Фут-фетиш: історія виникнення

    Фут-фетиш можна назвати психологічним відхиленням в бік задоволення., Але ми його так називати не будемо♥
 
    Шанувальники цього напрямку фетишизму відчувають шалений сексуальну насолоду від споглядання, лизання, поцілунків і просто дотику до стоп партнера. Дуже поширена ця практика серед чоловіків, хоча і серед жінок зустрічається часто, просто не так афішується.
 
    Від фут фетиша пішли також і інші напрямки. Наприклад, бастінадо - це порка стоп, вплив на них за допомогою різноманітних гарячих або гострих предметів, в загальному болючий вплив.
 
    Явище це зовсім не нове, а прийшло до нас зі стародавнього Китаю, де дівчаткам щільно перемотували тканиною ступні, до такої міри, що дитина не могла навіть ходити. Їх ніжки залишалися маленькими та не змінювали розмір все життя. Офіційно не встановлено чому ця традиція була так популярна, що прожила пару століть, однак сексуальний підтекст тих чи інших історичних фактів рідко озвучують.
 
    Пізніше, батько психоаналізу - Зигмунд Фрейд - вивчав патологію відхилень в фут фетишизм. Він власне і став батьком цього поняття і дав ім'я цьому напрямку сексу. Сьогодні популярність фут-фетишу не згасає, і він часто має місце в фільмах для дорослих, так і просто фільмах.
 
    Перегляньте картини Тарантіно, наприклад, чи знайдеться хоч одна, де немає сцени з жіночими ступнями або хоча б діалогу про них?

Відгуки

Фут-фетиш: історія виникнення (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Фут-фетиш: історія виникнення, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка