Вібратор з камерою - дивовижна новинка

     Компанія Svacom Gaga відома своїми дивовижними інноваціями в області інтимних іграшок. Новий її шедевр - вібратор Svacom Gaga Lighted Camera Vibe з вбудованою камерою, яка дозволяє зняти піхву жінки всередині, а також її моменти оргазму.
вібратор з камерою
      Зовні вібратор вдає із себе звичайний класичний з покриттям з м'якого силікону. Управляється іграшка декількома кнопками, розташованими на поверхні. Іграшка мультискоростна і дозволяє регулювати 6 режимів швидкості і силу вібрації. Окрема, миготлива білим світлом кнопка з написом "камера" відповідає за зйомку. Вбудована камера також має світлодіодне підсвічування. Камера дозволяє знімати фото і відео.
 
     В комплекті з вібратором йде usb-кабель для підзарядки від комп'ютера, диск і інструкція. Заряджається Lighted Camera Vibe 1.5 годин, працювати без перерви може близько 8 годин. Догляд за вібратором такий же, як за звичайною інтимною іграшкою - уникати попадання води всередину в механічну частину вібратора і спирту на матеріал, обробляти спеціальним засобом для очищення секс-іграшок і промивати теплою води поверхню. Як і всі кліторальні і класичні вібратори, Lighted Camera Vibe слід використовувати з лубрикантом - рекомендується на водній основі.
 
      Особливості вібратору Lighted Camera Vibe
 
     Вібратор Lighted Camera Vibe 16.5 см у довжину та 2.5 см в діаметрі, що дозволяє його використовувати і початківцям-дівчатам, вага - 74 грама, максимальна роздільна здатність камери - 720р (HD). Камера має автофокус. Сам вібратор водонепроникний, має спеціальну заглушку, щоб при іграх в ванні або душі волога не потрапила на механічні частини. Lighted Camera Vibe представлений в трьох кольорах - білому, чорному і рожевому. Випускається в гарній подарунковій коробці.
 
     Svacom Gaga впевнена, що з цією новинкою користувач зможе дізнатися себе краще, відчути більше своє тіло. А для пари, люблячої знімати домашнє відео, це може стати новим етапом розваги. Іграшка надійшла в продаж вже в березні 2015 року і поки є досить дорогим задоволенням. Однак, можливо, такий вібратор стане справжнім подарунком для тих, кому цікаво, що відбувається під час інтимних моментів в організмі, і як реагують м'язи на ласки і задоволення. В цьому випадку вібратор Svacom Gaga Lighted Camera Vibe буде незамінним помічником.

 

вібр з камерою

Відгуки

Вібратор з камерою - дивовижна новинка (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Влад

Ух ты! Классная штука. С удовольствием подарил бы девушке на День Святого Валентина)) Она у меня стесняшка), хотел бы ее раскрепостить немного, а этот вибратор подходит как нельзя лучше. Кстати самому интересно посмотреть что там происходит во время огразма, да и вообще пригодится в качестве камеры для наших home video)). Да и эмоции от необычного подарка будет очень любопытно посмотреть).

Відгук був корисним? Так (1) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Влад.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)

Додати відгук про Вібратор з камерою - дивовижна новинка, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка