Пограємо в хованки? Хто не сховався, я не винен…

Keep calm and pryach vibrator

Володарям секс-іграшок волею-неволею доводиться стикатися з ситуаціями, в яких ну просто необхідно проявити всю свою тямущість і надзвичайну кмітливість в мистецтві маскування. Батьки надумали приїхати погостювати до Вас на вікенд? Вирішили влаштувати душевні або галасливі посиденьки з друзями у себе вдома? Запросили колег на чашечку чаю? Або зовсім живете разом з родичами і дітьми в одному приміщенні? Тоді експлуатація секс-іграшок стане для Вас справжнім випробуванням на спритність і сексуальну вправність. Але якщо зіграти одну партейку пікантних секс-ігор з улюбленим вібратором ще під силу пристрасному спритнику, зачинившись, наприклад, у ванній або вбиральні, то потім заховати це знаряддя задоволення стане ще тим непрохідним квестом… Так як же зберігати і куди ховати свої улюблені секс-іграшки, щоб досвідчені і випадково зайшовші в свята святих членошукачі не дізналися про Вашу таємницю? Ось якраз парочку варіантів зберігання ми Вам із задоволенням підкинемо.

Правильне зберігання перш за все

Різноманітність секс-іграшок і матеріалів, з яких вони виготовлені, вражає навіть найдосвідченішого користувача інтим-виробів. І, все ж, загальним об'єднуючим фактором для будь-якої секс-іграшки є догляд і зберігання. Саме від правильності зберігання і дотримання всіх правил догляду залежать якість і зовнішній вигляд матеріалу Вашої улюбленої іграшки. Ось кілька пунктів, яких слід дотримуватися в зберіганні інтимних товарів:

  • НІ прямому попаданню сонячного світла! Секс-іграшки - ще ті вампіри, що стосується сонця і сонячних променів. Ні, Ваші вібратори і мастурбатори не почнуть шипіти від попадання промінчика сонця на клаптик матеріалу, не отримають опіків і не самоліквідуються способом спалення дотла. Але знайте, що вони знатно псуються, навіть якщо це відразу не видно неозброєним поглядом. Втрата презентабельного зовнішнього вигляду, втрата якості матеріалу як на дотик, так і на вигляд, перегрів механізму - це все наслідки неправильного зберігання і впливу сонячних променів. Ви ж одягаєте головний убір, коли Вам пече сонце? Ось і секс-іграшки потребують більш дбайливого ставлення до себе, щоб радувати Вас і дарувати задоволення. Зберігайте їх тільки в прохолодному і темному місці!
  • НІ пилу і бруду! Тут-то багатословити не доведеться, так як всі ми розуміємо в чому полягає шкода будь-якого роду сміття на ніжних матеріалах. І якщо вироби з пластику або скла ще можна з легкістю витерти ганчірочкою із засобом для очищення, то секс-іграшкам з кібершкіри, силікону та інших ніжних і реалістичних матеріалів того буде мало. У разі потрапляння пилу та іншого бруду на поверхню Вам доведеться потрудитися, щоб повернути первинний зовнішній вигляд девайса. Щоб уникнути труднощів з подальшим доглядом, слід зберігати секс-іграшки в спеціальному чохлі, який захистить Ваш дорогоцінний механізм для задоволення від пилу, бруду і сонячних променів.

Пісок і сонце; день чудовий!

  • НІ волозі! Не всі секс-іграшки мають водонепроникну або навіть просто вологозахисну функцію. Та й не потрібно володіти якимись особливими суперздатностями захисту від вологи: яку б річ Ви не помістили у вологе середовище, її з часом чекає один і той же фінал - втрата якості і звичайне псування. Тому сухе середовище - це найкраще місце для зберігання секс-іграшок.
  • НІ тактильному контакту з іншими матеріалами! Секс-іграшки потрібно зберігати не просто в купі інших інтимних виробів, а окремо один від одного. У кожної речі повинен бути свій власний чохол. Іграшки не повинні стикатися один з одним, тертися і близько контактувати. Залиште інтимний контакт з секс-гаджетом виключно для себе.

Скажемо НІ близькому контакту секс-іграшок!

За підсумком з перерахованого вище можна зробити висновок, що зберігати секс-іграшки необхідно далеко від попадання сонячних променів, в сухому і прохолодному місці, куди не потрапляє пил та інша бруд. Один словом - в спеціальному чохлі. Матеріал чохла повинен бути ніжним, м'яким і міцним. Бажано, щоб чохол закривався або затягувався, щоб в нього не потрапляли будь-якого роду порошинки і бруд. Ідеальним захисним футляром для зберігання секс-іграшок стануть наші фірмові чохли, які не тільки продовжать життя і презентабельний зовнішній вигляд Вашим іграшкам, але і порадують великою кількістю різних кольорів.

Фірмовий чохол - наш другий дім

Членошукачі не знайдуть!

З умовами зберігання ми успішно розібралися, але питання про місце так і залишилося витати в повітрі. Куди ж заховати секс-іграшки так, щоб ніхто зі сторонніх їх не зміг побачити?

Почнемо з більш глобального розташування секс-іграшок у Вашому будинку або квартирі. Ніхто ж не буде сперечатися, що чим ближче інтимний девайс знаходиться до місця задоволення, тим краще? Ось-ось зловили неприборкане збудження і бажання насолодитися пікантним гаджетом, але тут перешкода - Вам доведеться зробити десятки кроків до місця Вашого “закопаного” скарбу. Поки доберетеся до пікантного скарбу, бажання-то може вже і пройти… Так що одноголосно - секс-іграшки повинні бути заховані у Вашій спальні або кімнаті, де Ви зазвичай втамовуєте свою сексуальну спрагу.

З геолокацією теж визначилися. Справа за схованками. Зараз ми Вам розкриємо топові містечка, які збережуть Ваші еротичні таємниці в секреті.

Гуру хованокОдяг. Так банально, але так ефективно. Хто ж зі сторонніх людей буде лазити в Ваших речах і перебирати білизну з одягом? Але врахуйте, цей варіант, звичайно, може і не прокатати в разі, якщо Ви живете з дуже люблячою порядок мамою, яка не проти перекласти Ваші речі з місця на місце, щоб розкласти все за колірним принципом або просто навести в Ваших шафах перфекціоністський порядок. У будь-яких інших випадках - цілком виграшний варіант. Просто зарийте свій інтимний скарб під стопку одягу. Ще краще буде, якщо сховаєте серед того одягу, який в даний сезон Ви носите найменше. Літо на дворі? Тоді зимові светри і кофти - відмінне місце для гри в хованки. Шуби, пальто і пуховики в шафах просто висять без діла? Найміть їх як охоронців Вашого інтимного майна: розподіліть іграшки по кишенях і далі насолоджуйтеся спокійним життям. А якщо Ви ще й забудете про те, що їх туди прибрали, то який же приємний сюрприз Вас чекатиме на початку зимового сезону. Це майже як знайти гроші в зимовій куртці, тільки навіть краще. І приємніше.

  • Матрац. Точніше під ним. Якщо Ваше ліжко має матрац, під який можна що-небудь помістити, то під “що-небудь” ми, безсумнівно, маємо на увазі секс-іграшку. І близько до місця задоволення, і завжди під рукою, і досить надійно. Ваші домочадці і друзі адже не мають звички перевертати матраци у Вашій кімнаті? Якщо ні, то містечко для Вашого інтимного приладу знайшлося. Головне, щоб матрац був досить якісним і щільним, бо Ви ризикуєте спати на нерівній поверхні, де Вам в бік посеред ночі буде впиратися ерегований фалоімітатор або вібратор. Такі хованки можуть бути причиною болю в попереку і нездорового сну. Але якщо на Ваш матрац можна покласти цю серйозну відповідальність і секретне завдання, то сміливо ховайте!
  • Сейф. Гроші грошима, а секс-іграшкам теж потрібен захист. Якщо у Вас вдома є сейф, який не до країв забитий грошима, то цей простір можна заповнити іншою дорогоцінною річчю - інтим-іграшкою. Цю схованку вже точно ніхто, крім Вас, не розкриє. Хіба що викрадачі штучних пенісів і надреалістичних гумових вагін наважаться заволодіти даним скарбом.
  • Дорожні сумки, рюкзаки, коробки для взуття. У кожного в квартирі знайдеться якась коробка з-під взуття, яка вже протягом довгого часу пустує в шафі або під ним. Або ж без діла лежить дорожня сумка або валіза, яка знадобляється Вам лише 1-2 рази на рік, коли Ви збираєтеся полетіти в довгоочікувану відпустку. Весь інший час вона просто займає місце, сумно чекаючи своєї активної долі. Та ж ситуація і з іншими сумками і рюкзаками, які Ви носите менше і найрідше. Чому б не зайняти ці речі корисною справою? Якщо навіть Ви до них рідко підходите, то мала ймовірність і того, що до них підступиться хтось інший.
  • Книга-скринька або скринька з замком. Деякі ховають в книгах гроші, а деякі… члени. Якщо в першому варіанті йдеться про справжні книги, то другий віщає нам про шкатулки у вигляді хорошого тому творів. Це прекрасний варіант, якщо у Вас вдома є своя міні бібліотека або хоча б невелика полиця з десятком книг. Шкатулка-книга, в залежності від розміру, зможе помістити будь-якого роду секс-іграшку і приховати її від сторонніх очей всередині себе. Варто лише поставити її серед безлічі звичайних книг і ніхто навіть не зрозуміє, що до чого. Є, звичайно ж, і виключення з правил, яке втілено у вигляді друга-книголюба. Такий дружок буде зовсім не проти вивчити всю Вашу книжкову полицю і перегорнути навіть самі старі екземпляри. Тут то і є ймовірність викриття. Але якщо Ви знаєте, що серед Вашого оточення є знатні любителі книг, то таємну книгу заховати ще простіше, ніж саму секс-іграшку.
  • Інший варіант - скринька з замком. У далекому дитинстві ми записували свої секретики в блокноті, що закривається на ключик, зараз же секрети стали куди пікантніше і цікавіше. Чому б їх не приховати за замком? Неймовірні по дизайну шкатулки стануть не тільки відмінним укриттям Ваших інтимних таємниць, але і стильним доповненням до інтер'єру. Так, така схованка в будь-якому випадку приверне увагу друзів і знайомих, але те, що таїться всередині неї, буде доступно виключно Вам.

Оооо, цей запах свободи...

  • Прям як свійПодушка з секретом. Якщо Ви подумали про звичайну подушку як ідеальне місце для схованки, то забудьте. Єдине, куди Ви зможете засунути іграшку - це між самою подушкою і наволочкою. Але Ви самі розумієте, що схованка вийде, м'яко кажучи, так собі. А якщо ж побажаєте розмістити іграшку всередині подушки, то Вам, як мінімум, доведеться її розпороти. Іншими словами, зіпсувати подушку. А якщо подушка ще й пір'яна, то секс-іграшку можна буде навіть і не ховати, так як Ви її і самі не знайдете серед пуху і пір'я у Вашій кімнаті. Про що ж ми? А мова йде про спеціальні подушки-схованки, які вже підготовлені для того, щоб ховати в собі Ваші еротичні таємниці. Звичайнісінька подушка на вигляд, але з вшитою великою кишенею. Що на це скажете? Це ж геніально! Всередину подушки поміститься практично будь-який інтимний гаджет, який не буде промацуватися зовні через досить щільний наповнювач. І зручність, і краса, і затишок, і користь в одній подушці.
  • М'які іграшки. З попередньої ідеї випливає і наступна - схованка в м'яких іграшках. Зараз виготовляють неймовірну кількість різноманітних м'яких іграшок, серед яких є і з кишеньками. Такі кишені можуть бути Вам на руку, якщо буде потрібно заховати будь-яку інтимну штучку. Єдине але - не користуйтеся цією схованкою, якщо до Вас в гості прийдуть діти, інакше Ваші секс-іграшки будуть приречені грати в ляльки і їздити на машинках. Загалом, незручності не уникнути.

До завершення звернемося до вічної істини: “Якщо хочеш щось заховати, поклади це на саме видне місце”. З реалістичними фалоімітаторами, вібраторами і вагінами це, звичайно, навряд чи пройде, хоча спробувати можна. Але з секс-іграшками цікавих, оригінальних і забавних форм це може подіяти. Деякі інтим-девайси і зовсім не схожі на щось таке і навряд чи викличуть якісь підозри або сумніви на їх рахунок. Більшість вібраторів зараз мають абсолютно нетипову для такого роду продуктів форму, а деякі і зовсім схожі на окремий вид мистецтва. Такі іграшки можна залишати навіть на видимій поверхні, за склом і перед очима. Навіть якщо Ваші гості і помітять цю річ, то зрозуміти, що це, займе у них якийсь час.

А скільки секс-іграшок на картинці знайдете Ви?

Вибрали містечко?

Як Ви зрозуміли, місць для схованок існує маса і цей список ще можна продовжувати і продовжувати в залежності від наповнення Вашого домашнього простору. Навіть звичайнісінькі коробки, одяг і навіть м'які іграшки можуть послужити відмінною схованкою для Ваших інтимних гаджетів. Слід лише стати посередині кімнати, озирнутися навколо і згадати гру в хованки. Ось куди б Ви хотіли сховатися, будучи вібратором, щоб Вас не знайшли?

Відгуки

Пограємо в хованки? Хто не сховався, я не винен… (1 відгуків)
02.06.2019
5 - Diana

Спасибо за подсказки! :)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Пограємо в хованки? Хто не сховався, я не винен…, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка