Що подарувати на весілля? 7 оригінальних ідей

Ах, це весілля...Наближається тепла пора, а це означає, що ось-ось почнеться весільний сезон і всі масово гратимуть розкішні весілля, приймати подарунки і привітання, а також починати новий етап свого життя. Весілля - мабуть, одне з найбільш незабутніх подій в житті двох люблячих людей. День, коли народжується нова сім'я і створюється новий спільний світ, де царює любов і пристрасть. День нестримної радості, щирого щастя і, звичайно ж, гір подарунків від близьких і друзів. Цей великий день для молодят просто не може бути обділений подарунками та сюрпризами. Але що ж подарувати, щоб не виявитися банальним у виборі презенту? Безсумнівно, подарунок повинен бути корисним і, безумовно, незабутнім і оригінальним. Інакше сенс від того подарунка, який залишиться пересічним інкогніто в пам'яті молодят? Весілля - це оригінальність, неординарність і ефект несподіванки. 

Що ж подарувати молодятам?

На це питання у нас є пікантна відповідь. Магазин інтимних товарів Амурчик надає широкий асортимент пікантних штучок, які відмінно підійдуть для пар. Коли ж ще експериментувати і насолоджуватися один одним, як не на початку сімейного життя? Та що вже там, з такими подарунками життя молодят буде яскравим і різноманітним завжди, скільки б років спільного життя не пройшло. Будьте впевнені, такий сюрприз Ваші друзі-молодята оцінять і запам'ятають надовго! Ну а ми в свою чергу представимо Вам кілька варіантів оригінальних пікантних подарунків на весілля.

1. Набори секс-іграшок для пари 

Чим не оригінальний подарунок, що запам'ятовується?Подарувати задоволення для двох? Легко! Варто лише вибрати в подарунок набір з інтимних іграшок для пари. А якщо бажаєте презентувати високоякісний продукт, то ласкаво просимо в світ відомого бренду Magic Motion. І ось один з варіантів подарунка - набір з 2 іграшок для пари Magic Motion Candy & Dante Kit. Цей набір включає в себе не просто секс-іграшки, а продумані smart-девайси, які управляються за допомогою програми на смартфоні і мають неймовірний спектр можливостей. У набір входять: компактний кліторальний вібратор для дівчини і віброкільце для чоловіка. Вибравши в подарунок даний набір, Ви даруєте молодятам тривалі і якісні постільні втіхи і колосальне розмаїття сексуального життя. Дивовижна якість, бархатистий силікон, потужні вібрації, дистанційне керування і насолода, насолода, насолода - ось, що отримають молодята в якості подарунка. Хіба не прекрасний сюрприз? І корисний, і оригінальний.

До того ж, ніхто не відміняв індивідуальний креатив. Чому б не скласти свій власний набір, враховуючи характер і уподобання молодят? Широкий асортимент надасть Вам вибір серед безлічі вібраторів, мастурбаторів, ерекційних кілець, насадок і всяких інтимних штучок, якими з легкістю і задоволенням можна користуватися удвох. А доповнять Ваш бокс з секс-іграшками чудові збуджуючі засоби, масажні масла і зволожуючі лубриканти. Власноруч зібраний gift box - це найкращий подарунок для закоханих, адже створений він з душею, любов'ю і з щирими намірами. А раптом молодята б ніколи самі не зважилися на покупку таких пікантних девайсів? Станьте тим, хто відкриє молодятам чарівний пристрасний світ секс-іграшок і справжньої насолоди. Будьте оригінальні!

2. БДСМ набори

Бондажний набір - запорука різноманітного сексуального життя молодятВсе ж бачили гучний фільм “50 відтінків сірого”? Навіть якщо не бачили, то про тематику даного кіно чули точно. Якщо молодята відносяться до категорії людей, які бажають спробувати все в цьому житті, люблять експерименти (в тому числі сексуальні) і, вже тим більше, є шанувальниками даної серії фільмів і книг, то подарунок в стилі БДСМ - це те, що потрібно. Коли ж ще таким бавитися, якщо не зараз? Хоча пристрасть не має віку… Справжні бондажні набори розкриють Вам справжній всесвіт БДСМа, після якого Ви зрозумієте, що все, показане і побачене у вищезгаданому фільмі - це всього лише квіточки. Нехай молодята дізнаються про всі принади подібного задоволення.

Бондажні набори - це відмінний вибір подарунка, який включає в себе всі найнеобхідніші аксесуари та елементи для БДСМ-ігор, щоб Ви не шукали все окремо. Величезний вибір бондажних наборів дозволить Вам підібрати саме ті девайси, які припадуть до душі молодятам. Наручники, фіксатори для рук і ніг, батоги, флогери, маски для очей, кляпи і багато іншого Ви зможете відшукати в пікантних наборах для БДСМа. Потрібно випробувати все, поки молодий і гарячий! А хто ж, як не друзі, зможе подарувати такий екстравагантний і незвичайний подарунок? Подаруйте молодятам палку пристрасть на довгі-довгі роки і зафіксуйте їх любов так міцно, немов наручники приковують неслухняного норовливого партнера.

Ідеальним варіантом залишається і власний gift box, який Ви можете зібрати для своїх друзів самі з урахуванням всіх уподобань і бажань. Якщо Ви не знайшли підходящого готового набору з комплектом всіх необхідних аксесуарів та іграшок всередині, то зібрати подарунковий БДСМ-набір можна легко і самому. Асортимент БДСМ-іграшок поза наборів ще більше і різноманітніше, так що Ви без проблем знайдете саме ті штучки, які Вам необхідні для наповнення коробки-сюрпризу. 

Масаж - найкращий подарунок після насиченого дня3. Набори для масажу

Хто б не хотів, щоб йому зробили якісний чуттєвий масаж після важкого робочого дня? День весілля нічим не легше, ніж звичайний трудовий день. Багато турбот, пересувань, стресу в кінці кінців… І це відмінний привід, щоб подарувати справжнє розслаблення закоханим після такого важливого і повного любові дня. Набори для масажу - прекрасний подарунок, який зможе внести більше пристрасті, збудження і релаксації в першу шлюбну ніч. До того ж, розслабляючий ароматний масаж спини, шиї і рук - це те, що потрібно після підрахунку подарованих грошей в першу шлюбну ніч.

Різні набори можуть включати:

  • ароматичне масажне масло, яке прекрасно розслабляє і живить шкіру. Аромати і екстракти можна вибрати в асортименті, спираючись на смаки і уподобання молодят. До того ж, масла можуть бути як з зігріваючим, так і з охолоджуючим ефектом;
  • їстівне масажне масло. Так-так, буває і таке, якщо мова йде про еротичний масаж в першу шлюбну ніч. Таким чином, партнери можуть продемонструвати один одному не тільки силу рук під час масажу, але і дивовижні навички оральних ласк. Настав час дізнаватися один про одного краще;
  • масажне масло з додаванням афродизіаків, феромонів і збуджуючих засобів;
  • масажні свічки різних ароматів. Масажна свічка - це не просто елемент для додання романтичної атмосфери або звичайного освітлення кімнати. Це справжній еротичний трансформер, який при оплавленні перетворюється в м'яке і шовковисте масажне масло. І романтика, і масаж в одному флаконі.

Набори для масажу - це неймовірно приємний, незвичайний і потрібний подарунок для будь-якої людини, а вже тим більше для молодят, адже такий чудовий набір звичайний масаж зможе перетворити на справжнє пристрасне свято любові, збудження і розслаблення.

4. Еротичний набір скульптора

Подарунки, куплені в Амурчику, сповнені любові і пристрастіМолодята володіють прекрасним почуттям гумору? Тоді набори для виготовлення копій статевих органів - просто бомба в якості подарунка. Ось що-що, а такого пристосування молодята ще не бачили і точно не очікували отримати в подарунок. Цей презент пара запам'ятає надовго!

Набір еротичного скульптора може задовольнити бажання і чоловіка, і дружини, адже в асортименті є як набір для виготовлення копії пеніса, так і вагіни. А якщо подарувати і те, і інше - це буде справжнє комбо, яке надасть молодятам кумедне і вельми захоплююче спільне проведення часу. Чому б, зв'язавши себе узами шлюбу, молодятам не виліпити статеві органи один одного? Кумедно, захоплююче, оригінально і запам'ятовуюче! Саме таким ефектом і повинні володіти весільні подарунки. Інтимні зліпки - як символ щасливого шлюбу. І нехай Ваша любов буде такою ж міцною і цупкою, як вони!

5. Костюми для рольових ігор

Ким би не були молодята за професією, костюми для рольових ігор завжди дозволять їм втілити всі свої фантазії. Наречена мріяла бути медсестрою, а наречений поліцейським? Значить пора здійснювати їх бажання. Повірте, такий подарунок без діла лежати не буде. Сексуальні еротичні костюми стануть прекрасним подарунком, який не дасть згаснути пристрасті і фантазіям молодят. Надайте їм унікальну можливість перевтілитися першої шлюбної ночі в абсолютно нові і нетипові для себе амплуа і запалити вогонь любові і пристрасті з новою силою. З таким подарунком сексуальне життя молодят ніколи не стане прісним і одноманітним навіть через роки.

Оригінальні подарунки відкривати куди цікавіше... 6. Еротична постіль

Постільна білизна - класика жанру весільних подарунків молодятам. На кожному весіллі знайдеться та людина, яка в обов'язковому порядку подарує комплект постільної білизни, ковдр і подушок. Безсумнівно, це необхідний подарунок в новоспеченій родині, але в чому оригінальність? Як же бути і оригінальним, і корисним в цій сфері подарунків? Вихід є - лакова постільна білизна. Лакові простирадла і наволочки-хіба таке може не збуджувати і не розпалювати пристрасні фантазії? Дуже сумніваємося. Така білизна не тільки естетично і збудливо виглядає, але і несе в собі досить вигідну корисну функцію. З таким простирадлом молодята з легкістю зможуть використовувати різні масажні масла, гелі та лубриканти, не боячись забруднити все навколо. Лакова постіль - ідеальний вибір для пристрасних пар, який також послужить стильним елементом в дизайні кімнати. 

7. Еротичні ігри

Настільні ігри - це добре, але еротичні ігри - ще краще. Кажуть, що в першу шлюбну ніч молодята пристрасно рахують гроші. Так поруште ж цю традицію і подаруйте їм таку гру, яка змусить молодят грати і насолоджуватися один одним всю ніч безперервно. Пікантні завдання сексуального характеру, які знаходяться в секс-іграх - неймовірно веселий і захопливий подарунок, який сподобається обом партнерам. Подібні ігри можуть стати відмінною прелюдією і розігрівом перед спекотною ніччю. А також в деяких з них присутній вельми сексуальний інвентар і додаткові елементи для, наприклад, БДСМних завдань. До того ж, в більшість ігор з еротичним підтекстом можна весело грати галасливою компанією. Подаруйте молодятам божевільну оригінальну гру і, можливо, прийшовши до них в гості наступного разу, Ви зіграєте не одну партію з кумедними і далеко не нудними завданнями.

Пристрасті молодим!

Все ще думаєте що дарувати? Сумніви геть! Адже оригінальні подарунки - це завжди виграшне рішення, а пікантні несподіванки - безпрограшний варіант! Хто ж ще піднесе такий несподіваний і запам'ятовується сюрприз, як не Ви?

Скажіть друзям заздалегідь про свої бажання

Відгуки

Що подарувати на весілля? 7 оригінальних ідей (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Що подарувати на весілля? 7 оригінальних ідей, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка