Масаж простати та оргазм

    Яку іграшку вибрати для масажу простати?

    Зараз в секс-шопах в розділах «іграшки для простати», «масаж простати» і «анальні іграшки для чоловіків» можна знайти величезну кількість інтимних виробів, призначених спеціально для максимально приємної стимуляції чоловіків. Стимулятори простати виконані спеціально в вигнутій формі, щоб їх використання було максимально зручним. Такі іграшки можуть бути з вібрацією і без.
 
    Варто вибирати невеликі за розміром іграшки, без вібрації та простіші за своєю функціональністю (з вібрацією, відростками та різними функціями іграшки Ви завжди зможете спробувати пізніше, ставши більш досвідченим в анальних іграх). Також варто звернути увагу на матеріал виробу - якщо у Вас чутлива шкіра, зверніть увагу на стимулятори простати з ніжних і шовковистих на дотик матеріалів - ідеальні будуть іграшки з силікону.
Також не забувайте використовувати анальний лубрикант. Анальний прохід не виділяє природну змазку, і спеціальний засіб буде просто необхідний, оскільки максимально запобіжить будь-якому можливому дискомфорт.
 
      Пальцем можна отримати чимале задоволення, однак секс-іграшка, спеціально призначена для такого типу інтимних ігор, буде набагато зручніше. Іграшки для стимуляції простати робляться спеціально вигнутими для легшого досягнення простати, їх зручніше тримати та направляти. Поверхня іграшки може бути трохи ребристою для додаткової стимуляції анального проходу. Також частина таких виробів випускаються з функцією вібрації.
Щоб використовувати стимулятор простати було зручніше, прийміть ту ж лежачу позу, що і при стимуляції пальцем. Також Ви можете довірити стимуляцію Вашої дівчині, якщо Ви їй досить довіряєте, а самі розслабитися, поки будете отримувати задоволення.

    Як посилити відчуття під час стимуляції простати?
 
    Існує не складна вправа, яке спрямоване на зміцнення м'язів - тих же, що задіюються при сечовипусканні. Вправи робляться зі вставленою в анальний прохід іграшкою. Після того, як Ви вставили стимулятор простати, відведіть 20 хвилин на те, щоб просто, розслабившись, полежати з іграшкою в тілі. Після цього Ви можете починати вправи.
 
    Можливо, Ви знаєте, що такого ж типу вправи існують і у жінок - вони вводять в піхву спеціальні кульки та намагаються скорочувати й контролювати свої м'язи. Те ж саме потрібно робити і Вам. Спробуйте стиснути внутрішніми м'язами іграшку, після чого розслабити їх і знову стиснути. Якщо Ви не знаєте, як управляти м'язами - уявіть, що Ви стримуєтеся під час сечовипускання.
 
    На початку при таких вправах м'язи будуть дуже швидко втомлюватися, і це природно, але з часом вони стануть міцнішими та сильнішими. Оргазм від стимуляції простати ж буде траплятися набагато швидше, а відчуття будуть набагато сильнішими та приємнішими.
 
    Від таких вправ Ви, швидше за все, не отримаєте оргазму. Швидше, вони спрямовані на розслаблення і просто приємні відчуття. Тому сам масаж простати та оргазм вважаються абсолютно різними процесами. Оргазм від стимуляції простати може тривати за часом по-різному - і 10 секунд, і 2 хвилини - залежить від індивідуальних особливостей організму чоловіка.
 
    Також при оргазмі від масажу простати Ви, можливо, не відчуєте еякуляцію. Це також відбувається індивідуально. Щоб оргазм простати відчувався набагато яскравіше, рекомендується не торкатися пеніса, хоч це може додати Вам більше задоволення. Стимулюючи одночасно пеніс і простату, Ваші відчуття здебільшого сконцентруються на пенісі.
 
     В інтернет-магазині Амурчик Ви зможете знайти великий вибір стимуляторів простати – як для початківців, так і для досвідчених користувачів. Якщо Ви не впевнені, на який секс-іграшки зупинити свій вибір, наші консультанти завжди зможуть допомогти Вам - підказати, які іграшки підійдуть Вам, в залежності від Ваших побажань.

Амурчик

Відгуки

Масаж простати та оргазм (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Игорь

Хочу купить себе такую интим-игрушку, с помощью которой я бы мог стимулировать и делать массаж простаты. Так же хотелось бы использовать её во время секса для усиления оргазма, мы с девушкой любим использовать всякие интересные игрушки. Но вот до игрушек для простаты дело не дошло, только выбираем, хотя очень нужная вещь в арсенале мужчины. Подскажите, пожалуйста, какой именно стимулятор больше подойдёт для новичка?

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Игорь.
Советуем Вам ознакомиться с такими моделями:
https://amurchik.ua/product/stimylyator-prostati-dlya-myjchin-male-g-spot-stimulator-chernii
https://amurchik.ua/product/stimylyator-prostati-dlya-myjchin-cheeky-slider-chernii
https://amurchik.ua/product/vibrostimylyator-prostati-dlya-myjchin-tentacular-tease-prostate-massager-chernii
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Масаж простати та оргазм, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка