Як вибрати ерекційне кільце?

Ерекційні кільцяЕрекційне кільце – це секс іграшка, призначена для чоловіків. Воно використовується для підтримки стану міцної ерекції, покращення сексуальної функції та продовження статевого акту. Залежно від моделі та додаткових функцій кільце для члена може також давати додаткову стимуляцію жінці під час сексу. Воно активно не лише стискає пеніс, а й контактує із жіночим клітором, надаючи додаткові ласки. Надягається ерекційне кільце на основу члена, чим приємно перетискає стовбур і запобігає відтоку крові від члена. В результаті статевий орган стає більш твердим, стійким і готовим до тривалого сексуального забігу.

Що являє собою ерекційне кільце?

Ерекційне кільце для члена - це саме кілечко, яке надягається на основу пеніса. Іграшка може допомогти затримати еякуляцію у чоловіка, а також додати трохи більше приємних відчуттів під час сексу просто тим, що охоплює збуджений пеніс. Однак найбільше задоволення отримує від ерекційного кільця дівчина. Чоловік може довше насолоджуватися сексом сам і дарувати більше чудових моментів своїй партнерці. Жінка отримує стійкий і твердий член, який готовий на секс без зупинки. До того ж, якщо кілечко оснащене додатковим кліторальним стимулятором або вібрацією, жінка отримає додаткові ласки клітора. Тому така іграшка якнайкраще підійде для сексу пари, коли чоловік хоче подарувати своїй обраниці більше відчуттів. Усе це призначено для додаткової стимуляції клітора жінки під час інтимної близькості з чоловіком. Під час фрикцій кільце торкатиметься інтимної зони жінки, тим самим даруючи їй набагато більше задоволення.

Ерекційні кільцяЯк вибрати ідеальне ерекційне кільце?

Вибір ерекційного кільця залежить як від фізіологічних даних (довжина, діаметр, обхват пеніса), так і від переваг, смаку, потреб та мети використання. При виборі кільця для члена необхідно враховувати такі критерії:

  • Розмір. При виборі такої іграшки варто керуватися насамперед розміром. Кільце не повинно надто сильно охоплювати статевий орган чоловіка і сидіти надто туго. Не повинно кілечко і бути надто вільно надягненим. Враховуйте також, що збуджений пеніс стає більшим у розмірах. Якщо кільце виявиться занадто маленьким по діаметру, чоловік ризикує зазнати дуже неприємних відчуттів, а також не відразу зможе зняти його з себе. Тому виміряйте діаметр свого пеніса, після чого вибирайте іграшку з діаметром не менше, ніж у вашого статевого органу. Також рекомендується вибирати кільце з хорошою еластичністю, щільне, але при цьому таке, що добре розтягується в діаметрі. Існують також кільця у вигляді ласо, яке дозволяє Вам самостійно регулювати розмір та рівень стиснення.
  • Матеріал. Важливий критерій при виборі кільця, адже секс іграшки можуть розтягуватися, а можуть мати тверду статичну форму. Кільця розробляються з усіх можливих матеріалів для секс іграшок, тому необхідно підібрати ту модель, яка підходить Вам і за відчуттями, і за перевагами. Найкраще вибирати ті кільця, які розтягуються, адже їх легше надягти, легше розтягнути та легше зняти. Це можуть бути вироби із силікону (врахуйте, не всі силіконові кільця розтягуються), термопластичної гуми, латексу, полівінілхлориду, термопластичного еластомеру. Для більш досвідчених користувачів підійдуть і тверді кільця, наприклад, з металу, пластику. Ерекційні кільця, які виконують не тільки функцію підтримки ерекції, а й декоративну, можуть виготовлятися зі шкіри.
  • Ерекційні кільцяТип та форма. Що стосується функцій кільця та його форми – тут Ви можете вибирати будь-яку іграшку, яка сподобається Вам чи Вашій дівчині. Є як класичні кільця без зайвих деталей і особливостей, так і подвійні і навіть потрійні. Якщо Ви побоюєтеся, що іграшка може сповзти з пеніса, вибирайте варіант, де зроблено 2 кільця – одне для основи пеніса, друге для мошонки. Чіпляючи іграшку за мошонку, чоловік відчуває не тільки більше задоволення сам, а й буде впевнений, що ерекційне кільце залишиться на місці до кінця статевого акту. Варто звернути увагу і на текстуру виробу. Вам доступні як гладкі кільця, так і секс іграшки з додатковими ребристостями та опуклостями.
  • Вібрація та додаткові стимулятори. Залежно від мети використання Ви можете вибрати класичне кільце, яке просто виконуватиме функцію підтримки ерекції, а можете купити ерекційне кільце з додатковим стимулятором жіночого клітора під час сексу. Ця опукла частина активно контактуватиме з клітором жінки і стимулюватиме його для найшвидшого настання оргазму. Такі кільця можуть бути оснащені вібрацією та додатковим рельєфом.

В інтернет-магазині «Амурчик» Ви зможете знайти безліч різних ерекційних кілець. Ми зможемо запропонувати як найпростіші, так і найдорожчі моделі з великою кількістю додаткових функцій. Також наші консультанти завжди будуть раді допомогти Вам із вибором.

Відгуки

Як вибрати ерекційне кільце? (2 відгуків)
12.09.2018
5 - Антон

Вот есть кольца вибрирующие, удлинняющие, эректильные... А мне нужно укорачивающее кольцо, чтобы уменьшить глубину проникновения. Есть ли у вас такое?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Антон.
У этих колец нет специального названия, но их можно опознать по внешнему виду. Как правило, они имеют большую толщину стенок или крупный виброэлемент (также играет роль ограничителя). Например, артикулы <a href="https://amurchik.ua/product/erekcionnoe-kolco-loveclone-rx-gripping-cock-ring">5339</a> или <a href="https://amurchik.ua/product/vibrokolco-vibrating-super-silicone-chernoe">15752</a>.
Спасибо Вам за обращение!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
15.10.2016
5 - Олег

Вот уж никогда бы не подумал, что существует настолько оригинальный, естественный и дешевый способ решения проблемы нестабильной эрекции. Долго мы с девушкой сомневались, было много шуток и подколок, но потом решился и купил парочку. Что я скажу, усиливаются ощущения от секса, эрекция стабильная и продолжительная, я думаю, эту штучку можно использовать даже импотентам:). Самое главное, что девушке тоже нравится, всем рекомендую, замечательная вещица.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Олег.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)

Додати відгук про Як вибрати ерекційне кільце?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка