Секс і літо

     5 ідей, які обов'язково потрібно втілити в життя цього літа
 
     Літо – час, який для багатьох нерозривно асоціюється з сексом. Це й не дивно: дівчата в коротеньких спідничках і маєчках, які більше відкривають, ніж ховають, засмаглі тіла, атмосфера веселощів і безтурботності волею неволею породжують фрівольні думки на пікантні теми. 
 
     Секс на природі – одна з найчастіших сексуальних фантазій, і літо – ідеальний час для її втілення. Затишні галявинки в лісі, безлюдний берег річки або моря або невелика прогалинка в житі – невимовна краса природи підсилює сексуальне бажання, а незвичайність того, що відбувається робить відчуття ще більш яскравими і незвичними. В ідеалі варто заздалегідь підготуватися до сексу в екологічному стилі: килимок, вологі серветки, вода і дезінфікуючий розчин однозначно не виявляться зайвими.
 
     Секс у воді – мокрі тіла, приємна прохолода і романтична обстановка зробить вашу «водну» любов не просто надзвичайно приємною, а й незабутньою в плані емоцій. Головне – правильно підібрати позу, в якій партнерка буде отримувати максимум задоволення від проникнення. Єдине, про що слід пам'ятати, займаючись сексом у воді - це о правилах гігієни: ідеально, якщо партнери будуть використовувати спеціальну дезінфікуючий засіб для захисту від можливих інфекцій. 
 
     Спонтанний секс – мінімум одягу і максимум пригод дозволяють перетворити будь-яку прогулянку в незабутню еротичну пригоду. Ви можете запропонувати своєму партнерові гарячий швидкий секс в тому місці, де Вас наздожене пристрасть. Ризик бути застуканим на гарячому і хвилююче кров збудження гарантують сексуальні відчуття небувалої досі яскравості.
 
     Прогулянка без білизни – ідея для найсміливіших дівчат, які мріють зробити незабутній сюрприз коханому. Одягайте легке тонке плаття без нижньої білизни і вирушайте разом з обранцем гуляти або   в гості. Пікантна подробиця з'ясується буквально після перших обіймів, і буде розбурхувати чоловічу уяву. Скільки б не тривав захід або прогулянка, чоловік буде мріяти залишитися з Вами наодинці.
 
     Зважитися на експеримент , який раніше не практикувався – у кожної, навіть самого розкутої людини, є власні табу і рамки, які складно переступити. Літо – найкращий час для того, щоб позбутися від умовностей і розширити свої сексуальні горизонти за рахунок абсолютно нових відчуттів. Домовтеся з партнером спробувати те, про що давно мріяли, дізнайтеся про його таємні еротичні бажання, і разом здійсніть мрії в життя. Відчуття заборонності і захват від відчуття   внутрішньої свободи, яке подарує відхід від особистих табу, допоможуть Вам запам'ятати це літо назавжди.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик»: а Ви готові до запаморочливо яскравого літа?

 

Відгуки

Секс і літо (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Секс і літо, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка