Як використовувати креми для посилення ерекції

    Зараз в секс-шопах можна знайти безліч збуджуючих засобів, які спрямовані на те, щоб зробити секс пари більш пристрасним, яскравим і тривалим. Особлива увага приділяється кремам для посилення ерекції, які не тільки дозволяють чоловікові майже відразу ж приступити до сексу в повній бойовій готовності, а й допоможуть не спасувати перед жінкою, якщо у Вас низька збудливість.

    Всі креми робляться максимально безпечними, легко наносяться і швидко вбираються. Як правило, в них містяться різні екстракти, що надають зігріваючу і збуджуючу дію на пеніс. Одним з найпопулярніших вважається екстракт перцю. Він надає потужний зігріваючу дію внаслідок активного припливу крові до статевого органу. Таким чином, збудження прийде набагато швидше, і Ви зможете майже відразу ж порадувати свою дівчину. Також такі креми в деякому роді корисні. Внаслідок активного кровообігу зміцнюється пеніс.
 
  Користуватися кремами дуже просто. Всі вони призначені для використання безпосередньо перед статевим актом. Засіб наноситься по всій довжині пеніса і м'якими масажними рухами втирається в шкіру до повного всмоктування. Як правило, наносити крем слід за 5-10 хвилин до сексу.
 
    Деякі креми мають тривалу дію, деякі можна наносити кілька разів якщо є бажання. З цими засобами можна використовувати латексні вироби та різні іграшки на пеніс - насадки та кільця. Але звертаємо Вашу увагу, що секс-іграшки, виконані з силікону і киберкожи, не рекомендується використовувати зі збудливими засобами. Дані матеріали є дуже ніжними та можуть пошкодитися.

    Відносно гарантії дії та ефективності засобів - вони діють індивідуально. Нанесіть трохи крему на невелику ділянку шкіри для перевірки на алергію. Також засіб може взагалі не надати збудливої дії. В цьому випадку, можливо, Вам слід підібрати більш потужний крем.
 
     Креми для посилення ерекції будуть не зайвими для тих чоловіків, у кого низька збудливість або хто побоюється раптової своєї неспроможності в ліжку. 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» має хороший асортимент кремів для посилення ерекції та завжди радий запропонувати Вам найбільш підходящий для Вас варіант. Також наші консультанти завжди зможуть дати повну та інформативну консультацію.

Відгуки

Як використовувати креми для посилення ерекції (2 відгуків)
24.05.2017
5 - Steplyakov

Вы знаете, я никогда не верил в эти возбуждающие крема, мне всегда казалось, что это фикция. Но когда все же решился попробовать, ради интереса, я почувствовал хороший эффект и силу эрекции, такого давно не испытывал. Помимо того, что у меня была хорошая эрекция, так и у меня увеличился мой половой акт, я раньше так не мог. Был очень приятно удивлен. Так что теперь буду пользоваться.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Steplyakov.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
23.05.2017
5 - Дима

Крем самое удобное средство по-моему. Действует быстро, потому что наносится непосредственно на орган. Через 5 минут эрекция Вам гарантирована, и продлится в несколько раз дольше. Наносить легко, распределил по всей поверхности и готово. Дискомфорта не вызывает ни у меня, ни у партнёрши. Так что лично я отдаю предпочтение крему в сравнении с различными таблетками.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Дима.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як використовувати креми для посилення ерекції, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка