не після самого початку, але і переживання через те, що Ваша партнерка залишилася незадоволеною. А ці переживання дуже навіть можуть перерости в страх втратити свою кохану людину, так як волею-неволею з'являються думки про те, що партнер може просто піти від Вас і знайти собі партнера, який буде повноцінно задовольняти його в ліжку. Ще більше комплексів наганяє і індустрія 18+, надивившись півгодинні, а то і годинні ролики якої можна взагалі увігнати себе в суцільний закомплексований клубок страху. Але не варто відразу ж приписувати себе до числа невдах і ставити хрест на тривалому сексі і тривалому задоволенні. Навіть, якщо так склалося, що ви закінчили раніше, а Ваш партнер ще не може похвалитися тим же, то завжди на допомогу можуть прийти і інші види ласк. До оргазму може довести адже не тільки член… Так що потрібно користуватися всіма благами, якими наділила людину природа, наприклад, руками або язиком, ротом. Зрештою, в сучасному світі існують і знаходяться у вільному доступі найрізноманітніші секс-іграшки, за допомогою яких також можна довести до оргазму свого партнера. Так що закінчити розпочате можна не тільки традиційним способом. У таких випадках обидва партнери тільки виграють і зовсім забудуть про те, що кілька миттєвостей тому відбулося раптове і досить швидке сім'явиверження. Хіба це важливо, якщо обидва партнери все таки випробували оргазм? Ось і ми думаємо, що ні. 

Не можна ж не згадати і про спеціальні секс-іграшки, які відстрочують момент еякуляції, щоб Ви змогли як слід насолодитися сексом самі і задовольнити свою партнерку. Якщо Ви вже стикалися з проблемою передчасної еякуляції або просто не хочете, щоб таке сталося, то спробуйте ерекційні кільця. Це чоловічі секс-іграшки у вигляді кілець, які надягають на основу члена, стискають стовбур і тим самим запобігають відтік крові. Такий ефект не тільки робить пеніс міцніше і твердіше, але і дозволяє займатися любов'ю набагато довше. А ось від величезного вибору ерекційних кілець Ви і зовсім зійдете з розуму від радості. Тут Вам і звичайні, і рельєфні, і навіть з вібраційним стимулятором для додаткових ласк клітора партнерки. Вибирай - не хочу!

Не варто нервувати і піддаватися тривозі3. Не закінчити розпочате. Протилежний попередньому пункту страх, який також періодично може з'являтися у чоловіків. Іноді намагаєшся щосили і вже протягом тривалого часу, а все ніяк і ніяк. Вже і сил немає, і піт проступає на лобі, і дихалки не вистачає, та й ентузіазм кудись випарувався, а оргазму все не бачити. А так хочеться… і тут знову ж таки мова про те, що причин такої проблеми може бути багато, починаючи від невпевненості в собі, стресу і нервів, і закінчуючи прийомом певних препаратів і станом здоров'я. Але це зовсім не говорить про те, що такі ситуації необхідно перетворювати в страх, адже немає ніякої ймовірності, що це повториться знову. Може ви просто перевтомилися і Вам варто лягти поспати, набратися сил і спробувати з новою пристрастю, міццю і силою на наступний день. З ким же не буває? Всі ми люди, а не роботи. Тому, не треба боятися того, що може взагалі і не статися. Краще віддайтеся пристрасті і насолоджуйтеся моментом тут і зараз.

4. Розмір члена. Ну і куди ж без міряння пенісами… Вічний страх багатьох хлопців:“Чи не занадто він маленький?”, “А раптом у її колишнього був більше?”, &ldquoА може все таки маленький?”. Справедливості заради можемо припустити, що подібний страх працює і у зворотний бік і деякі власники великих розмірів задаються питанням: “Ми не занадто великий?”. Але погодьтеся, найчастіше ми зустрічаємо в житті саме перший варіант. Багато чоловіків досі керуються якимись стереотипами на рахунок розміру члена, спираються на побачене в фільмах або почуте з вуст знаменитостей, кумирів або тих же зірок кіно для дорослих. Деякі з чоловіків волею-неволею вбили собі в голову інформацію про горезвісні 15 сантиметрів, а інші просто мріють про парочку додаткових сантиметрів, які, за їхніми словами, могли б зіграти величезну роль. Але чи варто переживати через розмір члена настільки, щоб заганяти себе в комплекси і відчувати страх перед кожним статевим актом? Звичайно ні! Адже давно вже доведено, що розмір дійсно не має значення. І це не тільки втішаючий зворот мови, яким звикли підбадьорювати чоловіків, але і абсолютна правда. Ну а якщо ви все ще не вірите, що розмір - це далеко не головне, то пропонуємо вам ознайомитися зі статтею “Розмір мені друг, але техніка дорожче”.

Розслабитися і віддатися процесу - запорука успіхуАле якщо вже так склалося, що Ви відчуваєте страх того, що Ваш пеніс недостатньо великий, то на допомогу завжди можуть прийти спеціальні секс-іграшки. Секс-шоп в сучасному світі відкриває неймовірний вибір інтимних виробів, які здатні позбавити чоловіків від комплексів і страхів. Не вистачає пари сантиметрів в довжині або діаметрі? До Ваших послуг подовжуючі насадки на пеніс, які подарують Вам не тільки кілька додаткових сантиметрів, але і порадують Вашу партнерку новими, яскравими відчуттями під час сексу. Бажаєте, щоб все було максимально комфортно і зафіксовано? Тоді можна використовувати не насадки, а порожнисті страпони, які комфортно і міцно фіксуються за допомогою спеціального кріплення або трусиків. Мрієте побачити свій член в нових розмірах? Це диво Вам зможуть влаштувати вакуумні помпи і гідропомпи, які здатні на час збільшити статевий член і привести його в стан міцної і стійкої ерекції. До слова, якщо помпою користуватися регулярно, то можна спостерігати збільшення члена на постійній основі. Так що, не варто боятися того, що Ви володієте тими чи іншими розмірами статевого органу, адже це абсолютно не важливо! У будь-якому випадку, додаткові інтимні гаджети завжди зможуть перетворити комплекси і невпевненість в собі в нові можливості і сексуальні експерименти. 

5. Страх не задовольнити жінку. Цей страх - це комбінування всіх попередніх пунктів, адже кожен з них може привести до одного загального результату - незадоволення свого партнера. Страх не доставити партнеру задоволення може наздоганяти як і невпевнених в собі, боязких чоловіків, так і найспекотніших і досвідчених коханців. Такий результат подій може конкретно вдарити по самооцінці чоловіка, адже кому буде приємно усвідомлювати той факт, що його партнер не отримує належної насолоди або оргазму під час сексу з ним? І цей страх цілком обгрунтований. Неприємненько, як мінімум. І не варто відразу, при першій же невдачі, кричати в рупор про те, що жінка фригідна і справа не в мені. Варто просто пам'ятати, що у кожної людини організм, статева система, чутливість і сприйняття індивідуальні і вимагають певного підходу. Боїтеся не задовольнити жінку? Запитайте відразу про її уподобання в сексі, улюблені пози і положення, техніки, в яких вона відчуває оргазм. Експериментуйте і пробуйте всі можливі варіанти, цікавтеся відчуттями і почуттями партнера і, головне, відчувайте один одного. Тоді ви зможете не тільки урізноманітнити своє сексуальне життя, але і дарувати задоволення не тільки собі, але і партнерці. Потрібно бути впевненіше в своїх силах і ні в якому разі не зациклюватися на страху того, що може щось піти не так. Просто віддайтеся почуттю, згуртуйтеся з партнером в пристрасному симбіозі і отримуйте задоволення від процесу. 

Секс створений не для страху

Секс дано людям не тільки для продовження роду, але і для розслаблення, емоційного розвантаження і насолоди. Він приносить нам задоволення і робить світ навколо нас яскравішим. А тому, поряд із задоволенням і насолодою просто не можуть стояти страхи, які є цілковитим протиставленням даним категоріям щастя. Так, страхи існують і вони навколо нас. Кожна людина має свій страх, який тягнеться з ним по життю або втрачається з роками. Але не варто створювати і придумувати страхи хоча б в сфері сексу, в якій ви можете пізнати справжнє задоволення і насолоду. Відкидайте всі забобони, боріться з комплексами і позбавляйтеся від сексуальних страхів, адже секс нам дано для задоволення, а задоволення і страх -поняття з абсолютно різних категорій.

Геть страхи!

Відгуки

Чоловічі сексуальні страхи (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чоловічі сексуальні страхи, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка