Імплантат з вібрацією - нова сходинка задоволення

     Нова розробка в сфері отримання інтимного задоволення - вбудований в тіло жінки вібратор. Така інновація придумана німецькими лікарями і отримала назву Fun Factory's Orgasmia. Внутрішній вібратор розроблений для стимуляції клітора зсередини. Контролювати стимуляцію можна за допомогою Bluetooth через будь-який, що підтримує цю функцію, пристрій - наприклад, телефон або планшет
 
ім
 
     Як це працює?
 
     Fun Factory's Orgasmia являє собою невеликий імплантат з відростками, який
 розміщується в піхві жінки не хірургічним шляхом. ЛІкарі обіцяють, що вже через два дні дівчина перестане відчувати всередині себе пристрій. Основне призначення імплантанта - довести дівчину до оргазму в режимі "без рук". Таке доповнення стане відмінною додатковою стимуляцією і в сексі пари, і в отриманні задоволення наодинці з собою, яке можна буде повністю контролювати. Також вібратор має велику цінність з медичної точки зору - зміцнюючи м'язи піхви і позбавляючи від багатьох проблем зі здоров'ям у жінки.
 
     Працює імплантат без батарейок за рахунок перетворення в електричну енергію теплової. Іншими словами, поки господиня жива - імплантант вічний з гарантією від виробника на 20 років. Матеріали вібратора - медичний силікон (сама частина з вібрацією) і гнучкий титан, через який перетворюється енергія. Можливість обзавестися чудо-творінням з'явиться вже восени 2015 року, а поки можна тільки гадати, чи дійсно такий пристрій стане корисним для жінок і популяризується.
 
     На даний момент відгуки про появу імплантата неоднозначні - хтось не проти спробувати, у кого-то користь такої інновації викликає сумнів, але безсумнівно суспільство зацікавилося новинкою. У будь-якому випадку, це великий прорив в індустрії інтимного задоволення - адже такий імплантат не тільки буде приємним подарунком дівчині, але і допоможе тим, хто страждає від проблем в отриманні інтимного задоволення і оргазму або боїться використовувати різноманітні інтимні іграшки. Такий імплантат завжди буде з Вами, куди б Ви не направлялися, і отримати задоволення Ви зможете в будь-який момент.
     
     Коштує таке задоволення поки що більш, ніж дорого. Однак творці впевнені, що безсумнівна цінність такого імплантату виправдає себе вже незабаром.

 

імпл

Відгуки

Імплантат з вібрацією - нова сходинка задоволення (2 відгуків)
25.05.2017
5 - Илона

А не получится такого - "ваш аккаунт взломан эро-вирусом и получите оргазм за оргазмом до изнеможения"? Т.е. кто-то посторонний может добраться до вашего устройства и управлять им как ему вздумается? Хотелось бы больше технической информации по этому вопросу узнать.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Илона.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
16.10.2016
5 - Светик

Очень переживала, даже боялась по поводу этой интимной игрушки, но все же любопытство взяло верх и я бы ее купила. Что могу сказать, это настолько необычно, что у меня просто не хватает слов, чтобы описать свои ощущения и эмоции. У вас в руках будет кнопка оргазма. Только представьте ситуацию, придя с работы и расслабившись в ванной я нажимаю на кнопочку и я в раю:).

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Светик.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Імплантат з вібрацією - нова сходинка задоволення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка