Як змусити партнера займатися сексом?

     Проблема відсутності взаємності сексуального бажання не така вже й рідкість, в подібну ситуацію хоча б один раз потрапляв кожен дорослий, незалежно від статі. Існує безпрограшний план, суворе дотримання якого дозволить швидко і ефективно подолати шлях від симпатії до ліжка.
 
     Зацікавити. Щоб зайнятися сексом з партнером, в першу чергу, необхідно звернути його увагу. Не важливо, чи намагаєтеся Ви привернути увагу незнайомої людини або багаторічного партнера, важливо зробити так, щоб він помітив в Вас сексуальний об'єкт, оцінив численні гідності і мимоволі задумався про секс з Вами. Так як поняття про сексуальність для кожного індивідуальні, відмовтеся від ідеї діяти на свій розсуд: прагнучи виглядати сексуально, ризикуєте провести зворотний ефект. Безпрограшним варіантом стане використання духів з феромонами, дія яких підвищить Вашу привабливість в очах партнера.
     Збуджувати. Сексуальне збудження – запорука якісного та незабутнього сексу, який порадує обох партнерів і подарує їм неймовірне за своєю яскравості задоволення. Щоб досягти необхідного напруження пристрастей, не потрібно поспішати: уважно досліджуйте тіло партнера, приділіть увагу кожній ерогенній зоні і поекспериментуйте з різними видами стимуляції. Чуттєві задоволення можна доповнити естетичними: гарна білизна або костюми для рольових ігор виступлять в ролі додаткового збудливого чинника і зроблять любовну прелюдію по-справжньому яскравою і результативною. Також можна використовувати спеціальні збуджуючі гелі, лубриканти і креми, дія яких стимулює приплив крові до ерогенних зон і значно підвищує рівень їх чутливості.
 
     Здивувати. Після неймовірної спекотної прелюдії секс є справою вирішеною: перед спокусою зайнятися коханням і отримати свою порцію задоволень не встоїть ніхто. Але щоб сексуальні ігри залишили винятково позитивні враження і подарували насолоду, яку захочеться повторити в якнайшвидшому майбутньому, необхідно використовувати весь арсенал засобів для задоволення. Зверніть свою увагу на арсенал сучасних секс-іграшок, за допомогою яких можна розширити свої уявлення про існуючі сексуальні задоволення.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» запрошує клієнтів придбати все необхідне для яскравих і незабутніх секс-пригод!

 

Відгуки

Як змусити партнера займатися сексом? (1 відгуків)
11.10.2016
5 - Анна

Соблазнить незнакомого мужчину, как мне кажется, даже проще, чем того, кого давно знаешь. Сложно дать понять мужчине-другу, что была бы не против секса с ним, ведь вы давно уже общаетесь, он и не догадывается, что такое между вами вообще возможно. А незнакомый мужчина конечно же будет рассматривать внимание со стороны девушки, как желание и намек к близости. Ну а со взрослыми игрушками секс всегда круче!

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Анна.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як змусити партнера займатися сексом?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка