Німфоманія: міф чи реальність?

     Чути про німфоманок хоча б раз доводилося всім, але далеко не кожен знає, хто ж такі ці загадкові німфоманки насправді. 
Пристрасть і темперамент – не показник німфоманії.
 
     Найчастіше німфоманками чоловіки називають жінок, темперамент і потреба в сексі яких відчутно перевершують їх власні можливості. Насправді це не так: далеко не кожна жінка, яка любить почуттєві задоволення, є німфоманкою, та й поставити такий діагноз може тільки фахівець. Підвищене лібідо, часте сексуальне бажання і прагнення до різноманітності в ліжку не є ознаками німфоманії, а є просто індивідуальними особливостями конкретної жінки. 
 
     Що таке німфоманія?
 
німфоманка     Німфоманія – поняття в психології, яке позначає хронічну гіперсексуальність, супроводжувану нав'язливими станами і агресивністю. Німфоманія не є звичкою, розбещеністю або рисою характеру, це важка хвороба, яка вимагає комплексного лікування і тривалої реабілітації. Для усунення симптомів необхідно розібратися з причинами захворювання: німфоманія може бути викликана розладами гормонального фону, психологічними травмами і сильним стресом, лікування призначається з урахуванням першопричин захворювання.
 
     Як розпізнати справжню німфоманку?
 
     Незважаючи на те, що німфоманія є досить важким і не найприємнішим захворюванням, більшість чоловіків схильні ідеалізувати німфоманок, помилково вважаючи, що ці жінки здатні подарувати безліч незабутніх моментів. Насправді зустріч зі справжньою німфоманкою принесе більше прикрощів, ніж радості.
 
     Розпізнати справжню німфоманку досить просто:
 
     Втрата критичності – німфоманка не звертає уваги на особисті якості, соціальний статус і зовнішність партнера, для неї має значення лише розмір чоловічої гідності і потенція, які, втім, не є гарантією, що жінка зверне увагу на їх власника.
 
     втрата контролю – німфоманка не в змозі контролювати свої пориви і бажання, її пригоди не зможуть припинити ні почуття обов'язку, ні зобов'язання перед близькими і чоловіком.
 
     Прагнення до колекціонування партнерів – часто для німфоманки не важливі і самі статеві партнери, а важлива лише їх кількість. У цьому випадку жінка буде несвідомо прагнути мати якомога більше статевих зв'язків з різними чоловіками, які для неї будуть знеособлені.

 

Відгуки

Німфоманія: міф чи реальність? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Німфоманія: міф чи реальність?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка