Ви не знаєте, як виміряти член? Тоді ми йдемо до Вас!

Кожен чоловік хоч один разок, але вимірював довжину свого члена. Напевно чоловіки будуть відмовлятися, посилаючись на те, мовляв "навіщо воно мені треба?", "Та ні, не міряв. Ніколи. " У більшості випадків від чоловіків Ви почуєте саме такі відповіді. Врахуйте, не від усіх, але від більшості. Але волею неволею, через кілька невдалих спроб вивідати правду, хлопці все-таки розколюються в щиросердих невпевнених зізнаннях: "колись в школі, може, і міряв", "ой, та це давно було", "я вже й не пам'ятаю" . Всі вони пам'ятають ... А ще хоч приблизно, але знають габарити свого дітородного органу. А деякі знають з точністю до міліметрика та або гордо розповідають про ці сантиметри щастя своїм друзям, або таємно понуро схлипують від розчарування і тлінність буття у світі, де кожен сантиметр на вагу золота. Але це даремно, адже питання важливості довжини члена у чоловіка - це вже давно побита і ніким не доведена тема для розмов. Але мова зараз піде не про важливість розміру члена, адже цю тему ми обговорювали вже раніше, а про техніку вимірювання. 

Масове божевілля щодо розмірів

Великий пеніс?У світі індустрії фільмів для дорослих і культу сексу важко жити НЕ порівнюючи себе і свої параметри з кимось більш успішним, знаменитим, красивим і сексуальним. Багато хто не піддаються впливам моди на великі розміри члена, грудей, губ і інших частин тіла, які можуть стати елементом захоплення. І правильно роблять! Адже те, яким Ви є від природи - і є Ваша індивідуальність і особливість, яка відрізняє Вас від інших людей. Але деякі все ж більш відомі та ласі на трендові штучки: для них важливий розмір. Надивившись на акторів фільмів для дорослих з їх гігантськими, якоюсь мірою навіть нелюдськими розмірами статевих органів, чоловіки можуть впасти в легку або навіть в дуже глибоку депресію. Судорожно вимірюючи розміри свого члена в надії на надприродну цифру, можна втратити голову в гонитві за примарними ідеалами, які знаходяться лише в голові та власній підсвідомості. Врахуйте, на роль акторів претендентів вибирають також, як і на звичайну роботу, тільки на звичайному співбесіді у Вас навряд чи будуть дізнаватися розмір члена і вимагати його урочисту демонстрацію. І після ретельних відборів в кінцевому підсумку Ви і бачите на екранах цих гарячих, вічно готових хлопців з неймовірними розмірами членів. І саме цим великогабаритним хлопцям пощастило вихопити акторську роль серед сотень і тисяч претендентів. Так що те, що Ви побачили в фільмі - не є аксіомою того, що все навколо - статеві гіганти, а Ви один ось такий середньостатистичний. Ні, це всього лише якийсь відсоток чоловіків, які наділені розмірами статевого органу трохи більшими, ніж інші. Розумом і прекрасної логікою наділений теж не кожна людина, а лише якийсь відсоток з усього людства. Але чомусь особливий акцент ставлять саме на зовнішні дані та параметри, а не на внутрішні й духовні якості. Але це вже зовсім інша історія.

Страшна цифра - 15

Ще один говіркий приклад. Майже у всіх на слуху суперечлива інформація про те, що стандартна довжина члена - це 15 см. Інтернет просто заполонила зловісна циферка, яка змушує всіх чоловіків пітніти, нагадувати, засмучуватися і тихо плакати в подушку. Після поширення чуток про те, що всі розміри менше ніж 15 см - це ніщо, почалася масова скупка лінійок, сантиметрових стрічок та інших вимірників. Захоплення вимірює канцелярії перевершив всі очікування, а коментарі, думки та виправдання полилися рікою. Але суть не в тому, велика ця цифра або маленька, об'єктивна чи вона і справедлива, а в тому, що більшість чоловіків заковтнула інформаційну наживку і негайно почало міряти свої статеві принади. І багато хто навіть не уявляють, як правильно визначати довжину, плутають поняття обхвату і діаметра, а також вигадують собі різні параметри, які не відповідають дійсності. Прийшов час розставити всі крапки над і. Ви не знаєте як вимірювати член? Тоді ми йдемо до Вас!

Різні розміри пенісів7 разів відміряй, один раз відріж

Не хвилюйтеся, ми нічого відрізати не плануємо! А ось вимірювати будемо ретельно. І так, приступимо. Для того, щоб правильно і точно виміряти статевий член, Вам необхідно зібратися з думками та установкою, що кожен розмір хороший по-своєму. І будь-яка довжина - не кінець Вашої сексуального життя в разі розбіжності цифри з бажаною. Також потрібно дотримуватися деяких правил. Так, так, тут теж є правила. Ласкаво просимо в таємний ритуал членомерів.

Умови:

  1. Температура приміщення не повинна бути дуже холодною або тропічно- спекотною. Самі знаєте що відбувається з членом, коли Вам холодно. Оптимальна температура - кімнатна.
  2. Час доби також грає роль в цій серйозній справі.
  3. Психоемоційний стан чоловіка. При підвищеній тривожності, стресовому стані або емоційної нестабільності вимірювати член не рекомендується. Результати замірів в таких випадках зможуть лише погіршити Ваш стан, так, як внутрішні переживання позначаються на розмірі члена не в кращу сторону.
  4. Наявність сексу. На розмір пеніса впливає і час, проведений без сексу і мастурбації. Чим довше Ви перебуваєте без сексу, тим точніше буде результат вимірювань.
  5. Збудженість. Неймовірно важлива складова таких вимірів - це ступінь збудженості. Міряти член необхідно лише в ерегованому стані! У відмінно ерегованому стані!

Техніка вимірювання:

  1. Вимірювати член необхідно стоячи. Випрямитеся, розправте спину і плечі та станьте на рівній поверхні.
  2. Не забувайте, що член повинен бути в збудженому ерегованому стані.
  3. Рукою поставте член так, щоб він знаходився паралельно підлозі.
  4. Заздалегідь запасіться звичайною лінійкою або краще спеціальною лінійкою для вимірювання пеніса. Щільно приставте один кінець до лобкової кістки та притисніть лінійку до стовбура пеніса.
  5. Виміряйте відстань від лобкової кістки до самого кінчика головки.

Зауважте, довжину члена потрібно вимірювати лише на верхній частині стовбура і ні в якому разі не знизу. Нижня вимір через наявність мошонки буде неточним і неправильним. Притискати ж лінійку до лобкової кістки також необхідно, оскільки правильне притиснення прибирає жирові відкладення в лобкової частини. У такому випадку довжина буде більш коректною. Вуаля! Ви дізналися довжину свого члена.

Як виміряти діаметр?

Для вимірювання діаметра члена Вам знадобиться спеціальна лінійка для вимірювання члена, або ж сантиметрова стрічка. З підручних матеріалів підійде і звичайна нитка або смужка паперу.

  1. За допомогою нитки, лінійки або стрічки зробіть виміри окружності статевого органу. Спочатку виміряйте окружність біля основи члена, потім коло середини стовбура і біля основи головки. Окружність розділіть на число Пі (3.14). Запишіть всі виміри.
  2. Виведіть середнє арифметичне отриманих вимірів і Ви отримаєте діаметр свого пеніса. Ось і діаметр Вам вже відомий.

Звертаємо увагу, що розміри кожного разу можуть відрізнятися і не збігатися. Це залежить від багатьох факторів, які описувалися вище. Тому для точного результату Вам необхідно буде кілька разів виміряти член в різні дні. Після чого з отриманих результатів Ви можете також вивести середнє арифметичне. Рекомендуємо проводити виміри близько 10 разів для того, щоб отримати більш точну відповідь на Ваше питання про розмір.Діаметр пеніса

Навіщо? - спитаєте ви. Треба! - відповімо ми.

Так навіщо ж вимірювати статевий член? Ні, не для того, щоб хвалитися перед друзями в лазні або хизуватися перед дамами. І не для того, щоб зрівняти свою самооцінку з плінтусом і впустити смуток і сумніви у власній значимості. В першу чергу, знати розмір члена необхідно кожному чоловікові для того, щоб в результаті правильно підібрати латексний засіб захисту, порожнистий страпон, насадку на пеніс. Не забувайте, що неправильно підібраний розмір виробу може виявитися занадто тісним, що порушить кровообіг в районі члена і доставить лише неприємні відчуття під час процесу. Не кажучи вже про те, що латексна штучка може просто порватися в небажаний момент. Якщо ж Ви підберете занадто великий розмір, то під час бурхливої ​​пристрасті неправильно підібраний латексний елемент захисту може і зісковзнути, що також призведе до результатів, яких Ви навряд чи очікуєте. Тому розмір свого члена - це дуже потрібна і важлива інформація, яка може Вам знадобитися!

Сантиметри, сантиметри, сантриметрики мої…

Вимірювання члена - це, в першу чергу, не елемент забави та хвастощів, а необхідна в деяких ситуаціях міра! Не ведіться на стандарти, нав'язані засобами масової інформації та не заганяйте себе в рамки, тим більше - габаритні. Розмірні таблиці повинні бути тільки для одягу і взуття, а не для статевих органів! Ставтеся до розміру статевого члена як до загальної інформації про своє тіло: як до росту, ваги або розміру ноги. Член - це стандартний людський орган, розмір якого важливий тільки для візуального ефекту в деяких видах мистецтва. І він також відрізняється від інших йому подібних. Бо кожна людина індивідуальна і прекрасний по-своєму.

Відгуки

Ви не знаєте, як виміряти член? Тоді ми йдемо до Вас! (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Ви не знаєте, як виміряти член? Тоді ми йдемо до Вас!, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка