Інтимне відбілювання - перший крок до впевненості в собі

21 століття - час, який перевернув свідомість і сприйняття життя з ніг на голову. Прогресуючий період, коли перестаєш дивуватися новим явищам, тенденціям і напрямкам. Але невже вже нічим не вразити сучасної людини в цей божевільний і безмежний століття? Як би не так. Людський розум безмежний і ще більш божевільний і оригінальний, ніж час, в якому він функціонує. З кожним роком ми можемо лише округляти очі від винаходів і відкриттів, що відбуваються шаленими темпами. А сфера інтимного життя і сексу - зовсім безмежне поле для обговорення. Згадати навіть раніше обговорювану нами тему про нові сексуальні орієнтації, які раптово виникли в останні роки. Або взяти ту ж теледільдоніку, думка про яку ще років 10 назад могла здаватися неможливою і божевільною. Але людської оригінальності та винахідливості є місце бути не тільки в технологічній сфері, дотичній сексуального життя, а й навіть в галузі звичайного інтимного догляду за тілом. І якщо Ви все ще думаєте, що відбілюють тільки зуби, то тоді у нас для Вас є цікаві новини.

Якісне відбілювання - це коли без сонцезахисних окулярів не поглянешНе зубами єдиними…

Відбілювання зубів - процедура, яка, як мінімум, відома всім, хто стежить за своєю ротовою порожниною, дивиться телевізор або звертає увагу на рекламу. Такого роду відбілювання не викликає ніякого подиву в сучасному світі на відміну від відбілювання, наприклад,... ануса. Про це Вам реклама в метро і на бігбордах не розкаже... А такого роду процедура не те що існує, а користується популярністю серед як жінок, так і чоловіків. А справа вся в тому, що шкіра на інтимних зонах людини може з часом набути темний відтінок, який не так-то просто вивести. Подібна не зовсім приємна пігментація може не тільки засмутити власника такої несподіваної проблеми, але і вельми похитнути його впевненість в собі. А відчувати себе скуто перед партнером або невпевнено на пляжі та в білизні, погодьтеся, не найкращий варіант, який тягне за собою неприємні наслідки.

Чому ж виникає пігментація?

Почнемо з того, що потемніння шкіри може зненацька виникнути в самих непередбачуваних інтимних місцях. Найчастіше пігментація трапляється в області ануса, великих статевих губ, лобка, мошонки та навіть в пахвових западинах.

Подаруйте інтимним зонам нову свіжістьЩо сприяє потемніння?

  • Генетика. Потемніння шкіри на інтимних місцях може бути викликано звичайнісінькою схильністю до даного явища. Зміна відтінку шкірного покриву просто-напросто закладено природою, обдурити яку нам не під силу.
  • Білизна. Красива і сексуальна білизна - це чудово і надзвичайно! Але ще краще, коли білизна не просто красива, але ще і неймовірно зручна. А якщо ще й зроблено з якісних матеріалів, то тоді проблеми із зайвою пігментацією можуть Вас обійти стороною. Адже неправильно підібране за розміром тісну білизну, яке, до того ж має хімічний склад, може з легкістю спровокувати таке явище, як потемніння шкіри. Щоб уникнути цієї долі слід ретельно підбирати білизну за розміром, а також звертати увагу на склад і матеріал, з якого вона виготовлена. Неприємне тертя, неправильно підібраний розмір і алергічні реакції на неякісний матеріал - перший крок до пігментації шкіри в інтимних зонах. Скажіть "ні" жорстким синтетичним тканинам, грубим швам, дискомфортним мереживам і тісним речам.
  • Здоров'я. На зміну відтінку шкіри можуть впливати такі проблеми, як хвороби щитовидної залози та печінки. Але велика ймовірність появи пігментації стосується різних гормональних збоїв. В основному це може бути викликано станом гормонального фону під час вагітності та післяпологового періоду, а також прийомом оральних способів захисту.
  • Вік. З віком еластичність шкіри знижується і наступають різного роду потемніння та утворення пігментних плям.
  • Зайва вага. Зайва вага сприяє тіснішому контакту і тертя внутрішніх поверхонь стегон, в результаті чого виникає почервоніння, подразнення і, врешті-решт, огрубіння і потемніння шкіри.

Рішення є!

Білосніжна красаЯк і в будь-якій ситуації - рішення є завжди! Даний випадок - не виняток. Сьогодні існують різні способи відбілювання шкіри в інтимних зонах: від бабусиних методів (куди ж без них) до лазерних технологій. Що стосується відбілювання в домашніх умовах за порадами, що передаються з покоління в покоління, то вони мають право на життя. Але ось на який рівень життя... Вельми сумнівно. В інтернеті Ви без проблем знайдете масу різних рецептів, починаючи від масок з натертого огірка і лимонного соку до найжорстокіших варіантів з аміаку (нашатирного спирту) і перекису водню. Якщо Ви настільки зневірилися від проблеми з потемніння шкіри, що готові отримувати хімічні опіки від впливу розчину аміаку і перекису на ніжну шкіру, то так, Ви дійсно в розпачі. Ні, ми не займаємо категоричну позицію супротивників "бабусиних методів", але можемо точно сказати, що перед тим, як наносити різноманітні саморобні суміші на своє тіло, треба добре знати свій організм і його можливі реакції на подібні чаклунські зілля. Як то кажуть, навіщо ризикувати, якщо можна не ризикувати?

Перейдемо до абсолютно інших крайнощів. Чому крайнощів? Та тому, що домашні зілля "бабусиних рецептів" обійдуться Вам у фінансовій складовій абсолютними копійками. Саме через таке мінімальне капіталовкладення подібні методи і користуються популярністю. Але є і абсолютна протилежність такого виду рішення, яка зажадає куди більш серйозних витрат. Йдеться про лазерне освітлення, процедура якого здійснюється в професійних центрах за допомогою спеціалізованих апаратів і технологій. Лазерне відбілювання працює за принципом впливу на верхній шар епідермісу спрямованим променем, який знищує пігментовані клітини та тим самим освітлює шкіру інтимної зони. Така процедура дуже дорога і потребує декількох сеансів, щоб позбутися від проблеми пігментації на всій ділянці. Мінусом даного способу розв'язання проблеми з потемніння шкіри є не тільки ціна і недоступність деяким верствам населення, але і недовговічний ефект. Так, навіть такі дорогі процедури не гарантують Вам вічне сяйво чистого ануса і білосніжну шкіру. Згодом процедуру потрібно буде проходити знову і знову, щоб закріплювати результат.

Де ж тоді золота середина, яка доступна більшості людей і буде мати цілком видимий ефект? І така середина є. Навіщо винаходити велосипед, якщо він вже існує? Так само і з засобами для відбілювання інтимних місць. Навіщо варити еліксир з сумнівних інгредієнтів самому, якщо вже існують спеціальні креми та мазі з відбілюючим ефектом, які пройшли дерматологічні та медичні перевірки? Креми та гелі з відбілюючим ефектом, в тому числі і анальні, виготовляються зазвичай з нешкідливих для здоров'я компонентів, які не тільки відбілюють інтимну зону, але і добре живлять і освіжають шкіру. Подібного роду креми - відмінна альтернатива домашнім варивам і коштовним лазерним процедурам. Відбілюючі засоби надають видимий ефект, не шкодять організму і є доступними практично для всіх категорій людей. До того ж Вам не доведеться кожного разу змішувати інгредієнти заново або виїжджати куди-небудь з дому на процедури та відчувати збентеження перед фахівцями, адже креми знаходяться в зручних тюбиках, яких вистачає на кілька процедур, легко виконуються в домашніх умовах. Зі спеціальними гелями відбілювання інтимних зон стане доступним та приємним!

Геть сором і невпевненість в собі!Навіщо це потрібно?

Всі жінки бажають виглядати бездоганно і неймовірно, як, власне, і кожна людина незалежно від статі, гендеру та віку. І краса вимірюється не тільки кількістю косметики на обличчі та кубиків на пресі, але і такими маленькими інтимними таємницями, як стан інтимних зон. А щоб виглядати доглянуто на кожному кроці, потрібно забезпечити належний догляд і за інтимними місцями, адже поява навіть невеликих пігментних плям на колись ніжній і світлій шкірі може викликати почуття незадоволеності власним тілом і невпевненості в собі. Потемніння шкіри тягне за собою масу психологічних проблем, з якими Вам буде складніше справлятися, якщо не вжити вчасно заходів. Невпевненість в собі та у своїй красі, незручність і скутість перед партнером, страх інтимної близькості з коханою людиною через те, що він зможе побачити утворився недолік на Вашому тілі, і, врешті-решт, почуття власної неповноцінності зможуть похитнути Вашу віру в себе і змусять сумніватися і зайвий раз засмічувати голову абсолютно непотрібними та нав'язливими ідеями. Всім, а особливо дівчатам, хочеться ідеально виглядати як на пляжі в купальнику, так і в ліжку в красивій білизні та без неї. Для цього ж потрібно докласти трохи зусиль, щоб забезпечити ефективний догляд, якщо вже проблема потемніння шкіри не обійшла Вас стороною. Так навіщо це потрібно? Відповідь проста - для впевненості в собі! Не дозволяйте пігментним плямам на шкірі похитнути впевненість у своїй красі!

Відгуки

Інтимне відбілювання - перший крок до впевненості в собі (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Інтимне відбілювання - перший крок до впевненості в собі, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка