Статеві губи як унікальний витвір мистецтва

Кожна людина - це окремий незалежний мікрокосмос, наділений індивідуальними характеристиками і рисами. Тіло людини настільки унікальне і неповторне, що знайти ідентичну копію себе серед мільярдів людей на нашій планеті абсолютно неможливо. Навіть найсхожіші і однаковіші близнюки на перший погляд, мають масу відмінних рис, властивих тільки їм одним. І якщо дивлячись на близнюків Ви думаєте, що вони в точності як двоє зі скриньки однакових з лиця, то вже повірте, що абсолютною ідентичністю в будові тіла вони не володіють. Природа не створює однакових шедеврів. Вона не працює під копірку і вже точно не робить ксерокопій.

Так чому ж тоді, надивившись на "ідеальних" людей в екранах телевізорів, ми намагаємося виправити свої шедеври, дані природою, і стати копією когось іншого? І це стосується не тільки видимих всім частин тіла, адже інтимні зони також піддаються і хірургічним втручанням, і стають причиною появи комплексів. Останнє десятиліття стало піком процвітання лабіопластики, за якою звертаються в клініки дівчата і жінки різного віку. І причиною тому є неприйняття себе і сліпе слідування уявним і придуманим "ідеалам". Для довідки, лабіопластика - це пластична операція зі зміни розмірів і форм статевих губ. Та чи існує певна норма статевих губ? Яку форму і розмір вони повинні мати? З цим ми і розберемося.

Різні, але однаково прекрасні

Ваші статеві губи - одні на мільярд

На тому, що таке статеві губи і де вони знаходяться, ми зупинятися не будемо, так як це всім відома інформація, вкладена нам ще з часів шкільної лави і за допомогою енциклопедій і підручників з анатомії. Але торкнемося теми, яка все активніше набирає обертів в сучасному суспільстві і гостро стоїть для багатьох представників жіночої статі. Стандарти краси і зовнішній вигляд - вічно жива тема, яка залишається актуальною навіть через багато часу. Який розмір грудей вважається ідеальним? Яким кольором необхідно пофарбувати волосся, щоб подобатися чоловікам? Скільки повинна важити дівчина? І незліченна безліч інших питань, якими задаються протягом довгого часу, терзають і вбивають самооцінку представниці прекрасної статі. І якщо раніше жінки бачили в собі недоліки у вигляді носа з горбинкою, маленьких грудей або вузьких губ (що недоліком ні в якому разі не є), то зараз межі насаджених кимось комплексів активно розширюються. Тепер же, якщо мова йде про губи, то Вам варто на хвилинку задуматися і розібратися: “про які саме губи?”. Адже в сучасному світі, де у вільному доступі можна знайти відео з ідеальними акторками фільмів для дорослих в головних ролях, а також вдосталь надивитися на лялькові параметри різних знаменитостей, люди волею не волею починають порівнювати себе і своє тіло з тим чи іншим “прикладом для наслідування”. Навіщо далеко йти з прикладами, якщо практично у кожної дівчинки в дитинстві була така чудова іграшка, як лялька Барбі. Ідеальні риси, параметри і форми ляльки непомітно впливали на підсвідомість вже з раннього віку і нарощували думки “Чому моє тіло не виглядає так, як у неї?”. І ось з дорослішанням, зіткнувшись з формуванням свого тіла і початком статевого життя, ми починаємо вивчати себе і бачити зовсім не те, що бачили в тих же фільмах для дорослих або у тієї ж ідеальної ляльки Барбі. Не така форма статевих губ, не така довжина, товщина і колір вже викликають нотки сумніву: “Нормально це?”, “Чому у мене так, а у інших інакше?”, “А це не патологія?”, “Це негарно і неправильно”, “Вони виглядають не так, як належить”... І, власне, питання. А як годиться-то? Чи існують ідеальні статеві губи?

Вагіни бувають різні: чорні, білі, червоні. Але всім однаково хочеться... коханняНе створи собі вагінального кумира

Ідеалу не існує! Як не існує і поняття “нормальних статевих губ”. Слід пам'ятати, що форма Ваших статевих губ закладається ще внутрішньоутробно і її вид є виключно Вашою відмінною рисою, яка не властива нікому іншому. Ідентичної будови статевих губ Ви не знайдете ні у кого. Вони дійсно одні на мільярд. Навіть, на 7 мільярдів.

Але все-таки протягом життя статеві губи можуть піддаватися змінам, що пов'язано з рядом причин:

  • гормональні зміни;
  • період статевого дозрівання;
  • вік;
  • вагітність;
  • збільшення або зменшення ваги;
  • підвищений рівень естрогену.

Звичайно, з настанням старості шкіра статевих губ, як і на будь-якій іншій ділянці тіла, стає менш еластичною і втрачає свій колишній вигляд, також як і під час набору або зниження ваги. Також можна спостерігати і пігментацію статевих губ, яка може посилюватися через гормональні зміни в організмі і через настання вагітності. Але істина залишається однією: Ваші статеві губи - це виключно Ваша родзинка, яка в будь-якому випадку вважається нормою не дивлячись на колір, форму і розмір, які у кожної жінки свої і індивідуальні.

Дами, Ваші губи прекрасні!

Статеві губи - це окрема галактика існуючих форм, розмірів і кольорів. Ви можете бути щасливою власницею довгих або коротких статевих губ, щільних і товстих або тонких, гладких або зморшкуватих, з рівними або бархатистими краями, різних відтінків і кольорів. Але головне те, що всі ці види і форми статевих губ є досконалою нормою, якщо вони не приносять Вам дискомфорт під час руху і будь-якої іншої активності, а також не викликають хворобливих відчуттів. Якщо останніх двох згадок у Вас не виявилося, то вітаємо, Ви - володарка прекрасної і ексклюзивної родзинки, яка виділяє Вас серед величезної галактики статевих губ. Малі статеві губи визирають з-під великих? Чудово! Вони занадто гарні, щоб залишатися під замком і в тіні своїх великих братів. Вони ж нікого не бентежать своїм підгляданням? Тоді нехай визирають! Одна губа трохи більше іншої? А де Ви бачили що-небудь ідентичне і симетричне? Жіночі груди теж асиметричні і мають різні розміри. Навіть ліва і права половини обличчя не однакові ні в однієї людини на Землі, що вже говорити про статеві губи… Різні розміри? Чудово! Зате Ви точно знаєте про свою унікальність. Як то кажуть, буде про що онукам розповісти… (але краще не треба). Темні або занадто світлі? Відмінно! Адже люди теж мають різні відтінки шкіри. Чим статеві губи гірші? Вагінальна дискримінація якась! Колір даної інтимної зони може бути абсолютно різних відтінків: від рожевого до коричневого. До речі, цікавий факт - під час збудження і оргазму статеві губи наливаються кров'ю і стають більше і темніше. Це не довготривалий ефект, так що лякатися різких змін не варто. Варто лише пам'ятати, що Ваші статеві губи прекрасні і унікальні за своєю природою.

Вони бувають різними...

Вічно можна дивитися на 3 речі: вогонь, воду і жіночі вагіни

Так, кожен з нас - унікальний! Це стосується і статевих губ. Якщо не вірите на слово, то можете з легкістю переконатися наочно. У 2011 році всьому світу це довів британський художник і скульптор Джеймі Маккартні, який вирішив показати людству, що всі жіночі статеві органи прекрасні, незалежно від форми і розміру. Ось кому-кому, а цій людині можна вірити, адже він для втілення своєї ідеї в життя надивився на чималу кількість жіночих вагін. Джеймі Маккартні презентував публіці своє творіння під назвою “Велика стіна”, яка представляла собою серію панно, що складаються з повнорозмірних зліпків справжніх жіночих вагін. Композиція складається з 400 зліпків реальних статевих органів жінок від 18 до 76 років, які зголосилися “позувати” скульптору заради такої корисної і благої задумки. На “Великій стіні” Ви можете побачити безмежну різноманітність форм і розмірів, кожна з яких підкорює своєю унікальністю і оригінальністю.

Велика стіна Вагін

Ідея створення цього шедевра прийшла до скульптора тоді, коли відсоток пластичних операцій на статевих губах у Великобританії і США торкнувся неймовірних вершин. І саме тому Джеймі Маккартні поставив собі за мету довести і донести прекрасним жінкам, що будь-яка форма статевих губ - дивовижна і досконала, і вона ні в якому разі не повинна піддаватися хірургічним операціям. І якщо раптом Ваш чоловік не згоден з цим або ж вже були спроби образ зовнішнього вигляду Ваших статевих губ з його боку, то на цей рахунок у скульптора також є відповідь: “краще міняйте партнерів!”. І з цим можна погодитися, адже всі Ви прекрасні, прекрасні і унікальні!

Хвилинка вагінального гумору

 

Відгуки

Статеві губи як унікальний витвір мистецтва (1 відгуків)
30.06.2019
5 - Пимпочка

Вот! Надо доносить до мужчин, что любая форма губ это чудесно, а не только та, которую они видели в плейбое в 90-х годах!

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)

Додати відгук про Статеві губи як унікальний витвір мистецтва, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка