Чим відрізняється вібратор від фалоімітатора?

     Серед величезного розмаїття секс-іграшок найпопулярнішими і широко затребуваними є вібратори і фалоімітатори. Багато новачків, які погано орієнтуються в товарах для інтимних задоволень, не розуміють, чим же відрізняється одне від іншого. Спеціально для тих, хто мріє розширити свій кругозір і розібратися в існуючих тонкощах, інтернет-магазин "Амурчик" пропонує ознайомитися з наступною інформацією.
 
     Фалоімітатор – інтимний виріб, що імітує ерегований чоловічий статевий член. Незважаючи на те, що прототипом всіх фалоімітаторів служить пеніс, дані іграшки вражають своєю різноманітністю. Фалоімітатори відрізняються розмірами, ступенем реалістичності виконання, матеріалом, кольором і навіть формою.
 
     В плані розмірів все просто: кожен вибирає для себе те, що подобається або про що давно мріяв. Різноманітність подібних іграшок дозволяє підбирати вироби, габарити яких варіюються від скромних до вражаючих. Асортимент секс-шопів пропонує екземпляри на будь-який смак: точні копії чоловічих статевих органів і вироби, що нагадують їх дуже віддалено; фалоімітатори, виконані з латексу, пластику і навіть скла; моделі, що мають додаткові відростки для комбінованої стимуляції і багато іншого. У будь-якому випадку, основним призначенням фалоімітаторів є глибока вагінальна і анальна стимуляція.

     Вібратори – секс-іграшки, які відрізняються наявністю в них вбудованого моторчика, що дає вібрацію. Саме ця вібрація різного ступеня інтенсивності і ритму робить основний вплив на чутливі зони тіла. У плані конструктивного виконання вібратори ще більш різноманітні, ніж фалоімітатори.
 
     У загальному випадку вібратори можна розділити на дві групи:
 
     Вібратори для зовнішньої стимуляції – використовуються для стимуляції відкритих статевих органів, найчастіше особлива увага приділяється клітору. Окремою підкатегорією даного різновиду вібраторів є міні-вібратори, які легко і непомітно ховаються під одягом і дозволяють за допомогою пультів дистанційного керування отримувати задоволення в будь-якому зручному для Вас місці.
 
     Вібратори для внутрішньої стимуляції – дані іграшки призначаються для введення в піхву або анальний отвір і стимуляції прихованих чутливих зон. Популярні у обох статей вібратори у вигляді фалоімітаторів є лише малою частиною існуючого різноманіття. Другими за популярністю є віброяйце і вібропулі, які надають величезні можливості для інтимних експериментів.
     Інтернет-магазин «Амурчик» - найбільший секс-шоп, який популярний не тільки завдяки вражаючому уяву асортименту. Всі товари, представлені в каталозі «Амурчика» мають гарантовану якість і є абсолютно нешкідливими для здоров'я.
 
     «Амурчик» - незабутні задоволення ближче і доступніше, ніж Вам здавалося

 

Відгуки

Чим відрізняється вібратор від фалоімітатора? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чим відрізняється вібратор від фалоімітатора?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка