Інтимний пірсинг - естетична сексуальність або додаткова стимуляція?

Пірсинг. Нічого дивного або вражаючого в цьому слові в наш час вже немає. Пройшов той період, коли на людей з пірсингом звалювалася маса незадоволених і презирливих поглядів перехожих, неймовірна кількість неприємних слів і просто нескінченне нерозуміння і засудження з боку всіх, кому не лінь і тих, хто “не згоден”. Зараз всі, хто не розумів моду на проколювання свого тіла, повинні просто напросто сторопіти, адже ця мода пішла куди далі, ніж вони могли собі уявити. Лякав вид проколотого язика? Не розуміли, навіщо терпіти біль заради маленької дірочки в пупку? Або жахали неймовірні проколи на обличчі? А що б сказали ці люди, дізнавшись, що в світі існує такий вид пірсингу, який вони не зможуть з першого і навіть з другого погляду помітити у перехожого? І мова йде про інтимний пірсинг.

Людське тіло - полотно

Інтимний пірсингУ наш час нікого не здивувати навіть таким пікантним видом пірсингу, як інтимний. Людське тіло - безмежне полотно і джерело натхнення, яке сприяє як творчому розвитку і розкриттю себе як індивідуальності, так і пошуку нових відчуттів і сексуальних задоволень. Тіло людини - суцільна чутлива оболонка, на якій розташована маса ерогенних зон і точок, вплив на які приносить колосальну насолоду, варто їх тільки знайти… Інтимний пірсинг якраз один із способів збільшити задоволення, посилити чутливість і розширити свій діапазон відчуттів. 

До чого тільки не вдадуться люди заради задоволення і нових відчуттів… і Камасутра вже у вільному доступі: практикуй - не хочу, і секс-іграшок винайдено вже просто неймовірну кількість: пробуй - не перепробуй. Можна подумати всього вже вдосталь, але ні. Найсміливіші і рішучі представники як жіночої, так і чоловічої статі заради різноманітності в сексі вдаються до інтимного пірсингу. 

Навіщо потрібен інтимний пірсинг і який ефект він дає?

Інтимний пірсингДля чого ж люди вдаються до настільки болючої і небезпечної процедури? Вельми логічне питання, адже інтимний пірсинг якраз штука з розряду екстремального і небезпечного. У разі неправильного ходу дії і найменшої помилки майстра такий пірсинг може спричинити за собою досить неприємні наслідки, починаючи від втрати чутливості інтимної зони, закінчуючи нагноєннями і небезпечними інфекціями. Список застережень і наслідків досить великий, і він залежить від місця, де людина збирається робити прокол. Так що висновок тут один - якщо зважилися на інтимний пірсинг, то не варто економити на користь дешевих майстерень “на дому” і приймати таке серйозне рішення не подумавши. Запорука успішного інтимного пірсингу - санітарні умови і досвідчений майстер, який відмінно знає анатомію тіла і зможе порадити що, як і де краще зробити. 

Відповідаючи на початкове запитання “Для чого?”, можна виділити 2 основні причини:

  • естетична складова;
  • широкий спектр відчуттів або ж різноманітність в сексі.

З естетичної складової все досить просто. Чому ми носимо кільця на пальцях, а сережки - у вухах, в той час як інтимні зони пустують і знаходяться в повній ізоляції від естетичного світу моди і стилю? Дійсно, чому? Ось і найсміливіші захисники прав геніталій з цим не згодні! А якщо серйозно, то інтимний пірсинг - це своєрідне вираження власного бачення краси свого тіла і спосіб прикраси навіть самих інтимних зон і ділянок. Так, цей пірсинг побачать небагато, а точніше навіть ніхто, крім Вас і Вашого партнера. Але, тим не менш, такого роду проколи робляться зовсім не для показу на публіку (якщо Ви, звичайно, не актор/акторка фільмів для дорослих), а скоріше для свого власного задоволення і насолоди зовнішнім виглядом геніталій. Кожна людина хоче виглядати чарівно і чудово, адже так? З цим важко посперечатися. Деякі для цього вдаються до інтимного пірсингу, який дозволить їм любити своє тіло ще більше, а також відчувати себе індивідуальністю. Почуття, коли ти задоволений собою і своїм тілом - перший крок до гармонії з собою. До того ж, витончена сережка в інтимному місці грає досить збудливу роль. Багатьом партнерам така секретна дрібничка може сподобатися настільки, що єдиний лише погляд на неї може сприяти бурхливому розвитку сексуальних фантазій і сильного збудження. 

Що стосується різноманітності в сексі і відчуттях, то тут справа тонка. Так, дійсно, пірсинг в інтимній зоні сприяє посиленню чутливості, а також служить додатковою стимуляцією для певних ерогенних зон. Але справа в тому, щоб отримати необхідну стимуляцію і будь-які інші додаткові відчуття від інтимного проколу, пірсинг повинен бути в безпосередній близькості до чутливої точки. Так, у жінок такою точкою є клітор, а у чоловіків голівка члена. 

Жіночий інтимний пірсинг

Продовжуючи вищесказане, відразу звернемося до видів проколів на жіночих геніталіях.

Інтимний пірсинг у жінок може бути:

Жіночий інтимний пірсинг

  • Пірсинг малих і великих статевих губ.

Прокол великих статевих губ має тільки естетичну функцію. Так, як великі статеві губи знаходяться далеко від чутливих точок і клітора, то ніякого впливу на них вони не виробляють. Тому різні проколи на цій ділянці можуть лише прикрасити Ваш прекрасний статевий орган.

Прокол малих статевих губ грає як естетичну, так і стимулюючу роль. Тут вже справа в самому розташуванні пірсингу. Якщо сережка буде перебувати в близькості з клітором, то цілком можливо, що приємне тертя з ерогенною точкою Вам забезпечено. Також пірсинг на малих статевих губах може стимулювати член Вашого партнера.

Жіночий інтимний пірсинг

  • Пірсинг над клітором або прокол капюшона клітора. 

Жіночий інтимний пірсингДаний прокол є найпоширенішим і популярним видом інтимного пірсингу у жінок. Подібний пірсинг може виконуватися як вертикально, так і горизонтально. Сережка, що знаходиться над клітором, буде відмінно стимулювати чутливу ерогенну зону як під час ходьби, так і під час статевого акту. Популярність пірсингу на капюшоні клітора обумовлена тим, що анатомічні особливості жіночого тіла не завжди дозволяють робити прокол самого клітора. Приблизно 90-95% жінок, які бажають зробити саме прокол клітора, не підходять під таку процедуру по анатомічним особливостям. В основному, капюшон клітора має досить великі розміри і він повністю або частково перекриває клітор і переносить ідею пірсингу клітора в розряд неможливого. У разі, якщо капюшон ховає клітор в повному обсязі, але щільно нависає над ним, прокол клітора також вважається неприйнятним. При такому варіанті сережка просто буде заважати Вам і доставляти незручності під час руху. Тому прокол капюшона клітора є найоптимальнішим варіантом пірсингу, який не тільки забезпечить красиве обрамлення і вишукане доповнення Вашим статевим органам, але і буде досить чутливо стимулювати клітор під час сексу і руху. 

  • Пірсинг клітора.

Прокол клітора сприяє найбільш сильному і чутливому стимулюванню. Такий пірсинг принесе Вам додаткову стимуляцію клітора під час сексу, а також надасть Вам новий спектр відчуттів. Але на самому кліторі пірсинг роблять вкрай рідко. Пов'язано це, як вище було сказано, з анатомічними особливостями будови. В основному, клітор має занадто маленькі розміри для такого проколу або ж занадто великий капюшон, який частково перекриває або повністю ховає ерогенну зону. 

  • Пірсинг промежини.
  • Пірсинг лобка.

Чоловічий інтимний пірсинг

Чоловічий інтимний пірсингУ чоловічому інтимному пірсингу можна розгулятися… Тут-то місць для проколів куди більше, ніж в невеликій пікантній зоні жіночого тіла. А якщо ще й розмір чоловічої гідності дозволяє великої реалізації творчого потенціалу, то пірсингу на одній ділянці може бути велика кількість. У разі чоловічого пірсингу в справу вступають і голівка, і стовбур, і навіть мошонка.

Види інтимних проколів для чоловіків:

  • Пірсинг голівки члена або ж прокол принца Альберта. 

Даний вид проколу є одним з найпопулярніших і легких. Прокол відбувається через уретру до основи голівки. Колечко, яке вставляється при такому пірсингу, надає не тільки додаткову стимуляцію голівки і чутливість чоловікові під час сексу, але і добре стимулює стінки піхви партнерки.

  • Прокол голівки члена.

Що стосується голівки члена і пірсингу, то ця зона може бути проколота уздовж і поперек, в прямому сенсі слова. Існує і вертикальний, і горизонтальний прокол голівки, і прокол голівки члена з двох сторін, а також прокол у самої основи голівки. Пірсинг в голівці члена, за словами щасливих володарів витонченої прикраси в інтимній зоні, надає більшої чутливості під час сексу і відроджує сексуальні відчуття з новою силою.

  • Пірсинг мошонки.

Такий вид пірсингу, в основному, служить декоративною прикрасою чоловічого статевого органу і не бере участі в додатковій стимуляції.

  • Пірсинг вуздечки.
  • Пірсинг крайньої плоті.
  • Пірсинг стовбура.

Альберт власною  персоноюХодять легенди…

Звідки ж прийшла мода на інтимний пірсинг? Точної і достовірної відповіді на це питання немає, але є багато різних припущень і легенд, більшість з яких безпідставно блукають з вуст в уста. 

Перша теорія стосується жінок і далекого періоду Стародавнього Риму. У Стародавньому Римі, а також Персії та Африці, інтимний пірсинг служив своєрідним “поясом вірності”. Дівчаткам і дівчатам здійснювали прокол великих статевих губ, щоб уберегти їх від сексуальних відносин. Пірсинг просто не дозволяв дівчатам займатися сексом і не допускав проникнення статевого члена далі, ніж дозволено. Таким чином інтимний пірсинг був вірним захисником дівочої невинності і честі. 

Друга ж легенда більш барвиста і ще більш загадкова і ніде не задокументована. І якщо перша версія чисто теоретично може виявитися правдою, дивлячись навіть на те, що деякі племена Африки Досі можуть таке практикувати, а також за допомогою інтимних проколів відтягувати статеві губи і мошонку, то звідки ростуть ноги другої теорії - невідомо. І мова тут піде про принца Альберта. Події розвивалися в епоху Вікторіанства, коли на чолі Великої Британії стояла Королева Вікторія. Головним же героєм легенди виявився її чоловік Принц Альберт, який, виявляється, був ще тим модником на весь Кепітал оф Грейт Брітан. Особливою любов'ю для Альберта були вузькі штани, в яких він просто душі не чаяв і одягав при кожному зручному випадку. Але проблема в чому? Та в тому, що за чутками Принц Альберт був щасливим володарем відмінного розміру чоловічої гідності. Очевидців ми не знайшли, але судячи з легенд, таки так, член був що треба. І ось невдача: штани - вузькі, член - великий. Загалом, вираз “Я дістаю з широких штанин…” явно не про нього. І не складно здогадатися, що його чоловіче надбання, а точніше його обрис у вузьких брюках, могли спостерігати всі, кому він попадався на очі. До того ж, Принц дуже любив кінний спорт, на заваді до якого знову ж ставало незручне розташування великої гідності в штанях. Незручність, дискомфорт і незручні ситуації з цікавими поглядами в області паху спонукали молодій людині зробити небувалу хитрість. Чоловік проколов собі член. Чим це допомогло, запитаєте Ви? А тим, що зробивши спеціальний прокол пеніса і вставивши туди кільце, він міг з легкістю підв'язувати свій статевий орган до стегна. У його штани швачки пришивали спеціальні петельки, за які він закріплював член за допомогою інтимного пірсингу. Такий хитрий план допомагав відтягувати член назад, щоб зручно займатися кінним спортом, а також закріплювати його в будь-яких зручних позиціях, щоб не привертати зайвої уваги до своїх завидних форм. Відчайдушний, однак, крок зробив Принц Альберт, але за легендою йому це знатно допомогло. 

Все це, звичайно ж, легенди і припущення, які мають право на життя. І якщо Ви все ж зважитеся на інтимний пірсинг, то можете з гордістю всім говорити, що наслідували приклад Принца Альберта!

Відгуки

Інтимний пірсинг - естетична сексуальність або додаткова стимуляція? (1 відгуків)
30.06.2019
5 - ВиВи

Ну, это уж очень на любителя :) Кому нравится - пожалуйста, но лично не хочется :)

Відгук був корисним? Так (5) Ні (1)

Додати відгук про Інтимний пірсинг - естетична сексуальність або додаткова стимуляція?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка