Віч-на-віч: як урізноманітнити місіонерську позу

    Місіонерська поза також незручна тим, що проникнення чоловіки в жінку буде не глибоким. Таким чином, пара не отримає всю повноту відчуттів від сексу. Жінка може почати рухатися назустріч чоловікові при кожному його русі, тим самим допомагаючи йому. Також можна постаратися рухатися так, щоб клітор жінки стосувався лобкової частини чоловіки. Так пара отримає більше задоволення.
 
    Які можна спробувати пози?
пара
    Наїзниця
    Або цю позу ще називають «Вершниця». Як можна здогадатися, ця поза передбачає жінку, що сидить зверху на чоловікові. Зазвичай чоловікам така поза особливо подобається, оскільки їм добре видно тіло жінки і її обличчя. Також жінка сама може вибирати, як рухатися. У цій позі оргазм у жінок яскравіше, тому що проникнення буде набагато глибше, а м'язи скорочуються набагато сильніше. Недолік тільки в тому, що чоловік буде обмежений в діях, а у жінки можуть втомитися стегна і ноги.
 
     Алаваш
    Вагінальне проникнення ззаду, коли жінка стоїть до чоловіка спиною. Також можна зробити позу зручніше, якщо жінка ляже на ліжко, підклавши під живіт кілька подушок і піднявши таз вище. Переваги даної пози - максимально глибоке проникнення і море неймовірних відчуттів. Також груди, звисаючи вниз, будуть більш чутливими у жінки внаслідок активного припливу крові. Однак при цьому жінка не зможе побачити свого партнера. Цілуватися також буде важко.
 
    Не бійтеся пробувати нові пози - так Ваше інтимне життя буде набагато яскравіше і незабутні. Додайте більше зручності під час інтимної близькості - організуйте зі своїм партнером неспішну любовну прелюдію або інтимну гру. Щоб жінці було максимально комфортно, особливо, при випробуваннях нових поз скористайтеся добре зволожуючим лубрикантом. А спробувавши збуджуючий засіб для неї або для нього, пара зазнає набагато більш гостре задоволення.
 
    В інтернет-магазині «Амурчик» Ви зможете придбати безліч приємних доповнень до сексу, які додадуть в близькість пари більше насолоди!

Відгуки

Віч-на-віч: як урізноманітнити місіонерську позу (2 відгуків)
22.05.2017
5 - Владимир

Перепробовали очень много поз со своей возлюбленной. Но можно не ограничивать себя только кроватью! Очень удобно и приятно заниматься этим на столе. Посадить девушку на стол, можно сидеть лицом к лицу. А если стол по размерам позволяет, девушка ложиться, а ноги поднимает и прижимает к вам. Получается море кайфа и удовольствия! Так-же очень хорошо, положить руки под ее попу, заведя за ногами, тем самым сможете в такт с собой подводить ее на встречу.

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Владимир.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
12.10.2016
5 - Максим

Пробовал разные позы со своей девушкой, но о позе "алаваш" не слышал. На днях попробовали, то очень даже ничего. Ей понравилось так, что получила 3 или 4 оргазма. Мне было удобно стоять сзади и держать ее. Мы так "активно отдохнули", что наверное все соседи слышали. Здорово было бы если бы еще пару интересных поз подкинули чтобы попробовать, а то больше не знаем как попробовать.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Максим.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Віч-на-віч: як урізноманітнити місіонерську позу, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка