Топ подарунків з секс-шопу на Новий Рік

А ви підготували вже подарунки?Половина грудня позаду, а це означає, що Новий Рік вже на носі. Довгоочікуване свято вже ось-ось наступає на п'яти, а новий 2021 рік вже чекає свого виходу в світ. Але чи всі встигли підготуватися до свята і вибрати подарунок своїм рідним і друзям? Якщо ви в числі тих, хто досі ламає голову над подарунком, але бажає піднести своїй коханій людині або хорошому другу нетривіальний і небанальний презент, то саме час звернутися до асортименту секс-шопу. Подарунок з секс-шопу - це вже давно не щось заборонене або ганебне. Часи, коли люди боялися і соромилися навіть просто глянути на інтимний виріб, призначений для сексуального задоволення, канули в Лету і відійшли далеко-далеко в глибоке минуле. Зараз же, крута секс-іграшка - це відмінний подарунок як для жінки, так і для чоловіка. Це не просто девайс для задоволення сексуальних потреб, але і стильний аксесуар, який може приносити до того ж і естетичну насолоду. Благо, в сучасному світі сфера секс-іграшок вміє дивувати не тільки функціональністю, але і неймовірним дизайном, стилем і унікальністю. Тим більше, якщо людина не раз згадувала про подібні штучки або хоч раз обмовилася слівцем, що не проти спробувати щось таке, то навіщо зволікати і губитися в здогадах? До того ж, як Новий Рік зустрінеш, так його і проведеш. Зустрічайте 2021 з насолодою! Ми ж, в свою чергу, підготували для Вас топ крутих подарунків з секс-шопу. 

Топ подарунків з секс-шопу на Новий Рік

1. Вакуумні стимулятори

Секс-іграшки з вакуумно-хвильовою стимуляцією, вони ж вакуумні стимулятори або симулятори орального сексу - це ті самі інтимні девайси, які вже не перший рік тримають лідерські позиції серед улюблених секс-іграшок жінок усього світу. Вакуумні стимулятори - це тренд, який найближчим часом не збирається відходити на другий план, а навпаки, активно просувається вперед і вдосконалюється з кожним роком. Можна голосно заявити, що кожна жінка, яка любить отримувати чуттєве і яскраве задоволення від сексу і інтимної стимуляції, просто зобов'язана спробувати безконтактну вакуумно-хвильову стимуляцію в своєму житті. Це абсолютно новий і незвичайний рівень насолоди, який не можна порівняти ні з чим. Так чому б не подарувати своїй коханій або подрузі яскравий кліторальний оргазм, який буде супроводжувати її протягом усього наступного року? Відмінна адже перспектива на 2021, чи не так? Величезний асортимент найрізноманітніших по дизайну, функціональності, якості і ціновій категорії вакуумних стимуляторів може з радістю надати наш секс-шоп Амурчик. Вам залишається лише вибрати той девайс, який прийдеться Вам до душі. Ну а якщо вам складно визначитися серед такого різноманіття диво-девайсів, а очі активно бігають від одного стимулятора до іншого, не знаючи на чому зупинитися, то пропонуємо вам 5 крутих вакуумних стимуляторів, які вже встигли завоювати любов багатьох жінок. 

Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+

  • Вакуумні стимулятори Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+. Ну куди ж без вакуумних стимуляторів від відомого німецького виробника Satisfyer… Без них нікуди! Адже це один з найбільш затребуваних і улюблених багатьма виробник, який відрізняється своєю високою якістю, бездоганним стилем і прекрасним, різноманітним функціоналом. Стимулятори Satisfyer Curvy - це смарт секс-іграшки з вакуумно-хвильовою стимуляцією, які, незважаючи на те, що з'явилися на ринку буквально нещодавно, за короткий термін увійшли в топ улюблених жіночих іграшок. У цій серії іграшок від Satisfyer аж 3 варіанти моделей: Curvy 1+, 2+ і 3+. Кожна іграшка сумісна зі смартфонами і спеціальним додатком, через який вам відкривається неймовірна кількість функціональних можливостей, в чому дуже величезний плюс цього девайса. В даному випадку ми не будемо радити якусь одну певну модель, адже всі 3 види стимуляторів Curvy - це суцільна насолода, яку повинна випробувати кожна дівчина в новому році. Моделі симуляторів, в основному, відрізняються за дизайном і розміром робочого носика, кожен з яких призначений для певного розміру жіночого клітора. Детальніше про відмінності Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+ Ви можете прочитати в статті “Satisfyer Curvy 1+, 2+, 3+: що спільного і чим відрізняються?”, після чого вже точно визначитися з моделлю, яка вам необхідна для подарунка. У будь-якому випадку, зі стимулятором Satisfyer Curvy ви не прогадаєте.
  • Вакуумний стимулятор Womanizer Liberty. Ще один преміальний і популярний німецький виробник секс-іграшок Womanizer славиться на весь світ своїми якісними вакуумними стимуляторами. Одним з таких стимуляторів виступає розкішний Womanizer Liberty, який як ніякий інший ідеально підійде для подарунка жінці. Кілька гарних кольорів на вибір, оригінальний і стильний дизайн, шикарна і, що головне, зручна форма, захисна кришечка і неймовірна міць - це те, що чекає кожну дівчину, виявися ця іграшка в її управлінні. Womanizer Liberty - це відмінний подарунок для жінки, яка любить чуттєві кліторальні ласки і бажає отримувати воістину яскраве задоволення від інтимної стимуляції

Womanizer Liberty

 

  • Вакуумний стимулятор Satisfyer Pro Penguin. Цей чудовий девайс у вигляді забавного пінгвіна - вже справжня класика. Милий пінгвін зачаровує всіх дам спочатку своїм зовнішнім виглядом, а потім і крутою потужністю, яка в момент перетворює пінгвінчика в справжнього звіра. Вражаючий дизайн, який не залишить жодну жінку байдужою, 11 потужних режимів стимуляції, кожен з яких буде доводити до яскравого кліторального оргазму, і неймовірно зручна форма - безпрограшна запорука того, що Satisfyer Pro Penguin стане найулюбленішою секс-іграшкою вашої дівчини, подруги або колеги, якій ви надасте цього забавного пінгвіна в подарунок. До того ж, стимулятор у вигляді пінгвіна - це гарантований плюс до новорічного настрою.
  • Симулятори орального сексу з вібрацією KissToy Miss. Якщо дівчина, якій ви збираєтеся піднести настільки пікантний подарунок, любить всяких звіряток та інші милі дизайнерські рішення в повсякденних речах, то вакуумні стимулятори KissToy Miss - це ідеальний подарунок. Пінгвін з попереднього пункту - далеко не єдиний потужний і милий звір в царстві вакуумних секс-іграшок. На ласти йому активно наступають забавні звірята з лінійки вакуумних стимуляторів KissToy Miss. В даному випадку ми також не можемо порадити одну певну модель, так як всі ці іграшки заслуговують особливої уваги. Тут вже Вам доведеться спиратися, в основному, на уподобання людини, якій збираєтеся дарувати вакуумного звірка. Кому віддасть перевагу Ваша дівчина: забавній білочці або милому зайчику? А, можливо, Ваша дама серця найбільше зрадіє ніжному котику? У будь - якому випадку, вакуумні стимулятори KissToy Miss - це оригінальні девайси, які зможуть підкорити будь-яку жінку не тільки своїм зовнішнім виглядом і дизайном, але також потужністю і функціональністю. Варто зауважити, що стимулятори KissToy Miss крім повітряно-вакуумної стимуляції здатні і на вібраційні ласки. Так що тут і зовсім Ви купуєте 2 в 1. 

KissToy Miss

2. Вагінальні кульки і тренажери Кегеля

 Magic Motion Kegel CoachЗадоволення задоволенням, але що, якщо поєднати приємне з корисним? Саме такі секс-іграшки, як вагінальні кульки і спеціальні тренажери Кегеля - це ті інтимні девайси, які можуть не тільки приносити задоволення в процесі занять з ними, але і приносити користь м'язам тазового дна і здоров'ю в цілому. За допомогою цих гаджетів і тренувань жінки здатні запобігти появи таких неприємних проблем, як опущення органів і нетримання сечі. Тренажери призначені для зміцнення м'язів тазового дна і повернення їм колишньої еластичності і пружності. Завдяки вправам Кегеля також можна поліпшити якість інтимного життя, адже міцні вагінальні м'язи будуть сильніше стискати чоловічий статевий член, забезпечуючи чоловікові нові, яскраві відчуття, а жінці - чуттєві і вибухові оргазми. Відмінним подарунком вагінальні кульки і тренажери Кегеля стануть дівчатам, що народжували і тим, хто в найближчому часі збирається планувати вагітність. У першому випадку девайси сприяють відновленню еластичності м'язів і допомагають повернути колишню пружність, а в другому випадку - готують вагінальні м'язи до більш легких пологів. А головне, що всі тренування будуть не тільки ефективними, але і шалено приємними. Ось кілька чудових варіантів для подарунка вашій дамі.

  • Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach. Новинка від Magic Motion, яка може похвалитися вдосконаленою запатентованою технологією відстеження кожного руху м'язів під час тренувань для більш ефективного і швидкого досягнення результату. Цей тренажер виконаний в класичній ергономічній формі віброяйця і призначений для комфортних і невимушених тренувань по зміцненню м'язів тазового дна. Цей девайс обдарує кожну жінку неймовірною потужністю і крутими програмами тренувань, серед яких можна самостійно вибрати ту, яка підходить для вашого індивідуального рівня натренованості м'язів. Тренажер Кегеля Magic Motion Kegel Coach - це смарт-іграшка, яка може управлятися як кнопкою на підставі, так і спеціальним додатком на вашому смартфоні. Саме додаток і відкриває великий вибір програм і рівнів тренувань. Крім цього секс іграшка для тренувань приховує в собі ще багато цікавих і корисних функцій.

Magic Motion Kegel Master Gen 2

  • Вагінальні кульки Magic Motion Kegel Master Gen 2. І знову всім відомий виробник Magic Motion, який просто не віддає свої лаври першості і стабільно займає лідируючі позиції серед секс-іграшок у жінок. Ці вагінальні кульки за 2020 рік встигли сповна насолодитися своєю популярністю, адже цей тренажер майже завжди залишався в топі найпопулярніших і улюблених девайсів для вправ Кегеля. Magic Motion Kegel Master Gen 2 - це не звичайні кульки, призначені для зміцнення вагінальних м'язів, а справжнісінький унікальний смарт-тренажер, який ретельно відстежує всі скорочення м'язів і стежить за ходом кожного вашого тренування. Управляється він за допомогою спеціального додатку на смартфоні, в якому ви з легкістю можете відстежувати всі результати вправ, вибирати програми тренувань, контролювати силу стиснення м'язів і самостійно створювати план для подальших занять. Вагінальні кульки Magic Motion KegelMaster Gen2 - це прекрасний і корисний подарунок, якому буде рада будь-яка жінка.
  • Набір з 6 вагінальних кульок Eromantica K-Rose. Тренажери для зміцнення інтимних м'язів не завжди повинні володіти вібрацією і можливістю управління телефоном. Іноді для ефективних занять необхідно придбати Вагінальні кульки правильної форми і з необхідною вагою. Саме такими і виступають кульки з набору Eromantica K-Rose. У комплект входять аж 6 тренажерів, які відрізняються між собою не тільки відтінком ніжного рожевого кольору, але і вагою. Кожна кулька важить по-різному: від 50 г до 130 г. Завдяки такому вибору жінка самостійно може вибирати з якої ваги почати і поступово збільшувати навантаження і рівень складності для більш ефективних і результативних тренувань. Romantica K-Rose - це крутий набір естетичних, акуратних і ефективних тренажерів Кегеля, який дозволяє поступово і плавно тренувати інтимні м'язи, не перевантажуючи їх. Одна вагінальна кулька - це добре, а шість - це ще краще!

3. Ерекційні кільця

Satisfyer One RingЕрекційні кільця - це прекрасний подарунок для чоловіків, який дозволить продовжити статевий акт і підтримувати стан міцної ерекції стільки, скільки необхідно для повноцінної насолоди. Існують ерекційні кільця і звичайні, без будь-яких додаткових елементів, стимуляторів і вібрації, і віброкольца, які забезпечені додатковою функцією вібрації і часто невеликим кліторальним стимулятором, призначеним для ласк клітора вашої партнерки. У другому випадку під час сексу яскраве задоволення отримують обидва партнери. І ось якраз на подарунок до Нового року вашому чоловікові ми і хочемо порадити круті і якісні віброкільця. 

  • Віброкільця Satisfyer One Ring. У лінійку One Ring входять аж 4 ерекційних кільця: Powerful One Ring, Strong One Ring, Mighty One Ring, Royal One Ring. Всі вони мають функцію вібрації і додаткову ділянку для кліторальної стимуляції. Колечка відрізняються між собою формою, а тому ви зможете на подарунок вибрати абсолютно будь-яку, яка прийде до душі. Кожна модель віброкільця має в своєму розпорядженні 10 запрограмованих режимів потужної вібрації, яка буде чуттєво передаватися як на стовбур члена, так і на жіночий клітор. Особливістю віброколець виступає і те, що це смарт-іграшки, які можуть управлятися за допомогою спеціального додатку на смартфоні. А крім дистанційного керування програма надає безмежну кількість найрізноманітніших функціональних можливостей і крутих фішок. Так що, сумнівів немає, віброкільце Satisfyer One Ring - це прекрасний подарунок для будь-якого чоловіка. До того ж, цей диво-подарунок буде приносити користь і насолоду не тільки чоловікам, але і жінкам, адже додатковий кліторальний стимулятор - це знахідка для дам.
  • Віброкільце Magic Motion Dante. Ще одне потужне і якісне віброкільце, але вже від іншого відомого виробника Magic Motion. Це колечко також володіє потужною вібрацією і є смарт-іграшкою. Воно призначене як для підтримки ерекції і продовження статевого акту, так і для додаткової чуттєвої стимуляції клітора партнерки. Всього в ньому 7 запрограмованих режимів вібрації, але ще більше функцій і можливостей вам доступні в спеціальному додатку, який легко і безкоштовно можна завантажити на свій смартфон. Це кільце здатне навіть відстежувати час статевого акту і вести статистику, як справжнісінький розумний гаджет. Якщо ви шукали якісне, потужне і розумне віброкільце, то Magic Motion Dante - те, що потрібно.

4. Мастурбатор

Руки - це, звичайно, добре, але ось якісний мастурбатор, який все зробить за Вас сам - це взагалі ідеально. Крутий, функціональний і якісний мастурбатор - це один з кращих подарунків з секс-шопу для чоловіків як на Новий рік, так і на будь-яке інше свято. Тут то вибір просто неймовірно великий, адже існують і прості мастурбатори без вібрації та інших додаткових функцій, і інноваційні девайси для повноцінного задоволення, під час якого чоловікові не потрібно буде навіть зайвий раз напружувати руки і будь-які інші частини тіла. Прогрес дійшов до того, що іноді достатньо лише включити іграшку, розмістити її там, де необхідно і вона все зробить сама: і простимулює, і промасажує, і навіть зігріє. На подарунок же під ялинку радимо вам розглядати вже перевірені чоловіками по всьому світу і популярні моделі мастурбаторів, які однозначно повинні сподобається чоловікові. 

Мастурбатори

  • Мастурбатор з вібрацією і підігрівом Satisfyer Men Heat Vibration. Без Satisfyer навіть тут не обійдеться. Стильний, зручний і потужний Satisfyer Men Heat Vibration - це вже справжнісінька класика жанру, адже ця модель мастурбатора не просто знайшла неймовірну популярність серед чоловіків усього світу, але і була яро рекомендована відомим актором фільмів для дорослих Рокко Сіффреді, який залишився в захваті від даного девайса. Цей мастурбатор розроблений для справжніх чоловічих оргазмів, а тому оснащений найпотужнішим мотором і найсильнішими потоками вібрації. Іграшка володіє декількома шаблонами і режимами роботи, так що чоловік може сміливо вибирати будь-який вподобаний. Крім цього Satisfyer Men Heart Vibration оснащений і функцією підігріву, яка не дасть замерзнути вашому чоловікові в новому році. Ви ще сумніваєтеся? Не варто! Мастурбатор Satisfyer Men Heat Vibration - це неймовірний подарунок, який зможе доставляти максимальне задоволення при мінімальних зусиллях.
  • Симулятор орального сексу Fun Factory Cobra Libre II. Іноді для яскравого оргазму досить якісно і інтенсивно простимулювати тільки голівку члена. А для того, щоб здійснити цю ефективну стимуляцію необхідно мати в своїй колекції секс-іграшок невеликий, але потужний мастурбатор Fun Factory Cobra Libre II. Цей девайс, на відміну від інших подібних інноваційних мастурбаторів, зосереджений і спрямований саме на чуттєву стимуляцію голівки пеніса. У цьому йому допомагають 2 сильних мотора, які роблять всю роботу за чоловіка. Не буде потрібно навіть здійснювати зворотно-поступальні рухи або будь-які інші маніпуляції руками, адже Fun Factory Cobra Libre II - це той мастурбатор, який знає, як задовольнити чоловіка і змусити його битися в оргазмічних спазмах. Просто віддайтеся задоволенню, розслабтеся і отримуйте кайф від чуттєвої стимуляції. 
  • Мастурбатор PDX Elite Talk Dirty Rotobator. Цей потужний мастурбатор можна сміливо називати справжньою секс-машиною, адже RDX Elite Talk Dirty Rotobator володіє не тільки сильною вібрацією, але і запаморочливою ротацією. Чуттєві та інтенсивні обертання всередині іграшки дозволять Вам за лічені хвилини досягти яскравого і вибухового оргазму. Розохотить і розпалить дике збудження у чоловіка і звуковий супровід, який подарує солодкий сексуальний голос таємничої незнайомки, що стогне від пристрасті і насолоди. Мастурбатор PDX Elite Talk Dirty Rotobator - це мрія чоловіка, яка може втілитися під Новий Рік.

5. Парні вібратори

Парні вібраториПарні вібратори - це той подарунок, яким можна вбити відразу двох зайців, адже підносячи такий девайс своєму партнерові Ви можете бути впевнені, що яскраве і незабутнє задоволення отримають обидва партнери. Такі вібратори можуть бути використані як і окремо, під час соло стимуляції, так і під час сексу з партнером. Їх правильна ергономічна форма дозволяє займатися сексом з коханою людиною і одночасно насолоджуватися додатковими вібраційними ласками іграшки. Вібратор не перешкоджає проникненню члена в піхву і приносить виключно приємні і комфортні відчуття в процесі. А ось вам парочка конкретних парних вібраторів, які вже довгий час користуються величезним попитом і любов'ю у користувачів усього світу.

  • Вібратор Partner Whale. Якісний і потужний девайс, який відмінно підійде і для соло стимуляції вагінальних ерогенних зон і клітора, і для додаткової вібраційної стимуляції під час сексу з партнером. Всього Вас будуть радувати 7 режимів і 3 рівня інтенсивності вібрації, яких більш ніж вистачить для отримання яскравих оргазмів і справжньої насолоди. З такою іграшкою що жінка, що чоловік зможуть відчувати максимально барвисті і абсолютно нові, чуттєві відчуття.
  • Вібратор Satisfyer Double Joy Partner Vibrator. Цей вібратор один з нових смарт-девайсів для парної насолоди, який вже полюбився багатьом жінкам і чоловікам. Правильна U-подібна форма дозволить насолоджуватися вібратором як на самоті, так і під час статевого акту з партнером. Іграшка оснащена 2 найпотужнішими моторами і здатна управлятися дистанційно за допомогою програми на смартфоні. Крім зручного дистанційного керування додаток відкриє для Вас і масу крутих функціональних можливостей, які перетворять Ваш секс і інтимну стимуляцію в справжню феєрію відчуттів і оргазмів. Якщо ви ще не випробували на собі всі принади додаткової стимуляції під час сексу, то парний вібратор Satisfyer Double Joy Partner Vibrator - ідеальна знахідка для реалізації настільки пікантних фантазій в новому році. 

Кращі подарунки тільки тут

Секс-шоп - це неймовірно величезне джерело ідей і варіантів для відмінного подарунка на Новий Рік. Тут представлені сотні найрізноманітніших секс-іграшок як для жінок, так і для чоловіків, які будуть радувати Ваших рідних і близьких весь наступний рік, а то й не один. Крім інтимних девайсів для стимуляції секс-шоп може надати прекрасний асортимент білизни, різних збуджуючих засобів, масажних масел і духів з феромонами або навіть веселих і злегка пікантних ігор для пар і великих компаній друзів. Так що, геть сумніви! Даруючи секс-іграшку, Ви даруєте задоволення і насолоду, які будуть супроводжувати Вашого друга, партнера або рідну людину в новому 2021 році. А після не найлегшого 2020 року, почати 2021 з насолоди - це ідеальний перший крок назустріч вдалому новому року.

 

Відгуки

Топ подарунків з секс-шопу на Новий Рік (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Топ подарунків з секс-шопу на Новий Рік, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка