Прозоре задоволення: що таке гелеві секс-іграшки?

Різнокольорові і при цьому прозорі, яскраві, гнучкі і пружні, неймовірно красиві: любителі інтимних штучок напевно стикалися з секс-іграшками, які схожі на желейну цукерку категорії 18+. Так що це за "солодощі" і з чим же їх їдять?

Функціональність і естетика в одному флаконі

Своєю назвою ці витончені прозорі секс-штучки зобов'язані візуальної асоціації з відомим десертом. Дійсно, гарний і приємний на дотик матеріал схожий на апетитне желе, а помилково використовується визначення "гель" є всього лише одним з варіантів перекладу англійського слова "jelly".

Гелеві іграшки виготовляються з полівінілхлориду або силікону з додаванням розм'якшуються агентів. Як правило, це прозорий пружний матеріал, який відмінно гнеться. Іграшки з нього прості у використанні та невибагливі в догляді.

Найчастіше вироби з цього матеріалу мають специфічний запах, але пара водних процедур і ароматна змазка відмінно вирішують дане питання.Jelly sex toys

Різноманітність для секс-гурманів

Привабливий і яскравий дизайн інтимних іграшок з матеріалу "jelly" - це знахідка для поціновувачів красивих речей. Ви можете вибрати собі іграшку будь-якого кольору і фактури. А завдяки гнучкості інтимних іграшок з цього матеріалу ви зможете досліджувати всі таємні точки всередині вас або вашого партнера і зробити собі або йому як естетичне, так і фізичне задоволення.
 
Поспішайте і спробуйте сексуальний желейний десерт, який обіцяє вам масу яскравих візуальних і фізичних вражень!

Відгуки

Прозоре задоволення: що таке гелеві секс-іграшки? (2 відгуків)
19.07.2018
5 - Іванна

А вони довго вивітрюються?

Відгук був корисним? Так (25) Ні (7)
відповідь Amurchik.ua

Шановна Іванна.
Це залежить від виробника. У різних виробників - різна технологія виробництва. В залежності від різноманітних домішок у матеріалі запах може бути більш або менш стійким. Якщо правильно доглядати такі іграшки (використовувати спеціальні засоби для очистки секс-іграшок, не залишати під прямим сонцем, тощо), то запах вивітрюється за декілька використань.
Дякуємо Вам за відгук :-)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
17.07.2018
5 - Кошечка

красивые они прозрачные штуковины

Відгук був корисним? Так (4) Ні (2)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Кошечка.
Нам тоже очень нравятся такие игрушки)
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (2)

Додати відгук про Прозоре задоволення: що таке гелеві секс-іграшки?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка