Чи є секс під час карантину?

Любов на карантиніКарантин. Всього одне слово, а скільки емоцій, печалі і розчарування може воно внести в життя людства. Немає, мабуть, жодної сфери життєдіяльності, якої б хоч побічно не торкнувся карантин і не вніс свої корективи. Ця вимушена міра стала для багатьох справжнім випробуванням на міцність і відстань, а для деяких - тим самим необхідним острівцем часу для того, щоб побути наодинці з собою або близькими людьми. І якщо всі економічні, політичні, екологічні та інші великомасштабні проблеми вже були підняті і розглянуті абсолютно всіма новинними стрічками, то як бути зі сферою любові? Любити, безумовно, нікому не забороняється навіть в період найжорсткішої самоізоляції, але ось що робити, якщо любові хочеться не тільки платонічної… Чи існує взагалі секс в період карантину і чи можна ним займатися?

Карантин сексу … перешкода?

Колись, в докарантинні часи, люди займалися сексом… Так могла б початися якась посткоронавірусна стаття з легким шармом перебільшених наслідків, а-ля курс для тих, хто вижив. Але це не наш випадок, так як ставити хрест на сексуальній насолоді - це занадто сумно навіть для таких нелегких часів. Та й як відомо, секс сприяє зміцненню імунітету, прекрасно знімає стрес, піднімає настрій і дарує неймовірну насолоду, яка стане кращою зброєю в боротьбі з зневірою і рутиною під час самоізоляції. Так що жертвувати таким приємним проведенням часу вже точно не варто. До того ж, секс відмінно вбиває час, якого на карантині стало аж надто багато. Тільки є одне але. Карантин - є карантин і запобіжні заходи ніхто не відміняв. Тут і до ворожки не ходи, що на відстані 1.5 метра один від одного особливо сексом і не займешся, та й в респіраторах задоволення від французьких поцілунків не отримаєш, навіть мануальні ласки в гумових рукавичках - вже не те… Так як же бути? Чи дійсно карантин стає справжньою перешкодою для сексуальної насолоди? Тут то не варто поспішати з гучними висновками, а слід краще розглянути всі можливі варіанти подій. 

Варіант №1 “Одне сімейне гніздечко на двох”

Самоізоляція в радістьЦе найпрекрасніший і виграшний варіант з усіх можливих, в якому ні карантин, ні самоізоляція не зможуть нашкодити Вашому сексуальному життю і активності.  В ситуації, що склалася в світі лікарі рекомендують займатися сексом тільки з тими партнерами, які також як і Ви знаходяться на самоізоляції і не мають ніяких контактів з оточуючими людьми. Якщо Ви зі своєю коханою людиною ізолювалися від інших в своєму затишному сімейному гніздечку, дотримуєтеся всіх норм карантину і не контактуєте з іншими людьми, то це ідеальний варіант для вас обох. Проживаючи в одних і тих же стінах, Ви можете сміливо спілкуватися один з одним, обніматися, спати в одному ліжку і, звичайно ж, займатися сексом. В такому випадку, ніяких додаткових барикад Вам будувати не доведеться, а маски і рукавички можна відкласти хіба що для рольових ігор.

У цьому варіанті також може бути одне “але”. У разі, якщо хтось із партнерів все таки змушений виходити на вулицю, їздити на роботу в громадському транспорті або контактувати з іншими людьми, то не варто забувати про заходи запобігання. Маска і рукавички на вулиці - це само собою. Але головне - обов'язково мити руки по приходу додому і уникати тактильних контактів з ручками, вимикачами та іншими домашніми предметами до того, як продезінфікуєте і вимиєте ретельно руки. Те ж стосується і обіймів з коханою людиною. Спочатку дезінфекція - потім обнімашки. Тому, якщо Ви зібралися самоізолюватися разом, то подбайте про придбання всього необхідного заздалегідь, щоб зайвий раз не вибігати в аптеку або магазин за засобами контрацепції, лубрикантами або іншими штучками, які можуть стати в нагоді. Кращим же варіантом для подібних покупок сексуального характеру є інтернет-магазини і секс-шопи, які нададуть Вам широкий вибір товарів не виходячи з дому. Конфіденційна доставка таких придбань також може здійснюватися кур'єром додому або на відділення пошти.

Ще один варіант розвитку подій всередині спільного сімейного гніздечка може бути таким. У разі, якщо хтось із партнерів все ж погано себе почуває, відчуває нездужання або має всі симптоми злощасного вірусу, то від сексу, як власне і від звичайного контакту з коханим доведеться відмовитися. В даному випадку в силу вступають правило 1.5-2 метрів, маски, рукавички та інші принади карантину. Кращим варіантом і зовсім буде замкнутися в сусідній кімнаті і проходити лікування, або ж і зовсім самоізоліроваться в інше приміщення подалі від партнера. Любов любов'ю, але жертвувати здоров'ям коханої людини, все ж, не варто.

Висновок. Секс на карантині існує, якщо Ви живете разом зі своїм партнером під одним дахом і обидва дотримуєтеся всіх правил карантину і запобіжних заходів. Займайтеся сексом тільки з тими, з ким живете і в кому впевнені! Дотримання даного правила прекрасно не тільки в період карантину.

Варіант №2 “Ти на суші, я на морі, ми не зустрінемося ніяк”

Дотримуйтесь правил карантину!Тут вже варіант трохи неоднозначний. З одного боку, у Вас є кохана людина - і це добре. З іншого ж боку, Ви не живете разом - і це погано в даній ситуації. Ще складніше, якщо Ви живете не в сусідніх будинках і навіть не в одному районі, а в різних куточках, куди слід добиратися громадським транспортом і через різноманітні карантинні перешкоди. В такому випадку, дорога від одного партнера до іншого може бути досить небезпечною і для Вас, і для Вашого оточення в подальшому. Так що ж, на сексі і зустрічах поставити хрест? Як Ви могли таке подумати… У 21 столітті ж живемо, як ніяк. Так, про звичний секс варто на якийсь час забути і все ж дотримуватися режиму самоізоляції для свого ж блага і блага Ваших рідних і близьких. Але ніхто не відміняв дистанційний секс, секс по телефону або відеозв'язку. Тут то варто згадати про обмін інтимними фотографіями, сексуальними розмовами в напівшепоті, еротичними відеодзвінками і, звичайно ж, про секс-іграшки. Ось що-що, а секс-іграшки в такий період і для подібної ситуації - просто мастхев. Ну а якщо Ви ще не знайомі з таким поняттям і явищем, як теледільдоніка, то зараз саме ідеальний час для нових знань і божевільних експериментів. 

Кращим рішенням для такого варіанту подій стане покупка секс-іграшок, які синхронізуються між собою. Таким чином, Ви зможете відчувати один одного і відчувати всі рухи, поштовхи і фрикції навіть на величезних відстанях. Благо, таких інтимних смарт-девайсів на ринку секс-іграшок зараз предостатньо. А для їх роботи Вам знадобляться всього нічого, а саме самі гаджети і спеціальний додаток на смартфон, за допомогою якого і буде проведена синхронізація. Прекрасним прикладом таких розумних іграшок виступає продукція Lovense, а саме парні девайси, як мастурбатор для чоловіків Max / Max 2 і Rabbit-вібратор Nora, які з легкістю можуть синхронізуватися один з одним. Крім Lovense варто звернути увагу також і на інтерактивні та інтелектуальні девайси We-Vibe, Magic Motion, Leten, Ohmibod, Kiiroo и багато інших. Такі секс-девайси доведуть, що на удальонці можна не тільки працювати, але і займатися сексом з партнером.

Висновок. Краще дотримуватися режиму самоізоляції і не наражати на небезпеку своїх рідних і близьких. Теледільдоніка і заняття сексом з партнером на відстані - це найкраще рішення в подібній ситуації, яке не тільки задовольнить Ваші сексуальні потреби, але і запалить ще більший вогник пристрасті між партнерами. Після таких сексуальних розваг на відстані Ваша перша зустріч після карантину буде неймовірно гарячою, пристрасною і незабутньою.

Варіант №3 “Самотній, але не зломлений”

Найнадійніший партнер - це ви самЯк то кажуть, найнадійніший сексуальний партнер - це Ви сам. Немає коханої людини? Не варто засмучуватися, адже немає партнера - немає контактів, а це означає, що і немає ризику захворіти. Варто пам'ятати, що карантин не назавжди і у Вас ще буде час знайти ту саму людину, до якої будуть лежати душа і серце. Зараз же головне - це здоров'я, тому пошуки сексуального партнера залиште на більш сприятливі часи. Карантин - точно не час для нових партнерів, побачень і множинних зустрічей. Будь-які контакти з малознайомою людиною наближають Вас, а відповідно і Ваших рідних/близьких, до ризику захворювання злощасним вірусом. Навіть, якщо до сексу справа і не дійде (а коронавірус статевим шляхом і не передається), то Ви в будь-якому випадку будете спілкуватися, розмовляти, мати будь-який тактильний контакт і можливо навіть обніматися/цілуватися. Саме через предмети, дотики, поцілунки, слину і просто повітряно-крапельним шляхом і відбувається зараження. А так, як Ви не можете бути впевнені на 100%, що Ваш новий знайомий не хворий або не заражений, і навіть він може цього не знати, то варто, все ж, утриматися від подібних знайомств в період карантину.

Так що ж, карантинні будні приречені? Звичайно ж ні! Карантин і самоізоляція - це прекрасний час для того, щоб приділити його собі, своїм уподобанням і задоволенням. Хіба не ідеальний час для дослідження власної сексуальності? Тут то на допомогу якраз прийдуть найрізноманітніші секс-іграшки, які вже точно не дадуть Вам занудьгувати на карантині. За цей проміжок часу можна розпробувати все, що тільки можна, починаючи від традиційної вібрації, чуттєвої пульсації і потужної ротації, і закінчуючи інноваційною вакуумною стимуляцією, а також експериментами з анальними ласками і різними збудливими засобами. 

Висновок. Не варто шукати нових партнерів в період карантину, бо це може обернутися для Вас не тим, чого Ви очікували. Самоізоляція - це відмінний час для пізнання себе і своїх сексуальних уподобань. Проведіть цей час з користю і секс-іграшками!

Карантин - час сексуальних експериментів

Секс під час карантину - це не тільки приємне проведення часу, але і відмінна витрата часу. Не знаєте, чим себе зайняти? Займіться сексом. Якщо того бажають обидва партнери, звичайно ж. Але тут дилема. Як же урізноманітнити вже звичний секс, якщо Ви бачите свого партнера 24/7 в одних і тих же 4 стінах і в тій же обстановці? Як зробити так, щоб інтимний процес не приїдався і кожен раз був таким же бажаним, як вперше? В такому випадку для пар, які живуть разом і знаходяться на самоізоляції в одному приміщенні, ми підготували кілька простих, але ефективних порад, які не дадуть Вашому полум'ю любові і пристрасті згаснути.

Як урізноманітнити сексуальне життя на карантині?

  • Дім - найкраще місце для сексуНові місця. Навіть, якщо Ви думаєте, що знаєте свою квартиру як власних 5 пальців, то настав час поглянути на неї по-новому. Кожен куточок, стіл або табурет може заграти новими фарбами, якщо долучити їх до інтимного процесу. А так, як карантин вже досить затягнувся, а ліжко - це вже примітивне місце для сексу, то пора експериментувати. Як на рахунок сексу на кухні? Кухонний стіл, зручний куточок, цілком собі комфортні табурети, плита в кінці кінців (вимкнена, звичайно) - все це цілком згодиться для спонтанного або пристрасного сексу в новому місці. А ванна кімната? Чи був у вас секс в гарячій ванні або в душовій кабінці? А як щодо сексу на працюючій пральній машинці, яка ще й збудливо вібрує в процесі роботи? Ну а в спальні або будь-якій інший кімнаті не знайдеться пари-трійки цікавих місць? Навіть банальний секс біля стіни - вже буде відмінною різноманітністю, якщо таких поз Ви не практикували раніше. Благо, в кімнаті у Вас як мінімум 4 різних стіни, які можуть допомогти Вам у реалізації цієї затії. А шафа? Якщо у Вас є величезна шафа, як прохід в Нарнію, а у Вас немає остраху замкнутих просторів, то він може послужити Вам новим незвичайним місцем. Як Вам така самоізоляція? У такому положенні справ навіть широке підвіконня зіграє Вам на руку, головне лише, щоб цікаві сусіди не побачили Ваше пікантне проведення часу на карантині. Цей список можна продовжувати і далі. Все, що Вам необхідно - це включити фантазію, експериментувати, пробувати нове і в нових місцях.
  • Рольові ігри. У справу йдуть маски, рукавички, халати і антисептики (а замість дезинфікуючого засобу відмінно впишеться яке-небудь ароматне масажне масло або збудливий гель). Навіть такі актуальні речі можуть бути задіяні в сексуальному процесі. Чому б не зіграти лікаря або медсестру, яка намагається вилікувати свого пацієнта? Потрібно ж шукати плюси в ситуації, що склалася, а ось рольова гра у лікарню - один з величезних бонусів сексуального карантину. Та й чого ж обмежуватися однією сферою… Якщо Ви раніше не пробували приміряти на себе різноманітні ролі, то зараз саме час. Вчителька і учень, доктор і медсестра, бос і секретар, стюардеса і пасажир, а також безліч інших образів чекає Вас, якщо Ви ступите на цю акторську стежку. Нова ніч - нові персонажі. Про таку самоізоляцію можна тільки мріяти.

Актуальні рольові ігри

  • БДСМ. За час перебування в 4 стінах зі своєю коханою людиною Ви можете один одному неабияк набриднути, наслідком чого можуть стати сварки, бійки і непорозуміння. Але зберегти спокій і мир в сім'ї, приглушити бажання вбити один одного в черговій суперечці і розпалити полум'я пристрасті в спальні вам допоможуть БДСМ-практики. Навіщо жбурляти в свого улюбленого тарілками днем, якщо за всі гріхи його можна покарати батогом вночі? Перебуваючи на самоізоляції слід правильно розподіляти свою енергію і направляти її в правильне і вигідне для вас обох русло. Переведіть всю Вашу злість і образу, що накопичилася за період карантину, в сексуальну енергію і виплесніть її в пориві пристрасті і любові. У такій новій, але дуже сексуальній сфері Вам допоможуть різні аксесуари за типом наручників, кляпів, флогерів, нашийників, повідків та іншого розмаїття, яким поверх наповнений асортимент секс-шопу. Можливо саме карантин розкриє в Вас справжнього любителя ігор по-жорсткіше і гострих відчуттів. Бути може, самоізоляція зірве маски і розставить всі ролі по місцях. Головне, не переборщити, знати міру і пам'ятати про безпеку. А в усьому іншому - флоггер Вам в руки!

Самоізолюйтеся разом!

  • Секс-іграшки. Урізноманітнити Ваше сексуальне життя, додати в неї нових відчуттів і емоцій, а також надати бурхливої хвилі пристрасті і задоволення Вам дозволять секс-іграшки. Ці інтимні гаджети відмінно знадобляться Вам і окремо для стимуляції ерогенних зон соло, а також для додаткових вибухових відчуттів в процесі сексу з партнером. Бажаєте випробувати неймовірні відчуття за лічені хвилини або осягнути зовсім інший оргазм, який не відчували жодного разу в житті? Тоді секс-іграшки - це вірне рішення для різноманітності. Тим більше, для покупки крутих інтимних виробів Вам зовсім не знадобиться йти в стаціонарний магазин і довго вибирати те, не знаючи що саме Ви бажаєте. У період карантину відмінним бонусом є те, що інтернет-магазин інтимних іграшок Амурчик допоможе Вам з вибором необхідного девайса в режимі онлайн і надасть величезний асортимент різноманітних секс-іграшок, і абсолютно конфіденційно зробить доставку або на відділення пошти або кур'єром прямо до дверей. Все для Вашого задоволення навіть в карантин! 

Відгуки

Чи є секс під час карантину? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Чи є секс під час карантину?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка