Як здолати страх перед секс шопом?

Протягом довгого часу тема сексу залишалася закритою. Будь-які прояви сексуальності, не пов'язані з зачаттям дитини засуджувалися. Здавалося б, з тих темних часів пройшли десятки років, і останнім часом спостерігається лібералізація поглядів на секс. Проте в наших реаліях секс-шоп - явище особливе, і дотепер викликає неоднозначну реакцію у людей.

За результатами численних опитувань, які легко можна знайти в мережі, більшість людей відповідає "так" на запитання, соромляться вони заходити в секс-шопи. Хтось схильний до впливу стереотипів, а комусь просто тривожно за те, що про нього подумають. У деяких людей є присутнім при цьому відчуття, ніби-то вони роблять щось погане, негоже. Але ж це зовсім не так - крім секс-іграшок і різних аксесуарів, в магазинах категорії 18+ продаються також і засоби для догляду за тілом, масажери, косметика та багато інших товарів, що стосуються тіла.

Як зробити перший крок

Канонічні секс-шопи з напівтемрявою, червоними шторами та манекенами в вульгарних нарядах, на щастя, залишились тільки у страшних спогадах. Сьогодні багато магазинів мають на сайті якщо не 3D-тур, то хоча б кілька фотографій шоу-румів. Почніть з ознайомлення з ними й Ви побачите, що все не так, як може намалювати Вам уява. Крім того, можна ознайомитися з асортиментом онлайн. Гарантуємо, Ви не побачите чогось, що лякає або вульгарного. Більшість товарів виглядають вельми витончено і не мають відвертої подібності зі статевими органами. 

Доброю ідеєю для першого походу в магазин для дорослих буде вибрати щось з асортименту заздалегідь. Це не обов'язково повинен бути фалоімітатор або вібратор. Почати можна з чогось простіше, наприклад - з засобів захисту, жартівливих аксесуарів або лубрикантів. Крім того, в таких магазинах часто дуже широкий вибір білизни - від еротичної до цілком нейтральних пеньюарів, панчіх і комплектів. Такий нескладний трюк допоможе Вам відчувати себе більш спокійно і не боятися спілкування з консультантами. 

І кортить, і страшно

Якщо перспектива вибирати іграшку прямо в магазині лякає Вас або змушує відчувати себе дискомфортно, спробуйте скористатися доставкою. Такий спосіб покупки буде максимально безпечним і делікатним. Іграшки завжди упаковані таким чином, що розпізнати вміст пакету - неможливо. Навіть якщо обраний Вами товар має заводську коробку, все одно поверх неї буде додаткова упаковка без будь-яких маркувань, які говорять кур'єру або працівникам пошти про вміст. 

Якщо ж Ви поставили собі за мету вибрати іграшку саме в магазині, ось Вам декілька лайфхаків, які додадуть впевненості. 

Вивчайте питання. Приділіть трохи часу перегляду оглядів, читанню відгуків та інструкцій. Ви здивуєтеся, як багато інформації можна знайти в інтернеті! Якщо інформації про девайс, що Вас цікавить, немає російською мовою - вона майже зі стовідсотковою ймовірністю знайдеться на англомовних ресурсах. Вам буде спокійніше спілкуватися з консультантами, якщо Ви будете хоч трохи в темі. 

Відвідайте магазин з партнером. По-перше, Ви будете відчувати себе більш впевнено. По-друге - менше ризик прийняти необдумане рішення, аби швидше сховатися від поглядів продавців. Ну і врешті-решт, кому, як не Вам двом краще знати, що краще для Вашого задоволення? Більш того, спільний похід в еротичний магазин може стати пікантною пригодою, яке внесе новизни та гостроти в Ваші стосунки. 

Не соромтеся ставити питання. Заглиблюватися в деталі зовсім не обов'язково, якщо Вас це бентежить. Але консультанти в магазинах знаходяться для того, щоб підказати та порадити. Запитуйте про те, що Вас цікавить. Якщо у вас є побоювання, що Ваша необізнаність викличе смішки у продавців - ми можемо відповісти на це категоричним "ні". Коректне спілкування з покупцем - це основа успішної роботи магазину. Тому будь-які питання, пов'язані з асортиментом, можливостями товарів, їх особливостями та нюансами - нормальні.

Вивчіть своє тіло. Це працює однаково і для чоловіків, і для жінок. Якщо Ви знаєте, від чого отримуєте найбільше задоволення, сформулювати запит буде простіше. А продавцю буде легше підібрати оптимальний для Вас товар. 

Основна причина страху або збентеження перед магазинами для дорослих - це брак інформації. Варто його заповнити, і Ви побачите, що немає нічого поганого або поганого ні в самих магазинах, ні в товарах. Навпаки - тут Ви навряд чи зустрінете агресивний маркетинг і наполегливі спроби продати Вам все, що під руку трапиться. Варто переступити поріг магазину і Ви зрозумієте, що сучасні секс-шопи не мають нічого спільного зі стереотипним магазином фалосів. Навпаки, це щось набагато глибше, серйозне і багатогранне. Не соромтеся себе, не бійтеся проявляти сексуальність. І пам'ятайте - Ваше задоволення завжди в Ваших руках. 

Відгуки

Як здолати страх перед секс шопом? (1 відгуків)
10.07.2020
5 - Аня

все чистая правда!) и доставка анонимная максимально, и консультанты чуткие и подкованные, в первый раз было очень неловко, но потом подбирать и консультироваться было очень комфортно и спокойно. Спасибо огромное за хороший сервис!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Аня.
Спасибо Вам за отзыв! Обращайтесь еще!)

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як здолати страх перед секс шопом?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка