Огляд: лубриканти Uberlube

Секс - це задоволення, насолода, чуттєва ейфорія, а також ідеальний спосіб зняття стресу і напруги як фізичного, так і емоційного. Але не завжди в процесі статевого акту йде все так, як планується і передбачається. Комфортний і незабутній секс - це наслідок достатнього зволоження, яке утворюється за допомогою вироблення природної змазки у жінки. Але заковика в тому, що з різних причин деякі жінки не можуть похвалитися рясною або хоча б достатньою кількістю виділеної природної змазки, а тому задоволення і, вже тим більше, комфорт під час сексу виявляються під великим питанням. Але, як і в будь-якій життєвій ситуації, вихід є завжди. В даному випадку на допомогу приходять спеціально розроблені і виготовлені зволожуючі лубриканти, різноманітність яких не те, що вражає, а просто ставить в глухий кут перед вибором одного з тисячі. І тут то виникає питання про якість, склад, матеріал, безпеку, тривалість ефекту та інше-інше, що змушує задуматися про остаточний вибір і підбір того самого лубриканта, який ідеально підійде саме Вам. Цей огляд якраз створений для того, щоб допомогти Вам заощадити час і ознайомитися з преміальними лубрикантами від крутого бренду UberLube, які поєднують в собі і високу якість, абсолютну нешкідливість/безпеку, тривалий ефект, неймовірну універсальність, і максимальну природність почуттів і відчуттів. 

Лубриканти UberLube

Лубриканти Uberlube

UberLube - це відомий виробник зволожуючих лубрикантів на силіконовій основі родом з США, який вже з 2002 року і до цього дня дотримується одного головного правила і мети в своєму виробництві - розробляти і виготовляти кращу змазку для особистого використання, якій не буде рівних. І, скажемо чесно, у них це чудово виходить. Даний бренд зосереджений виключно на виробництві лубрикантів, пояснюючи це тим, що краще сфокусувати максимальну і повну увагу на розробку одного, але шалено якісного і ефективного продукту, ніж розпорошуватися на кілька проектів одночасно з частковою втратою тієї самої якості. Ще в далекому 2002 році, взявши собі за мету розробку простого, але одночасно якісного лубриканта з тривалими експлуатаційними характеристиками і абсолютною безпекою, UberLube почали свій шлях, що веде до успіху на ринку зволожуючих лубрикантів. Вже в 2004 році після численних випробувань, змін у формулах і медичних перевірок лубрикант UberLube зі своїм чистим, нешкідливим і якісним складом побачив світ і вийшов в люди. З самого заснування і донині UberLube вдосконалюється і не зупиняється в розвитку і поліпшенні свого дітища. Виробники все також ретельно і серйозно підходять до виготовлення кожного лубриканта, який в підсумку потрапляє в руки користувача і дарує йому природні відчуття і комфорт в процесі статевого акту і інтимної стимуляції. Цікавим фактом виробництва лубрикантів є те, що оригінальну і неповторну формулу створення UberLube в даний час знають тільки три людини, що ще раз говорить про те, що інтимні засоби від UberLube самобутні і особливі. У чому ж принадність і особливість лубрикантів даного бренду?

Особливості лубрикантів UberLube

Лубриканти UberlubeСостав. UberLube - це лубриканти, виготовлені з високоякісного, нешкідливого і медично протестованого силікону преміум класу. Склад зволожуючих засобів настільки простий, але настільки ефективний, що призводить до величезного здивування від того, що в нього входять тільки 4 інгредієнта: 3 види силікону і вітамін Е (Диметикон, Диметиконол, Циклометикон, Токоферолу ацетат). Ніяких парабенів, ароматизаторів, барвників та інших речовин. Виключно необхідні елементи, які не шкодять здоров'ю, мікрофлорі і корисним мікроорганізмам, а також не впливають на рівень Ph. Силіконова основа виключає розвиток бактерій, дріжджів, а також перешкоджає появі інших шкідливих явищ і утворень. Використання змазок UberLube рекомендовано лікарями США. Але не слід забувати і нехтувати власними індивідуальними особливостями сприйняття силіконового продукту. Якщо у Вас присутні будь-які алергічні реакції на силікон і силіконовий матеріал, то слід утриматися від використання подібних лубрикантів.

Консистенція. Лубриканти UberLube мають дуже густу і приємну на дотик консистенцією, що дозволяє використовувати змазку як під час вагінального сексу, так і для анальної стимуляції. Лубриканти не мають кольору, запаху і смаку, а також не прилипають і не створюють ефекту клейкості і липкості. За тактильним відчуттям змазка UberLube - це дуже природний засіб, який здатний подарувати виключно приємні і справжні чуттєві відчуття. По закінченню сексу або інтимної стимуляції змазку можна змити водою з милом, а можна просто залишити її залишки на тілі до повного випаровування. У разі відсутності тертя або будь-яких інших фізичних дій лубрикант на шкірі м'яко розсіюється і випаровується, залишаючи при цьому м'яку, ніжну і зволожену шкіру.

Лубриканти UberlubeБезпека. Як вже говорилося раніше, склад лубрикантів UberLube не містить шкідливих речовин, а тому ці змазки є повністю нешкідливими для здоров'я і безпечними у використанні. Кожна партія Uberlube перевіряється на якість і безпеку . Лубриканти проходять ретельні медичні перевірки, а в Америці Uberlube сертифікований і зовсім як медичний засіб, який знаходиться у вільному доступі в аптеках. Лубриканти не роблять негативного і шкідливого впливу на природні бактерії організму і не сприяють появі шкідливих реакцій. Лубриканти Uberlube - це повністю безпечні і нешкідливі інтимні засоби для додаткового зволоження. 

Вплив на шкіру. UberLube - це не тільки якісна змазка для сексу і інтимної стимуляції, але і прекрасний уходовий засіб, який сприятливо впливає на стан шкіри і волосся. Унікальна формула лубрикантів з додаванням вітаміну Е сприяє особливому зволоженню шкіри і придбання нею м'якості і шовковистості. За допомогою змазок UberLube Ваша шкіра буде зволожена одним з найбільш природних способів. Що ж стосується волосся, то силіконова змазка UberLube відмінно живить і волосся, яке після контакту з лубрикантом стає більш слухняним, сяючим і рівним. Таким чином, купуючи лубрикант UberLube, Ви стаєте щасливим володарем не тільки приємної і тривалої зволоженості під час сексу, але і відмінного стану Вашої шкіри і волосся.

Зволожуючий ефект. Лубриканти на силіконовій основі UberLube володіють такою м'якою, приємною і густою консистенцією, що вони відмінно впораються навіть з самим пристрасним, лютим тертям і самими бурхливими і активними секс-забавами. Дані інтимні засоби подарують Вам необхідну зволоженість, ефект якої буде тривати так довго, скільки Вам необхідно. Лубриканти UberLube - це настільки якісний і ефективний продукт, який не потрібно використовувати у великих кількостях. Мінімальної кількості змазки Вам буде цілком достатньо для довгих і пристрасних сексуальних ігор. Лубрикант не висихає в процесі статевого акту, а навпаки, при активному терті дарує Вам ідеальне ковзання і приємну, комфортну вологу. З UberLube Ви зможете безтурботно займатися як вагінальним сексом, так і анальним, причому довго, яскраво і ефектно. 

Лубриканти UberlubeЗручна і стильна упаковка. Вам не потрібно відкручувати, відкривати, ламати і силою видавлювати лубрикант UberLube, адже його упаковка з дозатором створена для Вашої повноцінної зручності і комфорту. Без зайвих рухів тіла і фізичних зусиль Вам буде потрібно лише натиснути на дозатор і отримати свою дозу необхідного зволожуючого засобу. Така упаковка дозволяє також більш економно використовувати засіб і не видавлювати зайву кількість. Таким чином, Ви зможете довше користуватися лубрикантом і насолоджуватися ним з разу в раз. 

Сама пляшечка виготовлена з високоякісного боросилікатного скла, яке відрізняється своєю дивовижною міцністю, надійністю і стійкістю. Такий тип скла зазвичай використовується для виготовлення лабораторних виробів, нагрівачів для акваріумів і скла для телескопів. Флакон повністю прозорий, що є не тільки прекрасним дизайнерським рішенням, яке робить упаковку більш стильною і елегантною, але і практичним рішенням, бо Ви завжди можете спостерігати скільки лубриканта у Вас залишилося і коли слід купувати новий. Елегантний, мінімалістичний і стильний дизайн пляшечки прекрасно впишеться на тумбочці, або ж на будь-який інший поличці. Упаковка лубриканта не викликає ніяких підозр і прямо не натякає на те, що це засіб інтимного призначення. Вона легко чиститься і миється.

UberLube розробили і спеціальні варіанти упаковок для подорожей. Таким чином, якщо Ви бажаєте взяти з собою в поїздку свій улюблений лубрикант, але у Вас немає місця для звичайної пляшечки, то Ви можете придбати міні-флакони для подорожей, або ж пробники лубриканта в пакетиках.

UberLube хороший не тільки в сексі

Лубриканти на силіконовій основі UberLube настільки прості, нейтральні і безпечні за складом, що абсолютно універсальні. Так, основною їх метою залишається зволоження під час статевого акту і інтимної стимуляції, але це не означає, що їх не можна задіяти і в інших сферах життєдіяльності. UberLube прекрасно підійде для використання в самих непередбачуваних цілях, наприклад, в косметичних або спортивних. Яким чином?

Де ще можна використовувати лубриканти UberLube?

У догляді за тілом і волоссям. Як ми вже з'ясували, лубриканти UberLube сприятливо впливають на стан шкіри і роблять її більш м'якою і шовковистою. Таким чином, силіконова змазка може використовуватися не тільки під час сексу, але і для догляду за шкірою. 

  • Лубрикант може послужити відмінним зволожуючим і доглядаючим засобом для кутикул.
  • Може виступити заспокійливим гелем після гоління. Якщо Ви нанесете змазку відразу після гоління, то вона допоможе Вам зменшити неприємне печіння і роздратування шкіри, а також зробити її більш м'якою і ніжною.
  • Лубрикант стане в нагоді і для створення природного і здорового сяйва шкіри. Якщо Вам необхідно надати красивого блиску оголеним ділянкам тіла, то сміливо використовуйте лубрикант UberLube.
  • Лубрикант відмінно захищає шкіру від хлору і брому.
  • Змазка UberLube - це прекрасний кондиціонер для волосся. Саме даний лубрикант може створити неймовірно блискучу структуру волосся, додати сяйва і здорового вигляду Вашому волоссю, а також завершити зачіску будь-якої складності. Зволожуючий засіб на силіконовій основі дозволить Вам випрямити волосся і позбавити Вас від потворного сплутування або електризації. Лубрикант UberLube дивовижно кондиціонує волосся і робить їх більш слухняними. Він відмінно зволожує кінчики волосся і сприяє позбавленню від посіченості. З UberLube навіть найнеслухняніше волосся знайде порядок і сяйво.

Лубриканти UberlubeУ спорті. При будь-яких фізичних навантаженнях і різних видах спорту Ви можете отримати неприємне роздратування шкіри в тих ділянках, які активно задіяні в процесі. Для того, щоб позбавити себе від хворобливого тертя, пом'якшити пошкоджену шкіру, додати більшого ковзання і зовсім уникнути роздратування часто використовують саме лубрикант на силіконовій основі UberLube.

  • Під час бігу. Ті, хто професійно займається бігом або часто бігає вранці/вечорами, знають яким болючим буває роздратування від тертя внутрішніх частин стегон. Дівчата при тривалому бігу можуть бути схильні до подразнення від спортивного бюстгальтера. А якщо до всього цього ще й додати непогану дозу поту, який погіршує ситуацію, то про наслідки можна навіть мовчати. Тому, саме з метою виключення хворобливого тертя і додання легкого і комфортного ковзання спортсмени використовують лубриканти UberLube, які мають тривалу ефективність і не залишають слідів на одязі.
  • Під час їзди на велосипеді. З тією ж метою вдаються до допомоги лубрикантів і професійні велосипедисти, які також схильні до хворобливого натирання м'якої шкіри на ногах.
  • Для занурення під воду. Лубрикант UberLube використовується також і дайверами для того, щоб, по-перше, полегшити надягання і знімання гідрокостюмів, а по-друге, для прекрасного ковзання під час входу в воду і виходу з неї. 
  • Для плавання. Всього невелика кількість лубриканта UberLube здатна допомогти плавцям зменшити тертя і поліпшити ковзання у воді і під водою. А так як лубриканти виготовлені на силіконовій основі, то вони прекрасно тримають свій ефект у воді. Тому, UberLube - це ідеальний варіант для всіх любителів плавання.

У медичних цілях. Так як лубриканти UberLube є повністю нешкідливими для здоров'я і мають нейтральний безпечний склад, то вони активно використовуються в акушерстві та гінекології.

Почуття - це все

“Почуття - це все” - саме такий девіз взяли собі розробники лубрикантів UberLube, адже метою їх продукту виступає повноцінний комфорт, неймовірне задоволення і максимально приємні відчуття від використання приємних зволожуючих засобів. Саме з UberLube Ви будете почувати себе просто на вершині насолоди, краси і комфорту. Будь то пристрасний секс з партнером, інтимна стимуляція з улюбленою секс-іграшкою, марафон з бігу, далекий заплив, активні заняття спортом або важливий вихід у світ, лубрикант UberLube завжди дозволить Вам відчувати себе просто чудово. Почуття - це все! І якщо Ви з цим згодні, то лубриканти UberLube - це Ваш варіант.

 

Відгуки

Огляд: лубриканти Uberlube (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: лубриканти Uberlube, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка