Огляд: рідкі вібратори

Індустрія секс-іграшок не перестає дивувати і вражати уми навіть найзавзятіших користувачів інтимних гаджетів. З року в рік на ринку інтимних виробів з'являються десятки, а то й сотні нових секс-винаходів, вдосконалених і інтерактивних моделей і просто безліч незвичайних і технологічних девайсів, призначених для задоволення чоловіків і жінок. Рідкі вібратори - не виняток. Якщо Ви до сих пір нічого не чули про рідкі вібратори і навіть не уявляєте, що це таке, то настав час відкрити для себе новий спосіб отримання насолоди і оргазму.

Рідкий вібратор - що це?

Рідкі вібратори

Якщо у Вас ніяк не складається в голові образ рідкого вібратора і Ви його всіма силами намагаєтеся зіставити з вібратором звичайним, то поспішаємо відкрити таємницю цього незвичайного виробу. Рідкий вібратор - це зовсім не секс-іграшка в звичному її розумінні і вигляді, тому не варто уявляти немислимі форми і незвичайні дизайни. Все набагато простіше. Рідкий вібратор - це збудливий інтимний засіб у вигляді гелю або крему, який при контакті зі статевими органами створює розбурхуючий ефект вібрації і пульсуючих відчуттів в інтимній зоні. Створюється цей ефект завдяки активним речовинам в складі гелю, які в кожному засобі можуть бути різними. Деякі рідкі вібратори використовують екстракти екзотичних і тропічних рослин, які підсилюють кровообіг в інтимній зоні і сприяють вібраційним і пульсуючим відчуттям на слизовій, деякі ж вдаються до допомоги ефірних масел, L-аргініну, ментолу та інших активних речовин, які так чи інакше впливають на збуджувану ділянку. Універсальних збуджуючих засобів, які однаково діятимуть на кожну людину, не існує. Рідкий вібратор від кожного виробника має свій індивідуальний склад і секретні інгредієнти, які і сприяють стимуляції інтимних ділянок. До того ж, потрібно враховувати і індивідуальні особливості організму і рівень сприйнятливості і чутливості. Тому, якщо засіб від одного виробника справив на Вас колосальний ефект, то це зовсім не дає гарантію, що такі ж чарівні відчуття Ви отримаєте від гелю зовсім іншого бренду або ж такий ефект отримає І Ваша подруга/друг. В такому випадку необхідно просто експериментувати з різними збудливими засобами і пробувати до тих пір, поки не знайдете істинно “свій” рідкий вібратор.

Як працює рідкий вібратор і який ефект очікувати?

Рідкі вібраториЯк ми вже з'ясували вище, вся справа в активних речовинах, якими наповнений склад того чи іншого рідкого вібратора. Саме вони сприяють посиленому припливу крові до малих статевих губ, клітора, піхви або голівки чоловічого члена, а також підвищеної чутливості в інтимній зоні. Вже через 10-20 секунд після нанесення стимулюючого гелю на ерогенну зону Ви відчуєте легкий ефект вібрації і пульсації на слизовій оболонці. Таким чином Ваш організм сповіщає Вас про те, що гель увійшов в активний контакт зі слизовою оболонкою і м'якими тканинами. Залежно від індивідуального ступеня чутливості людини, вібруючий ефект може тривати від 10 до 30 хвилин, а в деяких випадках може відчуватися і до 60 хвилин.

Рідкий вібратор - це засіб універсальний, адже він підходить як для жінок, так і для чоловіків. Наносити його можна на багато чутливих зон: клітор, малі статеві губи, піхву, член, голівку члена, анус і навіть соски. Ви можете сміливо обволікати чудо-засобом будь-яку ерогенну зону, яку бажаєте простимулювати. Але слід пам'ятати, що в разі роздратування або будь-якого пошкодження слизової/шкіри інтимної зони, необхідно відмовитися від використання рідкого вібратора хоча б до того часу, поки необхідна ділянка не заживе і не відновиться. 

Абсолютно кожен рідкий вібратор дозволить Вам відчути трепетне тремтіння в районі інтимної ділянки, яке буде тільки збільшуватися в процесі тертя, сексу і інтимної стимуляції. Уявіть, що Ви граєте з вібратором, але в той же час цього вібратора немає ні в руках, ні всередині вас. Ефект практично такий же, але без безпосередньої участі і контакту з секс-іграшкою. Простіше кажучи, Ваша слизова оболонка, шкіра навколо інтимної зони і ерогенні точки будуть чуттєво вібрувати, інтенсивно пульсувати і викликати шалене збудження. Залежно від додаткових властивостей стимулюючих засобів, рідкі вібратори можуть також створювати відчуття холодку на ерогенній зоні або ж, навпаки, володіти зігріваючим ефектом. Крім вібруючих відчуттів Ви зможете відчувати також легкий або інтенсивний ефект поколювання і приємного збудливого печіння. Але заради справедливості, все ж, потрібно нагадати, що той чи інший ефект може проявлятися у різних людей по-своєму. Все залежить виключно від індивідуальних особливостей і рівня чутливості.

Рідкі вібраториДля чого потрібен рідкий вібратор?

Рідкий вібратор - це відмінний збудливий засіб для додаткової стимуляції. Його використовують і як незалежний від інших дій пікантний інгредієнт, який просто буде приносити приємне поколювання і вібрацію в районі статевих органів, так і під час інтимної стимуляції секс-іграшками або статевого акту з партнером. Так, як рідкий вібратор підсилює кровообіг в інтимній зоні, то відчуття, які Ви отримуєте під час сексу або стимуляції, збільшуються в кілька разів. Ваші ерогенні зони стають більш чутливими, а тому вони швидше і чуттєвіше реагують на дотики і будь-який тактильний контакт. Використання таких збуджуючих засобів під час сексу може сприяти виділенню більшої кількості природної змазки і якнайшвидшому досягненню оргазму. Рідкий вібратор - це додаткова інтимна стимуляція, яка веде до отримання нових яскравих відчуттів, різноманітності в сексі і вибухової насолоди. Головна мета рідких вібраторів - додаткова стимуляція ерогенних зон, яка швидше призведе партнерів до чуттєвого, яскравого і незабутнього фінального завершення. 

Як використовувати рідкий вібратор?Як використовувати рідкий вібратор?

Для відчутного ефекту Вам вистачить буквально 1-2 крапель гелю. Зазвичай стимулюючі засоби випускаються в баночках зі спеціальними дозаторами, які і дозволять Вам легко видавити необхідну кількість гелю, а не більше і не менше. Найпростіше спочатку видавлювати гель на кінчик пальця, щоб потім акуратно і точно нанести його на ерогенну зону. Ви можете наносити гель на клітор, малі статеві губи, всередину піхви або ж на член Вашого партнера. Для якнайшвидшого ефекту гель необхідно плавно і ніжно втирати в шкіру легкими рухами. Дія рідкого вібратора почнеться вже через кілька секунд і може тривати до 30 хвилин. 

Використовувати рідкий вібратор Ви можете як для вагінального сексу, так і для орального. Стимулюючі засоби, які виготовляються без запаху і смаку ідеально підійдуть для вагінального застосування. Але якщо ж Ви вирішили порадувати свого партнера солодким хвилюючим мінетом або вібруючим кунілінгусом, то варто звернути увагу на рідкі вібратори з різними смаками. Таким чином оральні ласки будуть не тільки доставляти пульсуючі і вібруючі відчуття Вашій коханій людині, але і солодкий приємний смак Вам.

Рідкі вібратори Orgie

Відмінним якісним прикладом є продукція Orgie, яка може похвалитися дійсно ефективними рідкими вібраторами. 

Orgie - це компанія з бразильським корінням і європейською якістю продукції, яка вже більше 10 років успішно розробляє ексклюзивні формули для виготовлення високоякісних і нешкідливих інтимних засобів для Вашого задоволення і насолоди. 

Рідкі вібратори OrgieOrgie розробили 4 типи рідких вібраторів:

1. Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator (синя упаковка) - звичайний класичний рідкий вібратор без додаткових ефектів. Він подарує середні по відчуттях вібрації і чуттєву пульсацію. Відмінно підійде для тих, хто дуже чутливий до різних збудливих засобів. Середній ефект вібрації доставить таким людям максимально приємні і комфортні відчуття.

2. Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator HIGH VOLTAGE (сіра упаковка) - найсильніший і потужний рідкий вібратор з усіх збуджуючих засобів від Orgie. Цей гель має ефект шалено сильної вібрації і пульсації, а тому підійде для любителів пристрасних експериментів і нестримної насолоди.

3. Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator HOT (червона упаковка) - це рідкий вібратор, який крім ефекту вібрації і пульсації володіє ще додатковим зігріваючим ефектом. 

4. Orgie Sexy Vibe! Orgasm Enhancer INTENSE ORGASM (рожева упаковка) - рідкий вібратор, який містить додаткові активні речовини для підвищення чутливості і посилення припливу крові до інтимної ділянки. Дані додаткові компоненти сприяють досягненню більш чуттєвих, інтенсивних відчуттів і яскравих оргазмів.

Португальсько-бразильський бренд не розкриває секретів виготовлення своїх якісних збуджуючих засобів, але натякає на те, що справа в ексклюзивній формулі і наявності екзотичних і тропічних рослин Амазонії в складі кожного рідкого вібратора. Єдине, чого не приховує від своїх користувачів виробник - це якість і абсолютна нешкідливість продукції для здоров'я людей. Всі стимулюючі засоби протестовані і схвалені як медичними фахівцями, так і мільйонами задоволених користувачів по всьому світу. Orgie - це ідеальний спосіб посилити своє задоволення і чутливість.

Рідкі вібратори Intt

Рідкі вібратори InttЩе одним бразильським виробником є бренд Intt, який за якістю та ефективністю не поступається Orgie. Це крута компанія, яка після запаморочливого успіху на бразильському ринку еротичних засобів пішла далі і тепер активно виробляє свою продукцію на міжнародному рівні. Європейський контингент Intt підкорив своїми ексклюзивними екзотичними інгредієнтами, родом з Бразилії і тропічних куточків планети. Таким чином Intt становить величезну конкуренцію Orgie, адже дані два виробника відрізняються високою якістю, потужністю пропонованих ефектів і абсолютною нешкідливістю і безпекою виробленої продукції. 

Intt може запропонувати Вам якісні рідкі вібратори, які подарують Вам неймовірний ефект потужної вібрації і божевільної пульсації на інтимній зоні. Вони також ідеально підходять для оральних ласк, так як більшість із пропонованих засобів мають приємний смак і аромат. Так, наприклад, Ви можете відчути полуничну вібрацію з збудливим гелем Intt Vibration! Strawberry, який володіє не тільки ефектом вібрації, але і може похвалитися приємним легким смаком полуниці. Якщо ж Ви людина з більш незвичайними і неординарними уподобаннями, то Intt Vibration! Vodka Energy зі смаком і ароматом горілки - це те, що Вам потрібно. П'янка пристрасть поглине Вас, а потужні вібраційні відчуття дозволять відключити свій розум і повністю віддатися насолоді. Легкий поколюючий ефект, який чуттєво переплітається з сильною вібраційної пульсацією, подарує Вам Intt Vibration! Ice зі смаком м'яти. Цей освіжаючий гель доведе Вам, що морозна пристрасть теж може розпалити вогонь пекучих відчуттів.

Не можна сказати точно, рідкі вібратори від якого виробника краще або ефективніше, адже у кожного різний рівень чутливості і сприйняття. Тому слід спробувати різні збуджуючі засоби для того, щоб знайти те саме, яке буде насолоджувати Вас і доводити до яскравих оргазмів.

 

Відгуки

Огляд: рідкі вібратори (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Огляд: рідкі вібратори, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка