Вплив секс-іграшок на мозкову діяльність

Оргазм стимулює активну роботу головного мозкуІснує три категорії людей по відношенню до секс-іграшок: перші - це ті, які відчувають полум'яну любов до інтимних гаджетів, другі просто дотримуються нейтральної позиції, ну і куди ж без, так званих, хейтерів, які вважають секс-іграшки мало не витівками диявола і аморальними розробками, що знищують моральність, цнотливість і мораль. Багато людей все ще думають, що секс-іграшки викликають залежність, шкодять сексуальності і вбивають бажання займатися сексом з живим партнером. Але ці помилки, стереотипне мислення і сліпа віра в міфи говорять лише про те, що сексуальний інтелект цих особистостей знаходиться на низькому рівні і вимагає негайного підживлення актуальною і корисною інформацією. 

Численні наукові дослідження показують, що секс позитивно впливає на мозкову діяльність, в тому числі і на інтелект. Але що ж робити тим, хто в певний період життя позбавлений радості сексу з партнером через відсутність коханої людини? Саме для таких ситуацій і існує безліч секс-іграшок, які готові завжди і скрізь задовольнити всі Ваші сексуальні потреби і бажання. А так, як інтимні девайси приносять насолоду не менше, ніж класичний секс з партнером, а також легко і швидко можуть доводити до яскравих оргазмів кого завгодно, то секс-іграшки - це така ж запорука активної мозкової діяльності, як і секс. Не дарма існує думка, що користувачі секс-іграшок мають більш високий рівень сексуального інтелекту, ніж ті, хто до інтимних девайсів жодного разу не виявляв ніякого інтересу. До того ж, стимуляція секс-іграшками сприяє не тільки підвищеним знанням і інтересу до тематики сексу, але і має позитивний вплив на загальну мозкову діяльність. Як же секс-іграшки впливають на мозок людини і яким чином можуть спонукати до підвищення рівня інтелекту?

Корисний вплив секс-іграшок на мозок

Якісна мастурбація секс-іграшками позитивно впливає на роботу мозку і розумові здібності. Вчені довели, що активне і регулярне статеве життя сприяє активним процесам в головному мозку. Те ж саме стосується і інтимної стимуляції за допомогою секс-іграшок, так як почуття задоволення, насолоди і оргазму, яке відчувають жінки і чоловіки в процесі мастурбації, стимулює мозкову діяльність, підвищує циркуляцію крові і збільшує вміст адреналіну в крові, що має позитивний вплив на мозок і його роботу. Самі ж секс-іграшки, звичайно ж, не викликають миттєвий стрибок інтелекту, а один лише кидок погляду або багатогодинне милування інтимним гаджетом не приведе Вас до бажаного результату. Секс-іграшки-це не джерело нових знань і не книга, з якої можна почерпнути багато нового. Секс-іграшки - це лише поштовх до активної мозкової діяльності і підвищеного бажання дізнаватися більше інформації як про секс, так і про власну сексуальність. Тільки при правильному використанні інтимних девайсів Ви досягнете бажаних результатів в сексуальній і розумовій сферах. 

Що корисного Вам можуть дати секс-іграшки?

Стимуляція до вивчення нового1. Оргазм покращує роботу мозку. Секс-іграшки створені для того, щоб дарувати насолоду і доводити до оргазму як жінок, так і чоловіків. При виборі правильного і відповідного для Вас, ідеального інтимного гаджета Ви заздалегідь забезпечуєте собі найяскравіші, чуттєві і приємні відчуття, що ведуть прямо до оргазму. Що ж стосується оргазму і його впливу на мозок людини, то численні дослідження довели, що оргазм покращує мозкову діяльність. Справа в тому, що під час оргазму відбувається дуже активний процес кровообігу, відбувається утворення нових нейронів і до певних ділянок мозку приливає величезна кількість багатої киснем крові. Такий процес викликає сплеск активності і виробляє стимуляцію головного мозку. Доведено, що жінки, які мастурбують за допомогою секс-іграшек, не тільки досягають оргазму набагато частіше і легше, але і відрізняються особливо хорошою пам'яттю, сприйняттям, а також краще і швидше обробляють нову інформацію. Оргазм активує безліч ділянок мозку, що працює як своєрідне тренування мозку. Скажімо так, практично як розгадування судоку або гра в шахи, тільки злегка пікантніше і приємніше. 

2. Міцний сон. Окситоцин і серотонін - знайомі терміни? Саме ці гормони активно виділяються під час мастурбації і дарують своєму власникові приємне відчуття ейфорії і максимальної розслабленості. Такі почуття якраз і необхідні для міцного і спокійного сну. А як відомо, бадьора людина, що відмінно виспалася, набагато краще сприймає будь-яку інформацію, краще її запам'ятовує і в цілому готова і відкрита до нових знань і навичок. Якщо побудувати логічний ланцюг, то все стає ще простіше. Мастурбація секс-іграшками сприяє міцному сну - міцний сон сприяє активності і бодрості - активність головного мозку сприяє продуктивності, кращому освоєнню і аналізу інформації, що веде до нових знань і підвищення інтелекту. 

Ніякого стресу і поганого настрою3. Ніякого поганого настрою. Ми вже писали про те, що секс - це найкращий антидепресант, але як щодо секс-іграшок? Не у всіх є можливість при кожній несподіваному або раптовому спалаху сексуального бажання задовольнити його зі своїм партнером. У деяких постійний партнер і зовсім відсутній, а ідея завести вільні відносини лише для сексу не для кожного є правильною з найрізноманітніших причин. Так що ж тоді, жити і далі без сексуального задоволення і з поганим настроєм від нестачі оргазмічної насолоди? Звичайно ж ні. Пам'ятайте, що поганий настрій також впливає на сприйняття, концентрацію уваги, пам'ять і мозкову діяльність в цілому. У поганому настрої Ви ніколи не згорнете гір і не досягнете бажаного успіху. Вам буде важче запам'ятовувати нову інформацію і аналізувати стару, а всі Ваші думки будуть сконцентровані на проблемі, яка Вас турбує. Вирішити ж цю проблему зможе якісна стимуляція за допомогою секс-іграшок. Саме оргазм допоможе Вам як слід розслабитися, підняти настрій і активізувати необхідні області мозку. Все це відбувається, знову ж таки, через активне вироблення таких гормонів, як дофамін, окситоцин і серотонін. Хороший оргазм - це запорука гарного настрою, а гарний настрій, в свою чергу, сприяє активній мозковій діяльності і бажанню дізнаватися нову інформацію і отримувати знання.

4. Вивчення себе і свого тіла. Секс-іграшки - це відмінний спосіб вивчити своє тіло, знайти і промацати свої ерогенні зони, розвинути відчуття і розкрити, відчути і прийняти свою сексуальність. Під час сексу з партнером не завжди можна відчути те, що дозволяє відчути інтимний девайс. Якщо не почати користуватися секс-іграшками, то можна і зовсім ніколи не дізнатися, де у Вашому тілі розташовані ерогенні зони, які ділянки більш чутливі, а які і зовсім варто обходити стороною, щоб не приносити дискомфорту. Подібні девайси мають найрізноманітніші форми і розміри, щоб кожна жінка змогла знайти всі свої сакральні ерогенні точки. Хто володіє інформацією про своє тіло, той володіє оргазмами. Так що запам'ятайте, кращі знання, які Вам можуть принести секс-іграшки - це знання про власне тіло, організм і сексуальність. Ці знання, безсумнівно, стануть в нагоді Вам і для власного задоволення, і для поліпшення сексуального життя з партнером.

Тренуйте мозок із задоволенням!5. Підвищує сексуальний інтелект. Високий інтелект - дуже важливий для сучасної людини, але не менш важливий і сексуальний інтелект, який дозволяє отримувати насолоду незалежно від стану тіла і навколишнього середовища. Простіше кажучи, сексуальний інтелект - це той набір знань про себе, своє тіло і уподобання, а також комплекс внутрішніх ресурсів, які допомагають в потрібний момент як слід розслабитися, реагувати і рефлексувати на ті чи інші дотики, проникнення, контакти і будь-які види стимуляції. Сексуальний інтелект дозволяє Вам прийняти правильний настрій, проживати момент близькості з партнером або стимуляції секс-іграшкою, а також створювати необхідну емоційний і фізичний зв'язок з партнером під час сексу. Цей пункт, почасти, можна об'єднати з попереднім, адже тут головне добре знати себе і своє тіло. Підвищити сексуальний інтелект можуть секс-іграшки, які як ніхто інший допоможуть вам розкрити свою сексуальність і відчути все своє тіло до найдрібніших ерогенних крапочок. Як тільки Ви прокачаєте свій сексуальний інтелект до високого рівня пізнання себе, то знайдете прекрасну можливість насолоджуватися сексом і інтимною стимуляцією, незважаючи на місце, час, обставини і функціонування тіла. Сексуальний інтелект - це в першу чергу прийняття своєї сексуальності, любов до свого тіла, здатність адаптуватися до будь-яких змін свого тіла і можливість отримувати задоволення навіть в незручному місці або некомфортній ситуації. Це повний контроль над собою, своїм сексуальним бажанням і задоволенням. Завдяки високому рівню сексуального інтелекту Ви перестанете звертати увагу на дрібниці, які раніше могли Вас відволікати в процесі статевого акту з партнером, зможете повноцінно розслаблятися під час сексу і стимуляції, а також максимально насолоджуватися і кайфувати від будь-яких можливостей, експериментів, поз і сексуальних розваг. Якщо підсумувати, то можна прийти до висновку, що секс-іграшки - це чудовий спосіб підвищити рівень сексуального інтелекту, який, в свою чергу, включає загальні знання про секс і знання про власне тіло і сексуальність, а також розкриття і усвідомлення власних уподобань і бажань. 

Ідіть в ногу з актуальними знаннями6. Розширення кругозору і знань. За статистикою, власники секс-іграшок набагато більше цікавляться і знають про секс, фізіологію і анатомію статевої системи, ерогенних зонах, людське тіло і в загальному значно краще розбираються і орієнтуються в питаннях сфери сексу і сексуального здоров'я, ніж ті, хто інтимними виробами не користується зовсім. Люди, які активно користуються секс-іграшками, частіше цікавляться будь-якою інформацією, пов'язаною з сексуальною освітою і сферою інтимного життя, читають різні блоги і тематичні книги, дивляться відео та огляди. Люди, які отримують задоволення з секс-іграшками, в більшості своїй, більш сексуально освічені, відкриті для обговорення інтимних тем і вільні в своїх думках і їх вираженні. Вони спираються на отримані знання і факти, а не керуються стереотипами, міфами і нав'язаними упередженнями.

Насолода і сексуальний розвиток в одному флаконі

Секс-іграшки - це не тільки відмінні вироби, розроблені для отримання сексуального задоволення і досягнення оргазму, але і дієвий поштовх до отримання нових знань і корисної інформації. Крім фізіологічних процесів, які відбуваються з настанням оргазмічного задоволення і сприяють активній роботі мозку, використання секс-іграшок підштовхує до самостійного вивчення секс-тематики, людського тіла і власної сексуальності. Технології не стоять на місці, як і дослідження людського організму, мозку і вплив на них сексуального задоволення, оргазму і секс-іграшок, а тому потрібно йти в ногу з часом і актуальними знаннями. Користувачі ж секс-іграшок завжди в дорозі.

Відгуки

Вплив секс-іграшок на мозкову діяльність (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Вплив секс-іграшок на мозкову діяльність, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка