Масаж простати. Що слід знати початківцям

    Що таке передміхурова залоза?
 
    Це невеликий за розміром - з волоський горіх - орган, який знаходиться між сечовим міхуром і пенісом в передній частині прямої кишки. Передміхурова залоза відповідає за виділення спеціальної рідини, яка захищає сперму. Даний орган є дуже чутливим при дотиках до нього. Передміхурова залоза є тільки у чоловіків.
 
    Простата є дуже чутливим місцем у чоловіка, і немає нічого неприємного і лякаючого в тому, щоб чоловік міг отримати не менше яскраве задоволення, ніж дівчина від стимуляції точки GG.

    Чому масаж простати може подарувати неймовірне задоволення?
 
    Задоволення від масажу простати забезпечується при стимуляції передміхурової залози, яка знаходиться не дуже далеко від входу в анус в анальному проході. При цьому оргазм від масажу простати вважається набагато більш потужним, ніж оргазм при еякуляції. Найзручніше - для стимуляції простати потрібні тільки секс-іграшка, пальці та трохи лубриканта, який забезпечить максимально приємне ковзання іграшки в анусі.
 
    Що таке масаж простати?
 
    Це дотик, а також тертя передміхурової залози, завдяки чому викликається дуже сильне задоволення і після розрядка. Масаж легко здійснюється за допомогою секс-іграшок, може використовуватися чоловіком замість мастурбації. Також стимулювати простату чоловіка можна і під час інтимних ігор пари, якщо чоловік не проти отримати таке задоволення від своєї дівчини.

    Як дістати до простати? 
 
     - Дістати до простати можна навіть пальцем. Важливо не забувати перед стимуляцією про гігієнічні процедури - прийміть душ або ванну і старанно промийте анус. Також в секс-шопі можна придбати спеціальний інтимний душ, який набагато краще, зручніше і швидше промиє анальний прохід.
     - Нігті на пальцях повинні бути коротко зрізати, щоб не подряпати ніжну шкіру інтимної зони.
     - Змастіть вказівний палець і анус якісним лубрикантом. Змазку варто вибрати спеціально для анальних ігор, вона так і називається - анальний лубрикант.
     - Акуратно введіть палець в анус. Зручніше за все, якщо Ви будете лежати на спині, підтягнувши ноги до сідниць, зігнувши їх в колінах. Можна підкласти під поперек подушку.
     - Перестаньте вводити палець, коли він увійде в анус до другої фаланги, після чого зігніть його в сторону живота.
 
    Ви відчуєте більш ніж приємні відчуття, які почнуть накочувати на Вас раз по раз. Рухаючи пальцем, Ви в результаті зможете довести себе до справді незабутнього оргазму! Якщо Ви нічого не відчуваєте, введіть палець глибше. Можливо, спочатку відчуєте легке поколювання. До самої залозі Ви не зможете доторкнутися, оскільки вона закрита спеціальною перегородкою. Однак торкаючись перегородки, тиск буде передаватися і на залозу, тим самим забезпечуючи її стимуляцію.
 
Магазин Амурчик радий запропонувати безліч найрізноманітніших і зручних іграшок для масажу простати, в тому числі  для початківців. Всі вироби відрізняються високою якістю, є надійними та безпечними у використанні!

Амурчик

Відгуки

Масаж простати. Що слід знати початківцям (1 відгуків)
14.10.2016
5 - Lera Bulatova

Во истину, природа поступила не справедливо с женщинами, в плане отсутствия предстательной железы. Хотя, вся эта подготовка очень напрягает. С такими забавами мужчины должны быть аккуратны, а то не выполнишь все пункты подготовки и может случиться неприятный конфуз, как для него так и для партнера или партнерши. Нам женщинам остается лишь завидовать, такому приятному местечку.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Лера Булатова.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (4) Ні (0)

Додати відгук про Масаж простати. Що слід знати початківцям, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка