Кільця на член: незабутньо-яскраві секс-враження для нього і для неї

Різноманітність ерекційних кілець

Вміння доставити жінці сексуальне задоволення – це талант на вагу золота. Але іноді таланту не дає повністю розкритися час, який не завжди грає на руку чоловікам. Деякі чоловіки на своєму сексуальному шляху можуть зіткнутися з таким процесом, як передчасна еякуляція або слабкою ерекцією, причин якої може бути маса, аж до банальної втоми або стресу. Але ж так хочеться насолоджуватися статевим актом довше… Та й не самому отримувати задоволення від тривалого процесу, а й доставляти неймовірну насолоду своїй партнерці, дозволяючи розкритися своєму таланту справжнього коханця на 100%. Тоді напрошується питання: що потрібно робити, щоб продовжити статевий акт і насолоджуватися сексом стільки, скільки Вашій душі завгодно і на скільки вистачить сил? Відповідь проста - користуватися ерекційним кільцем для члена.

Ерекційне кільце для члена – що це і для чого?

Ерекційні кільцяКільце для члена - це простий, але дуже ефективний інтимний виріб для чоловіків, призначений для підтримки стану стійкої ерекції та продовження статевого акту. Секс іграшка має просту конструкцію і розробляється, в основному, у вигляді простого кільця, яке вже для додаткових ефектів може бути оснащене різними функціями та деталями.

Надягається ерекційне кільце на основу ерегованого члена, чим здавлює його і не дає відбутися відтоку крові від пеніса. В результаті цього член стає більш стійким, міцним і підтримує цей стан тривалий час. Такий ефект дозволяє Вам максимально розкритися під час близькості, показати всі свої можливості, подарувати незабутні відчуття партнерці і навіть поставити свій особистий рекорд за тривалістю сексу.

То навіщо ж необхідне ерекційне кільце?

  • Кільце на пеніс - це ефективний спосіб зберегти стійку ерекцію на більш тривалий час.
  • Ерекційне кільце - це прекрасна секс іграшка для того, щоб продовжити статевий акт і насолодитися сексом сповна.
  • Кільце на член - незамінне рішення для чоловіків, які спалахують пристрастю за лічені секунди та збуджуються настільки сильно, що не можуть контролювати сім'явипорскування. Воно допоможе запобігти передчасній еякуляції і трохи відтягнути її.
  • Хочеться нових відчуттів? Тоді ерекційне кільце також може сприяти отриманню яскравих відчуттів як чоловіка, і жінки.
  • Ерекційне кільце для члена – як спосіб додаткової стимуляції жіночого клітора. Деякі моделі ерекційних кілець (наприклад, ерекційне кільце з вібрацією Magic Motion Fun Town Rise) розробляються із спеціальними додатковими деталями та елементами, які призначені для активного контакту із клітором жінки під час сексу. Ці компактні кліторальні стимулятори приносять небувале задоволення партнеркам під час сексу, а тим більше якщо вони ще й оснащені вібрацією.

Різноманітність кілецьРізноманітність видів ерекційних кілець

Ерекційні кільця не обмежуються лише простою, зрозумілою конструкцією та класичним виглядом. Багато моделей можуть підкорити Вас своєю оригінальністю та здивувати функціональністю. А створюють таку різноманітність не тільки різні матеріали, з яких секс іграшки виготовлені, але і незвичайні форми, не класичні рішення і додаткові функціональні деталі. Отже, якими можуть бути ерекційні кільця для члена?

  • Еластичні кільця. Є ерекційні кільця, які легко можуть розтягуватися. Вони підходять майже для всіх розмірів чоловічих членів. Виготовляються такі вироби з термопластичної гуми, латексу або силікону певної щільності (деякі моделі з силікону не розтягуються). Еластичні кільця простіше вибрати для свого розміру, адже вони краще регулюються. Але слід ретельно підходити до вибору розмірів, адже іноді еластичні кільця не зможуть забезпечити необхідний рівень стиснення.
  • Тверді, жорсткі кільця. Для любителів більш жорстких відчуттів та стильного вигляду виготовляються металеві ерекційні кільця. Такі вироби буде складніше надягати та їх також необхідно ретельно підбирати за розміром, інакше розрізати або порвати їх не вдасться. Також жорсткими можуть бути деякі варіанти з щільного силікону, які не піддаються розтягуванню.
  • Класичні кільця. Це звичайнісінькі, традиційні кільця без будь-яких додаткових деталей і функцій. Просто кільця, які надягають на основу члена та які виконують лише функцію збереження ерекції та продовження статевого акту.
  • Ерекційні кільця з додатковими шипами, деталями, опуклостями та кліторальними стимуляторами. Такі секс іграшки розраховані ще й на те, щоб принести задоволення партнерці. Різні нерівності та спеціальні стимулятори над кільцями сприяють тертю клітора та його інтенсивну стимуляцію.
  • Кільця-ласо. Інтимні вироби у вигляді ласо дозволять підганяти своєрідне кілечко під свій розмір та контролювати рівень стискання. Ласо регулюється за допомогою кульки-повзунка і може бути використане як для члена, так і для мошонки. Ерекційне ласо (як, наприклад, ерекційне кільце Stay Hard Silicone Double Loop Cock Ring) – це відмінний варіант для новачків.
  • Подвійне кільце. Такий вид ерекційних кілець призначений для подвійних відчуттів, адже надягається воно одночасно і на член, і на мошонку.
  • Ерекційні кільця з вібрацією. Вібрація забезпечує додаткові відчуття як для чоловіків, так і жінок. Вона привнесе нові відчуття у сексуальне життя партнерів.

Виконати мрію про тривалий секс допоможе Амурчик

Значення якісних та цікавих секс іграшок для насиченого та різноманітного інтимного життя переоцінити неможливо. Правильно підібрані пристрої дозволяють не тільки назавжди вигнати нудьгу та звичку з Вашої спальні, але й багаторазово підвищити бажання та можливості обох партнерів. А для цього достатньо лише звернутися за допомогою до Амурчика, який радо допоможе Вам у виборі. В асортименті пропонованих Амурчиком товарів присутній широкий вибір кілець і насадок на статевий член. Їхня різноманітність обов'язково надихне Вас на любовні подвиги, а бездоганна, підтверджена відповідними сертифікатами якість стане гарантією безпеки та повної нешкідливості для здоров'я.

Відгуки

Кільця на член: незабутньо-яскраві секс-враження для нього і для неї (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Кільця на член: незабутньо-яскраві секс-враження для нього і для неї, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка