13 цікавих фактів про чоловічий член

Різноманітність пенісів

Орган, щасливими власниками якого є тільки чоловіки. Орган, який часто грає першочергову роль в статевому акті і продовженні роду. Орган, який здатний доставити небувале задоволення як самому чоловікові, так і його партнерці. Орган, який оповитий масою міфів і легенд, що переходять з покоління в покоління. Орган, який може стати причиною для комплексів або величчям над іншими і про значний розмір якого мріє мало не кожен чоловік. Зрештою, орган, яким міряються практично всі в будь-якій незрозумілій ситуації. І все це про один, невеликий, але такий необхідний орган - статевий член.

Скільки ж у світі ходить міфів та легенд з приводу розмірів, важливості, функцій, значущості та іншого-іншого, щодо чоловічого пеніса… Не зібрати воєдино все, що ми чуємо і дізнаємося про член протягом життя, адже це розтягнеться на цілий трактат. Але можемо надати Вам 13 захоплюючих фактів про член, які або підтвердять деякі Ваші здогадки, або їх спростують. Готові наповнити скарбничку знань про член новими цікавими фактами?

13 цікавих фактів про чоловічий член

Цікаві факти про член

1. Куди ж без статистичних даних про вічно актуальну тему для чоловіків - про розміри… Згідно з дослідженнями, середньостатистичний розмір члена жителя Європи, в тому числі слов'янських країн, становить близько 13-15 см в ерегованому стані. Першість серед європейців належить жителям Угорщини, середня довжина пеніса у яких становить 16.1 см. Лідерами ж залишаються країни Африки і Південної Америки, серед яких рейтинг членів очолює Республіка Конго з чоловіками, які можуть похвалитися значними 18 сантиметрами. Стрімко наздоганяють 18-сантиметрових гігантів з Конго і жителі Еквадору зі своїми 17.8 см і чоловіки з Гани з гідністю розміром в 17.3 см. Вельми завзята габаритна боротьба, де учасники волею-неволею дихають один одному в спини...

Що стосується більш скромних розмірів, то в цей чарт потрапили жителі Південно-Східної Азії. За даними, середня довжина пеніса жителів Китаю становить 11 см, а розміром в 10 см готові похвалитися чоловіки з Індії і Таїланду. Прийнято вважати, що серед азіатських країн володарями самих малогабаритних достоїнств є жителі Кореї. Корейці задовольняються середньостатистичним розміром в 9.7 см.

Незалежно від походження, член дорослого чоловіка в спокійному стані становить 7-10 см. У моменти ерекції пеніс досягає 12-15 см в довжину. Це дані середньостатистичних розмірів чоловічих статевих органів у всьому світі. 

P.S. За статистичними даними, чоловіки, які задоволені розміром свого члена, складають 55% всього чоловічого населення.

2. Існує два види пенісів. Перший вид - це ті, які в стані спокою мають вельми непривабливий, невеликий розмір, але в моменти ерекції збільшуються в кілька разів і знаходять зовсім інший вигляд і загальний розмір. Чоловіків з такою особливістю статевого члена налічується 79%. Другий вид - ті, які вражають своїм великим розміром в спокійному стані, але практично не змінюються в довжині і діаметрі під час збудження, хіба що злегка. Таким типом пенісів володіє 21% чоловіків. Важливо зауважити, що обидва типи є абсолютною нормою.

А що Ви знаєте про член?3. Раз вже зайшла тема про розміри, то чому б не дізнатися, хто ж володіє найбільшим членом в світі? Не будемо брати до уваги китів, які є безсумнівними лідерами в цій категорії. На секундочку, розмір їх статевого члена може досягати 3 метрів. І то, виміряти їх член в точності досить складно, так що розмір китової гідності може виявитися набагато більше. Але зараз справа піде про людей. Володарем найбільшого члена є мексиканець Роберто Есківелю Кабрера. Його член досягає позначки 48.21 см, з яких 18 см - це довжина самого тіла пеніса, а решта 30 см - крайня плоть. Окружність його члена становить 25 см, а важить це знаряддя близько 900 грамів. І якщо Ви все ще вважаєте, що величезний член - це дар, наданий природою для плотських утіх, небувалої самооцінки і тотального сексуального задоволення, то Ви помиляєтеся. За словами самого мексиканця, подібні габарити заважають не тільки в звичних побутових справах і роботі, але і не приносять користь навіть в сексуальному плані. Хоч його член цілком функціональний і може знаходиться в ерегованому стані (хоч і залишатися в колишніх розмірах), але секс для мексиканця - явище не часте. Хто ж наважиться на такий секс-атракціон? Далеко не багато жінок готові піти на таке. Роберто навіть перебуває в процесі отримання документів на інвалідність та соціальну допомогу. Так що бійтеся своїх бажань і радійте тому, що у Вас є! Але, до слова сказати, чоловік зовсім не засмучується від такого стану справ і навіть мріє в майбутньому стати актором 18+. А чи вийде у нього це, можливо, колись дізнаємося…

Ще одним рекордсменом є американець Джона Фелкон, який після виходу в 1999 році документального фільму про пеніси став знаменитий завдяки своїм значним і вражаючим розмірам. За даними, його член становить 24 см в спокійному стані і 35 см в ерегованому. Що ж ще потрібно для того, щоб стати популярним? До речі, цей чоловік погодився після смерті передати свій член в Фалологічний музей, який славиться багатством експонатів найрізноманітніших пенісів ссавців. 

До речі, вельми цікавий факт: презервативів розміром XXL потребує лише 6% чоловічого населення. Решта ж 94% можуть не тішити себе ілюзіями і купувати звичайні.

4. Якщо Ви чоловік, який володіє членом, то можете вже вважати себе щасливчиком. Чому? Все досить просто, адже деякі жителі чоловічої статі і зовсім можуть не мати член. Така аномалія має назву “афалія”. Афалія - це вроджене рідкісне захворювання, при якому статевий член відсутній повністю. Уретра у таких хлопчиків відкривається в промежині. На 2005 рік з таким пороком налічується 75 випадків. Точні причини розвитку такого пороку не відомі.

Існує і протилежна аномалія, яка призводить до того, що дитина чоловічої статі може народитися з двома членами. Таке явище називається “дифалія”. Перший випадок був задокументований в 1609 році в Італії. На сьогодні ж зареєстровано близько 100 випадків подібної аномалії.

Найвідомішим володарем двох пенісів є якийсь DoubleDickDude - американський чоловік, який не розголошує свого справжнього імені, але є вельми популярним після публікації своєї інтимної таємниці в мережі Reddit. Там він відповідає на питання, що цікавлять людей, стосовно його пікантної особливості, але не розголошує своєї особистості. Хоча фото членів у плані доказу він таки надав. На пропозиції знятися в різних телепередачах і навіть фільмах для дорослих, він впевнено завжди дає негативну відповідь. Дивним є і те, що обидва пеніса чоловіки однаково функціонують, а під час сексу хлопець отримує однакове задоволення від стимуляції кожного з них. Кожен пеніс американця досягає 15 см в довжину, а при сильному збудженні і зовсім може збільшитися до 18 см. На тему своєї унікальної особливості він навіть написав і опублікував свою першу книгу під назвою “Double Header: My Life with Two Penises”. Ось вам і дивовижна природа людського організму.

А що Ви знаєте про член?5. Обрізання не впливає на якість сексуальної активності. Наявність або відсутність крайньої плоті абсолютно не впливає на чоловічу силу, сексуальне бажання і ступінь збудження. Це виключно індивідуальні особливості кожного чоловіка. Все, що відрізняє обрізаного чоловіка від необрізаного, це можлива тривалість статевого акту. Після обрізання голівка члена стає менш чутливою, а тому чоловіки з обрізаним членом можуть проявити небувалу витримку в сексі і займатися любов'ю довше, ніж їх необрізані колеги. Також дослідження показали, що обрізання знижує ризик захворювання ВІЛ та іншими інфекціями сечостатевої системи. 

6. Статевий член може відрізнятися кольором від інших частин тіла чоловіка. Як правило, чоловічий пеніс має більш темний відтінок, в порівнянні з іншими частинами тіла. Це пов'язано з тим, що під час статевого дозрівання у хлопців виробляється більше чоловічих гормонів, від яких залежить і пігментація шкіри. Андрогени (стероїдні чоловічі статеві гормони) активно вступають у взаємодію з клітинами, які продукують меланін, і сприяють більш темному забарвленню в районі паху і мошонки. Внаслідок цього процесу кількість пігментів в зоні статевого члена вище, ніж на інших ділянках тіла.

7. Якість білизни впливає на якість ерекції. Доведено, що у чоловіків, які носять синтетичну білизну, ерекція відбувається на 15% рідше, ніж у тих, які віддають перевагу бавовняній білизні. Синтетичні тканини перешкоджають достатньому надходженню повітря, а також викликають алергію і дискомфорт. Це все впливає на якість потенції у чоловіка. Неправильно підібрана білизна і неякісні матеріали можуть привести до еректильної дисфункції. Наприклад, дуже обтягуючі труси перешкоджають припливу крові до інтимної зони, а тому викликають зниження обсягу сперматозоїдів на 14%. Неправильний підбір розміру білизни і зовсім може привести до безпліддя. Так що, якщо бажаєте зберегти свою чоловічу силу, то починайте вибирати собі білизну з натуральних тканин вже зараз.

8. Контроль над ерекцією виробляє зовсім не головний мозок, а спинний. Саме він запускає процес еякуляції. До того ж, ерекція може статися абсолютно випадково і в невідповідний момент. Ерегований стан члена може бути викликано не тільки фізичними зусиллями, спеціальною стимуляцією або при вигляді бажаного сексуального об'єкта. Ерекція може виникнути без особливої причини. Статевий член контролюється нервовою системою, а тому з ерекцією Ви можете зіткнутися коли завгодно. В середньому за день чоловік відчуває близько 11 ерекцій, більшість з яких припадає на ніч в стадії сну.

9. Член росте все життя. Активне зростання статевого члена зупиняється після 20 років, але навіть після вікової позначки в 30, він може злегка збільшуватися. Так, це зростання не особливо помітне неозброєним оком і становить лише близько 1 мм в рік, але все ж краще, ніж нічого. Але засмучуватися не варто, адже зараз є маса кремів, гелів і різних засобів, які сприяють природному збільшенню члена. Існують також і якісні вакуумні та гідропомпи, які допоможуть придбати бажані розміри без хірургічного втручання. Плюсом помп для збільшення є і приємний процес стимуляції члена. Ви зможете насолоджуватися приємним процесом збільшення. Що стосується збільшення члена шляхом хірургічного втручання, то така процедура відбувається за допомогою введення жирових тканин чоловіка безпосередньо в член. Максимально таким чином член можна збільшити тільки на 5 сантиметрів.

А що Ви знаєте про член?10. Пеніс можна зламати. Хоч чоловічий член і не має кістки, але його все ж можна пошкодити і навіть зламати. Волокнисті покриття печеристого тіла пеніса розриваються і викликають своєрідний “перелом”. Першою ж ознакою такої неприємної ситуації є тріск і хрускіт, який чоловік може чітко почути. Після цього настає гострий біль і можлива набряклість. Якщо відразу ж звернутися до лікаря і надати необхідну медичну допомогу, то статеву функцію можливо відновити без наслідків у вигляді еректильної дисфункції. Але не слід затягувати з цією справою.

Частою причиною такої поломки може служити дуже активний, інтенсивний і божевільний секс. Найбільш травмуючими позами є “поза наїзниці” і “доггі-стайл”. Не варто забувати і про інтенсивну мастурбацію. Активна робота руками також може спровокувати подібний перелом. Єдина порада: все повинно бути в міру!

11. Зв'язок розміру члена з іншими частинами тіла - всього лише міф. Багато жінок уважно вивчають розмір ноги чоловіка, оцінюють довжину носа або розмір долоні, намагаються обчислити відстань між великим і вказівним пальцем або ж розглядають інші частини тіла. А все для чого? Все просто - щоб зіставити отримані розміри і дізнатися, яких же габаритів статевий орган приховує за собою міцна ширинка бажаного чоловіка. Але все це даремно. Навіщо займатися зайвими підрахунками і звертати увагу на такі дрібниці, якщо все це всього лише міф. Розмір члена не має ніякого зв'язку з розмірами інших частин тіла. Довжину пеніса просто неможливо обчислити за допомогою розміру ноги, руки, носа, очей, живота та інших ділянок тіла. Істинний розмір гідності Ви дізнаєтеся лише тоді, коли побачите своїми очима і власноруч виміряєте лінійкою. І ніяк інакше.

12. Після еякуляції чоловікові знадобиться від 2 хвилин до 2 тижнів, щоб відновитися і випробувати повноцінну ерекцію повторно. Щоб з'явилася хороша ерекція після сім'явиверження, кожному чоловікові, в залежності від особливостей організму і статевої конституції, необхідно чекати різну кількість часу. Для деяких чоловіків повторна ерекція може наступити після закінчення всього лише 2 хвилин, іншим же може знадобиться тиждень, а то і два. Такий процес залежить від індивідуальних особливостей і не завжди є відхиленням. 

13. Куріння зменшує член. Хороша ерекція безпосередньо пов'язана зі здоровим способом життя. В першу ж чергу, вона пов'язана з хорошим кровопостачанням в зоні статевого члена. Куріння не тільки згубно впливає на загальне здоров'я, але і активно забиває артерії, які постачають пеніс кров'ю в момент сильного збудження. Таким чином, через погану прохідність крові до геніталій значно погіршується якість ерекції. Але це ще не все. Куріння сприяє зменшенню члена аж на 1 сантиметр. А справа в тому, що нікотин робить тканини пеніса менш еластичними, що сприяє неможливості розтягування в повній мірі в момент ерекції. Немає необхідної еластичності - немає довжини. Хіба Вам не шкода віддавати дорогоцінний сантиметр за згубну звичку? Тоді настав час позбавлятися від шкідливих звичок!

Наостанок, бажаємо Вам бути в числі тих 55%, які задоволені розміром свого члена. Ну а якщо це не так, то запам'ятайте, що чоловічий член здається більше, якщо на нього дивитися саме збоку, а не зверху чи знизу. Так що, якщо Ви все ще сумніваєтеся в собі, то пора влаштувати бічне дефіле біля дзеркала.

Penis

 

Відгуки

13 цікавих фактів про чоловічий член (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про 13 цікавих фактів про чоловічий член, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка