Чи можна займатися сексом під час вагітності?

     Вагітність традиційно оточена безліччю міфів, домислів і відвертих помилок, що стосуються, в тому числі, і інтимного життя. Чи безпечний секс для вагітних, як організувати своє інтимне життя без шкоди для жінки і малюка і які секрети якісного сексу на різних термінах – все це хвилює не тільки жінок, але і їхніх чоловіків.
 
     Чим корисний секс для вагітних?
 
секс під час вагітності     Вагітність є абсолютно природним станом, яке при нормальному перебізі практично не накладає обмежень на інтимне життя жінки. Секс під час вагітності позитивно впливає на організм майбутньої мами. По-перше, секс добре підвищує самооцінку – регулярні заняття коханням краще будь-яких слів переконують вагітну жінку, що для коханого вона так само приваблива і бажана, незважаючи на всі зміни фігури і появу зайвих кілограмів. По-друге, в результаті оргазму в кров надходять гормони радості – ендорфіни, які сприяють нормалізації нестабільного гормонального фону вагітної. Нарешті, заняття сексом дозволяють підготувати м'язи до пологів, так як їх регулярне тренування підтримує їх еластичність.
 
     Як займатися сексом під час вагітності?
 
     Під час вагітності краще відмовитися від поз, в яких чоловік знаходиться зверху – в таких положеннях є навантаження на жіночий живіт. Перевагу краще всього віддати позам, в яких жінка знаходиться зверху або чоловік знаходиться позаду. Зрозуміло, заняття сексом з вагітною партнеркою вимагає від чоловіка особливої ​​ніжності і акуратності: ніяких різких рухів, ніяких екстремальних технік, ніякого ризику для здоров'я жінки і малюка.
 
     Коли секс під час вагітності небажаний?
 
     Тим часом існують ситуації, коли секс під час вагітності суворо протипоказаний. 
Тонус матки – явище, з яким часто стикаються жінки на різних термінах. Тонус матки є протипоказанням для занять сексом, так як оргазм лише посилить напругу м'язів, що може бути небезпечно для плоду.
 
     Загроза зриву вагітності – причиною зриву вагітності найчастіше є скорочення матки, яке за своєю природою нагадуэ скорочення під час оргазму. У разі загрози зриву вагітності секс потрапляє під сувору заборону, так як може виступити каталізатором небажаних процесів. 
 
     Загроза передчасних пологів – секс підвищує ймовірність передчасних пологів, так як під час оргазму тканини, що утворюють матку, скорочуються. Саме з цієї причини медики рекомендують утриматися від сексу на останніх тижнях вагітності.
 
     Секс під час вагітності – задоволення, яке йде на користь!

 

Відгуки

Чи можна займатися сексом під час вагітності? (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Евгения

Заниматься сексом во время беременности и нужно и можно,если конечно нет медицинских показаний,которые это запрещают.Беременность-естественное состояние для женщины,так почему же нужно отказывать себе и любимому,в наслаждении друг другом?И это хорошая подготовка мышц влагалища к родам.Для нас с мужем,беременность не была помехой.Пробуйте,изобретайте,экспериментируйте!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Евгения.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Чи можна займатися сексом під час вагітності?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка