Літо, спека і секс. Як займатися сексом в аномальні температури?

Літня спекаОсь-ось наближається екватор літа, а справжня літня пора вирішила відвідати нас тільки зараз. Причому не просто відвідати з порожніми руками, а з погодніми дарами у вигляді аномальної спеки. Щоденні +30 на градуснику, а то і більше, говорять про те, що літо в самому розпалі і воно поки не збирається здавати позиції. Для когось така аномальна спека тільки в радість, а для когось - пекельні, мокрі і енергозатратні випробування. Таке собі шоу "Залишитися в живих", де Ви - головний герой, а Ваша місія - зберегти всі життєві сили, енергію, настрій і хоч шматочок сухого одягу, вийшовши на вулицю і діставшись з точки А в точку Б. У таку спеку ми активно стикаємося з тим, що бажання робити що-небудь знижується так само аномально швидко, як піднімається градус тіла на сонці. А що вже говорити про фізичні навантаження, якщо навіть мозок відмовляється нормально функціонувати... Але як же тоді бути з інтимним життям і підтриманням пристрасті в парі, якщо секс - це і є справжнісіньке фізичне навантаження? Відкласти близькість до кращих арктичних часів або ж знайти лазівки і цікаві рішення, які дозволять Вам насолоджуватися один одним без особливих труднощів? Забігаючи наперед, відповімо відразу, щоб не засмучувати Вас завчасно і не ставити хрест на літніх статевих актах - заняття сексом в спекотну пору року може бути легким і невимушеним, тому відкладати цю ідею в осінньо-зимовий ящик не варто. Головне в цій справі, проявити кмітливість і дотримуватися певних правил і порад. А ось останніми ми з Вами і поділимося.

Секс у спеку - задоволення або каторга?

Секс - це задоволення, розвантаження і насолода. Але чи буде такий же результат від сексу в спекотну погоду? Аномальні температури мають величезний вплив на сексуальне життя. Тут-то людей і можна поділити на 3 кумедні категорії: “Готовий завжди, скрізь і всюди”, “Не хочу, не буду”, “На ділі немає, але в думках постійно”. 

Інтимна близькість в спекуДля опису людей з категорії "Готовий завжди, скрізь і всюди" навіть не знадобиться багато часу і рядків. Тут і так все зрозуміло, як ясний сонячний день. Людей цього типу перед сексуальними втіхами не зупинить ні вогонь, ні вода, ні літня аномальна спека. Цим хлопцям море по коліна. P.s. Можливо навіть це ті люди, які ходять в спеку в усьому чорному. Але це не точно. Так ось, цей тип людей може займатися сексом при будь-якій погоді, температурі і в апокаліпсис. У природи немає поганої погоди - це їх девіз по життю, а тому "Найголовніше погода в домі, а все інше суєта!". Як то кажуть, є я і ти, а все, що окрім легко залагодити за допомогою ... за допомогою чого-завгодно можна залагодити, головне, що є я, ти і секс, а там все буде як годиться. 

У деяких людей спека забирає повністю всі життєві сили і бажання здійснювати хоча б мінімальне фізичне навантаження. Ця категорія у нас має назву "Не хочу, не буду". Такий тип людей вважає за краще в період високих температур не напружуватися і не перепрацьовувати зайвий раз, адже в їхньому випадку спека - це дементор, який харчується не тільки емоціями, а й бажаннями, енергією і життєвими силами. Що ж стосується інтимної близькості, то найчастіше у таких людей думки про секс в аномальну спеку навіть і не виникають. Голова в 90% зайнята думками про те, як би вижити. Це все жарти, звичайно, але на ділі сексуальне бажання в спеку дійсно знижується, так як секс - це справжнісіньке фізичне навантаження, яке вимагає старань, активних рухів і взаємодій з іншим, не менш гарячим, тілом. "Не хочу, не буду" - це яскравий представник категорії людей, для яких секс в аномальну спеку буде, в більшості випадків, каторгою. Тому, відсутність сексуального бажання, сил / енергії для статевого акту і навіть думок про інтим - це основні особливості даного типу. Але головне пам'ятати, що це не є якимось відхиленням, якщо до цього Ваше сексуальне життя грало фарбами і не викликало питань. Це лише тимчасові обставини, які слід пережити разом з цією тимчасовою спекою.

І, нарешті, третій тип людей "На ділі немає, але в думках постійно". Сексуально-романтичний дух цих хлопців не зламала спека і вони все ще сповнені ентузіазму і бажання. Даний тип людей не втратив романтичності, а тому в голові у них все ще таяться сексуальні думки, романтика, дотики, обійми, інтим і т.д. Головою хочеться інтиму і романтики, а ось тілом - не дуже. Як тільки справа стосується реалізації всіх сексуальних бажань, то тіло дає невеликий відсіч. А все тому, що в спекотний період фізіологічне бажання має властивість знижуватися. Це все досить індивідуально, але у деяких людей відбувається саме так. Пов'язано це знову ж таки з тим, що секс - це банально величезне фізичне навантаження, яке в аномальні температури якраз і хочеться максимально зменшити. Ось і доводиться лише мріяти. 

Спекотний секс і здоров'я

Секс у спеку і здоров'яДо того ж, секс у спеку - це не тільки енергозатратно, часом проблематично і не завжди комфортно, але і небезпечно для здоров'я. Дослідження вчених говорять про те, що заняття сексом при температурі вище 30 градусів можуть призвести до проблем, а тому займатися любов'ю в високі температури і зовсім не бажано. Секс - це процес, який сам по собі виступає величезним навантаженням на серцево-судинну систему, а ось в дуеті зі спекою - це і зовсім пекельний потік навантаження на організм, з яким навіть молодим і активним хлопцям не завжди вдається правильно впоратися. У кращому випадку секс в аномальну спеку може закінчитися повною відсутністю сил, мокрими від поту тілами або не до кінця закінченим статевим актом, пов'язаним зі слабкою ерекцією, нестачею сил або банальної втомою, знемогою. У гіршому ж випадку таке величезне фізичне навантаження може призвести до серцевого нападу. А справа вся в тому, що під час сексу і оргазму відбувається активне різке звуження судин, дуже прискорюється серцебиття і підвищується тиск, а все це разом з 30-градусною спекою дає величезне ускладнення на організм. Тому, якщо у Вас є проблеми з серцево-судинною системою, то потрібно уникати цю небезпечну суміш спеки і фізичних навантажень.

“Так що ж тепер, взагалі відмовлятися від сексу на час спеки?” - логічне запитання, яке відразу виникає після всього прочитаного. Звичайно, ні. Навіщо позбавляти себе радощів життя в таку і так непросту спекотну пору? Сексом займатися можна, але робити це слід обережно. В цьому ми Вам і допоможемо цікавими порадами та лайфхаками, які дозволять Вам насолоджуватися інтимною близькістю навіть в самий розпал літа. 

Як безпечно займатися сексом спекотним літом?

Кращий секс - секс ввечері і вранціЯкщо за вікном +30, Ви знемагаєте від спеки, але на бажання інтимної близькості це ніяк не впливає, то ловите кілька крутих лайфхаків, які допоможуть Вам насолоджуватися комфортним, приємним і безпечним сексом навіть в яру літню спеку.

1. Пізня ніч або глибокий ранок. Найпростішим банальним варіантом уникнення аномальної спеки є вибір максимально оптимального часу доби для заняття сексом. Середина дня в розпал найпекучішого і запеклого сонця, коли градусник досягає неймовірних показників, а на вулиці тане навіть асфальт - це не найкращий час для інтимної близькості, ну вже погодьтеся. У таку спеку Ваш тандем буде більше нагадувати не щасливу вдоволену пару, а втомлені пельмені у власному соку. Не дуже вже сексуально, правда? Тому краще всього виділяти час для пристрасних розваг ввечері або вночі, коли сонце вже сіло, а в повітрі з'явилася приємна прохолода. До того ж, вночі Вам нікуди поспішати і час не підтискає своїми рамками, а тому задоволення можна розтягнути якнайдовше, не перетворюючи статевий акт в швидкісний біг на короткі дистанції. Якщо Ви маєте в своєму розпорядженні достатню кількість часу вранці, то це також прекрасний час для сексу. Тим більше, ранковий секс - це запорука гарного настрою на весь день. До речі, про користь інтимної близькості вранці можете прочитати в нашій статті “Ніколи не рано зайнятися сексом”. Загалом, підсумок один - вибирайте максимально холодну пору доби для занять сексом і буде Вам щастя. 

2. Попередній прохолодний душ. Душ перед сексом - справа не нова і для більшості звична. Але ось в спекотну пору можна злегка перетворити традиційний ритуал і замінити гарячий душ на прохолодний, щоб підбадьоритися від втомлюючих високих температур і налаштувати себе на тривалі сексуальні розваги. Головне, не переборщіть з температурою води, інакше навіть в таку спеку можна легко захворіти. 

3. Секс в душі. Якщо Ви давно мріяли про секс в душі або ванні, а може Ви і зовсім є затятим прихильником такого незвичайного місця для інтимної близькості, то тоді спільні ванні процедури - це Ваш варіант. Ось тільки знову ж таки, гарячу воду замінюємо на кімнатну або прохолодну. Занадто гарячий душ в аномальну спеку також небезпечний, як і надмірні фізичні навантаження, так що не підривайте серце цією згубною комбінацією. Але й не варто мучити себе відверто крижаними температурами, які будуть обпалювати Ваше тіло не менше, ніж пекуче сонце. Мало того, що Ви не зможете як слід зосередитися на інтимному процесі і досить збудитися в північних умовах, так ще й зросте шанс обом злягти з температурою. А хворіти влітку ох як не хочеться... Так що секс в прохолодному душі - це добре, але в міру. Вибирайте таку оптимальну температуру, в якій буде комфортно і приємно знаходитися Вам обом. Температуру, яка сприятиме запланованим фантазіям, палкій пристрасті і реалізації всього задуманого. Ну і, звичайно ж, будьте обережні в самій душовій кабіні і ванні, адже ці місця не так безпечні, як можуть здатися на перший погляд. Слизький крок вліво, крок вправо - і інтимна близькість може обернутися зовсім не спокусливими наслідками. Так що, оптимальна температура і максимальна акуратність - запорука Вашого успішного сексу в душі.

Секс в прохолодному душі4. Кондиціонер - рятівник. Щасливі власники кондиціонерів - апріорі витягли виграшний квиток по життю в таку аномальну спеку. Допоможе цей чудо-пристрій не тільки нормально функціонувати і просто вижити влітку, а й дозволить підтримувати сексуальне життя. А принцип дії і допомоги кондиціонера в цій справі дуже простий. Перед здійсненням статевого акту і інших попередніх ласк слід охолодити приміщення, в якому намічається це пікантна подія. Підбирайте оптимальну температуру, щоб не посиніти і замерзнути, роздягнувшись перед партнером. Та й ризики захворіти теж вже дуже великі, якщо сильно перестаратися з охолодженням. Температура повинна бути максимально комфортною і приємною. Як то кажуть, не холодно, не жарко - ідеальний варіант. Головне запам'ятати, що охолоджувати приміщення необхідно ДО самого процесу, а ні в якому разі не в процесі статевого акту. Кондиціонер дуже підступний. Всього пару хвилин, проведених під приємним на перший погляд холодком можуть закінчитися нежиттю, кашлем, температурою та іншими неприємними станами. Під час сексу кондиціонер повинен бути вимкнений, інакше Ваші розпалені пристрастю і тісною близькістю тіла можуть запросто піддатися застуді. Тим більше, небезпека чекає Вас, якщо кондиціонер висить безпосередньо над ліжком або ж направляє потоки морозного повітря саме на Вас з партнером. Тому подбайте про прохолоду заздалегідь і підготуйте приміщення перед тим, як віддастеся пристрасті. 

5. Збуджуючі ігри з льодом. Досягти піку збудження, урізноманітнити попередні ласки і внести охолоджуючий пікантний елемент в інтимну близькість Вам допоможуть звичайні кубики льоду. З їх допомогою можна як слід охолонути, але і в той же час підвищити температуру пристрасті і сексуального напруження між партнерами. Ігри з льодом - це прекрасний варіант прелюдії, в якому збудження може досягати вищого апогею, а партнери з легкістю можуть впоратися зі спекою. Водіть кубиками льоду по розпаленілому тілу коханої людини і залишайте приємні мокрі сліди по всьому оголеному тілу. Комбінувати ці дії можна з легким подихом на охолоджені мокрі ділянки, щоб приємна прохолода набирала нових обертів. Лід - це найпростіший і легкий варіант для приємного і комфортного зниження температури. До того ж, Ви можете не обмежувати себе тільки кубиками льоду, а піти далі і вивчити детально весь вміст Вашого холодильника / морозильної камери. Заморожені ягоди, холодні фрукти і навіть морозиво, яке сексуально буде текти і капати на збуджене тіло - це відмінна альтернатива льоду. Головне, проявіть фантазію і повністю віддавайтеся процесу. Більше про холодні ігри Ви зможете дізнатися зі статті “Гаряче - холодно. Температурні експерименти в ліжку”.

Літній секс6. Пози з мінімальним тілесним контактом. Різні дотики, обійми і будь-який тісний контакт тілами - це прекрасний спосіб не замерзнути, адже тепло тіл зігріває. Так що в разі спеки необхідно діяти діаметрально протилежно - уникати зайвих дотиків і непорозумінь, щоб не ковзати один по одному мокрими гарячими тілами. Для цього потрібно підбирати певні пози з мінімальним тілесним контактом. Любителям місіонерської пози, та ще й тільки під ковдрою - буде ох як нелегко справлятися в літню спеку. Так що про класичні пози варто забути, адже саме в місіонерській тіла обох партнерів максимально стикаються і взаємодіють один з одним. Не варто вдаватися і до інших витончених позицій, де тіла не просто активно стикаються, але і переплітаються, неприродно сплітаються і тісно контактують. Ідеальними ж позами будуть служити: доггі-стайл (вона ж поза собачки), різні позиції раком (де чоловік стикається тільки зі стегнами партнерки), пози з упором на який-небудь предмет (наприклад, дівчина спирається на прохолодний стіл, стілець і т. д, а хлопець входить в неї ззаду з мінімальним контактом з тілом), а також варіанти, коли жінка лежить на піднесеному столі, а партнер в позиції стоячи проникає в неї, маючи доступ тільки до дотиків стегон. Якщо вистачає ентузіазму, сил і фантазії і спека ще не повністю відбила всі бажання до експериментів, то можете по-різному пограти навіть з класичними улюбленими позами, щоб перетворити їх в більш зручний вдосконалений варіант для спекотного літа. 

7. Оральний секс. Якщо все ж немає сил і запалу тертися тілами в таку спеку, але все ще є бажання випустити всю свою сексуальну енергію, отримати задоволення і подарувати його своєму партнеру, то альтернатива класичному сексу є - і це оральні ласки. Оральний секс - це ідеальний варіант сексуального задоволення, який вимагає мінімум тактильного контакту, фізичних навантажень і активних рухів. Якраз те, що потрібно влітку! А якщо ще і використовувати смачні їстівні змазки, та ще й з охолоджуючим ефектом… Мммм, краса. Тому не відмовляйтеся від задоволення, оргазму і яскравої насолоди навіть в гарячий період. 

Літній секс8. Засоби з охолоджуючим ефектом. Під час сексу не можна забувати про достатнє зволоження, а вже тим більше, коли справа стосується високих температур і аномальної спеки. Зволожуючі засоби - це необхідний атрибут сексу як влітку, так і взимку. Але ось для літа ідеальним рішенням будуть різні лубриканти і збуджуючі гелі з ефектом охолодження. Благо, охолоджуючих змазок і стимулюючих засобів існує величезний вибір і Ви завжди зможете підібрати для себе саме те, що відмінно підійде Вам. У нашому інтернет-магазині інтимних товарів Амурчик Ви знайдете багато крутих варіантів охолоджуючих засобів для сексу

9. Ні алкоголю! Келишок вина для хоробрості - має право на існування, але тільки не влітку і тільки не в спеку! Не піддавайте свій організм і серце небезпеці, адже спека, фізичні навантаження і алкоголь - це згубна комбінація, яка до добра не приведе. У спеку необхідно повністю відмовитися від прийому алкоголю навіть у малих кількостях для хоробрості, розслаблення і інших приводів. Туди ж, в список небезпечних в спеку "продуктів" внесемо і різні чарівні препарати / таблетки для потенції, ерекції і т.д., які також не бажано приймати в високі температури, інакше навантаження на серце буде колосальною. 

Спека спекою, а секс за розкладом 

Аномальна спека - справа не найприємніша, якщо Ви, звичайно, перебуваєте не на курорті і не ніжитеся під сонечком на пляжі з можливістю в будь-яку хвилину поринути в воду. Але тим не менше, навіть вона не повинна перешкоджати Вашому активному сексуальному життю, навіть якщо і активно вставляє палки в колеса. З урахуванням всіх порад і правил, яких необхідно дотримуватися під час занять сексом в спекотний період, Ви зможете насолоджуватися інтимною близькістю навіть в таку непросту пору. Так що не піддавайте себе зайвим навантаженням і займайтеся любов'ю акуратно, уважно і, головне, із задоволенням. І нехай ніяка спека не розплавить Ваші пристрасні почуття!

Літній секс

 

Відгуки

Літо, спека і секс. Як займатися сексом в аномальні температури? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Літо, спека і секс. Як займатися сексом в аномальні температури?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка