А що ви знаєте про дивні сексуальні фетиші?

Сексуальні фетишіСекс, виявляється, поняття розтяжне. Сам процес-то зрозумілий всім, а ось що таїться за його усвідомленням, уявленнями і підготовці до необхідного порушеній станом, ось це вже набагато цікавіше. Багатьом жителям нашої планети досить лише глянути на кохану людину, незнайому спекотну красуню або гарячого чоловіка топлес, щоб уявити собі те саме пікантне продовження спілкування і достатнім чином збудитися. Більшості достатньо лише легких дотиків або попередніх ласк, щоб вибухнути внутрішнім бажанням і сексуальним потягом. Деяким же вдається збудитися лише при вигляді певного предмета, аксесуара, зовнішності, частини тіла, одягу і навіть при спостереженні особливості характеру і поведінки людини і не тільки... От саме про останню категорії людей сьогодні і піде мова, а точніше про незвичайні і навіть дивні сексуальні фетиші, до яких вони тяжіють.

Почнемо з того, що сексуальний фетишизм - це незвичайний вид сексуальної поведінки, при якому стимулюючим і збудливим фактором виступають певні предмети, риси характеру і різні дії по стосовно партнера в сексі або в повсякденному житті. Сексуальний фетишизм - досить поширене в наш час явище. До слова сказати, він існував завжди і витоки його виникнення простежити досить складно. Можна лише припустити, що серед причин виникнення сексуального фетишизму можуть виявитися як нешкідливі асоціації в уже дорослому віці або прямо з дитинства, так і особистісні, емоційні і сексуальні порушення. Тому ігнорувати це вічне, цікаве, але не завжди здорове і навіть в деяких випадках патологічне явище просто неможливо. Але копати траншею в глибокий і непізнаний світ людського розуму - це не наша прерогатива, а ось ознайомити з деякими кумедними і пізнавальними фактами про сексуальні фетиші людей - це легко та із задоволенням. І якщо Ви думаєте, що мова піде про всім відомих фетишах на кшталт жіночих панчіх, мереживної жіночої білизни, різномаїття рольових уніформ та навіть фут-фетиш та БДСМ-розваги, то зовсім немає. Ми вам відкриємо світ більш дивовижних і незвичайних сексуальних пристрастей. 

ПігмаліонізмАгальматофілія

Всі ж знають зі шкільних лав історію кохання відомого грецького скульптора Пігмаліона? Хто не знає, то суть в тому, що створив свого часу майстер настільки прекрасну скульптуру дівчини, що сам же і закохався в своє творіння. До чого це оповідання? Та до того, що агальматофілія має другу назву, яке звучить як пигмалионизм. Не складно здогадатися, що цей фетиш з себе представляє.

Агальматофілія, он же пігмаліонізм - це сексуальна одержимість і потяг до статуй. Залучати представників даного фетиша можуть також не тільки статуї, а й манекени, ляльки і всі об'єкти, що нагадують людину. Фетишист насолоджується дотиками до статуї, поцілунками, імітацією статевого акту, чудовими формами і почуттям влади над своєю скульптурою. 

Плюшефілія

Увага! Увага! Ховайте все м'які іграшки в будинку, замикайте їх в шафи та накривайте покривалами. Плюшефіли насуваються! Якщо Ви до цього думали, що любите м'які плюшеві іграшки, то Вам краще не знати, наскільки сильно їх люблять плюшефіли. Ці людиі можуть любити і вздовж, і впоперек. Плюшева любов не знає кордонів. Одним словом, плюшефілія - сексуальний потяг до м'яких іграшок. Так-так, виявляється гратися іграшками можна по-різному.

Фурі

Називай мене зайчиком, називай мене кошеня, називай мене левеня, називай мене слоненя... Якщо Ви проспівали ці рядки, то можете собі уявити, що це був би чудовий гімн для представників фурі. Фурі - це сексуальний потяг до антропоморфних тварин. Простіше кажучи, це ті, хто відчуває збудження при взаємодії з людьми, одягненими в костюми тварин. Заняття сексом у таких людей відбувається також в костюмах.

КнісмолагніяКнісмолагнія

Чи боїтеся Ви лоскоту? Якщо так, то можете видихнути з полегшенням, Ви точно не представник кнісмолагніі. Адже справжній кнісмолагніец здатний залоскотати себе і свого партнера до самих оргазмических моментів. Як Ви вже могли здогадатися, кнісмолагнія - це сексуальне збудження від лоскоту. Лоскотати під час прелюдії або в процесі сексу? Це найкраща сексуальна фантазія для представників даного фетиша, краще якої і бути не може. Ці люди готові лоскотати один одного до тих пір, поки не зможуть насолодитися вдосталь. Деякі навіть можуть досягати оргазму від цього, для кого-то забавного, а для кого-то страхітливого і лякає процесу. Отже якщо Ви боїтеся лоскоту, то навіть не думайте представляти як це все відбувається і тримайтеся подалі від лоскотунів-фетишистів.

Домінуй, володарюй, бий в дзвони

Боллбастінг

Ох, чоловіки, зараз приготуйтеся до самого болісного, що Ви коли-небудь читали. Кого тут в дитинстві дівчата копали ногами між ніг, відбиваючись від докучань і обзивання? Або, можливо, Ви отримували м'ячем нижче пояса, граючи з хлопцями в футбол? Або ж Ваша пахова зона частенько стояла на шляху ударної хвилі? Якщо Вам хоч раз "пощастило" отримувати в пах, то Вам безсумнівно знайомий цей болісний і сліпучий біль, який не бажає відчувати ніхто з представників чоловічої статі. Ніхто, крім представників боллбастінга, звичайно ж. Якщо для багатьох удар нижче пояса прирівнюється до маленької смерті, то для любителів боллбастінга така яєчня цілком собі викликає не почуття страждання, а почуття бажання та збудження. Простіше кажучи, боллбастінг - це своєрідний фетиш, коли чоловіки відчувають збудження від ударів по геніталіях. Тиснути на член і мошонку ногою також вважається видом боллбастінга, від якого деякі чоловіки можуть досягати певної міри насолоди від заподіяного болю. Так що, пані, якщо чоловік пристрасно просить, благає, змушує Вас дати своєю елегантною ніжкою по його мужнім джінглбеллсам, то будьте впевнені, він знатний боллбастер. А бити його в пах з метою задоволення або ж зі спробою втечі від цього фетишиста, вирішувати вже Вам. 

Катоптронофілія

Як на рахунок заняття сексом перед дзеркалом? І тут все катоптронофіли підняли руки.

Бажання займатися сексом перед дзеркалом, збуджуватися і отримувати задоволення, дивлячись на своє відображення в процесі статевого акту, називається катоптронофілією. Даний фетиш - це різновид нарцисизму, який прийняв форму сексуального характеру. Відображення в дзеркалі що злягаються - це той невід'ємний елемент, який допомагає катоптронофілам повноцінно збудитися і сповна насолодитися сексом. "Без дзеркал і не встав" - краще і не описати.

На душі Pain, в спальні Zolotoy RainУрофілія

"Золотий дощ" - словосполучення, яке чув мало не кожен житель 18+ нашої планети. І, в основному, воно асоціюється далеко не з дощем із злитків золота і не з атмосферними опадами з благородного металу. Мова ж йде про те, про що Ви і подумали. 

Урофілія - це фетиш, пов'язаний із сексуальним бажанням і еротичним збудженням від взаємодії з сечею і безпосереднім процесом сечовипускання. Найбільше задоволення в сексі або прелюдії для урофілів - ​​це момент, коли настає час помочитися на партнера або ж отримати свою дозу золотої насолоди. Урофілія також характеризується і отриманням задоволення від вигляду, запаху і навіть смаку сечі. Деякі представники насолоджуються безпосередньою взаємодією і активною участю в сечовипусканні і іграх з сечею, іншим же вистачає одного лише спостереження за тим, як хтось мочиться на іншого. 

Дакріфілія

Існує категорія чоловіків, яких лякає жіночий плач і яких він розчулює. Є каста жінок, яких до глибини душі зворушують чоловічі сльози і яких вони відштовхують. А є тип людей, яких збуджують сльози, плач і ридання - це дакріфіли. 

Дакріфілія - це сексуальне збудження від сліз партнера. Деякі дакріфіли навмисно доводять своїх партнерів до сліз і навіть вдаються до використання технік БДСМ, щоб змусити його плакати, чи то від задоволення, чи то від болю. Інші ж можуть використовувати психологічні хитрощі, щоб пробудити в партнері емоції. Головною складовою збудження таких людей є сльози. 

Чхательна парафілія

“Будь здоровий” - скажете Ви. 

“Давай ще разок. Чхай ще. Чхай більше, більше, ще більше” - скаже справжній парафіл.

Збудження від чхання - вельми незвичайний фетиш, як, втім, і всі тут. Чхальні парафіли сексуально одержимі чханням і можуть досягти піку збудження при одному лише чиху, причому навіть незнайомої людину. Деякі фетишисти збуджуються від свого власного чхання, інші ж отримують задоволення тільки від хтивого звуку "чиха" від когось іншого. Більш витончені представники даного фетиша насолоджуються процесом, коли чхають на них або прямо їм в обличчя. Можна тільки уявити, скільки оргазмів їх очікує при зустрічі з алергіком…

Оргазмічні чихи

Формікофілія

На зустріч з тертям!Настав момент, коли особливо вразливим людям, які бояться і на дух не переносять різних жучків, комашок і павучків, краще не знати про такий фетиш. Формікофілія - сексуальне збудження від мурах і цим все сказано. У світі існує також і фетиш під назвою ентомофілія, який являє собою сексуальний потяг абсолютно до всіх комах, яких тільки можна уявити. Сенс в тому, що формікофіли просто обожнюють, коли по їх тілу бігають мурашки та інші дрібні жуки, які своїми бігаючими лапками пробуджують сексуальне бажання і збудження у представників формікофілії. Особливу насолоду вони отримують, коли комашки бігають в зоні геніталій. Звичайна людина таку картину уявляє з жахом і моментально сама покривається мурашками від того не найприємнішого дійства. Формокофіли ж навпаки - тільки й раді, якщо якийсь заблудший мураха потрапить під широку штанину. 

Фроттеризм

Чи часто Ви їздите в громадському транспорті або перебуваєте серед великого скупчення людей? А як часто доводиться вистоювати в чергах або товпитися в годину пік в метро? Саме такі місця є найбільш підходящими для задоволення своїх сексуальних потреб представниками фроттеризму.

Фроттеризм - це фетиш, при якому сексуальне збудження і отримання задоволення досягається тертям статевих органів об сторонню людину. Відбувається цей процес виключно через одяг і тільки з незнайомою людиною. Найчастіше для таких інтимних процедур фроттеристи обирають місця великого скупчення людей такі, як: громадський транспорт, черги, мітинги, концерти та інші місця, що утворюють натовпи народу. Сам процес тертя об незнайому людини приносить фроттеристу величезне задоволення, аж навіть до досягнення оргазму. Так що, якщо Ви помітили активну генитальну магнітність до власних частин тіла десь в автобусі або в черзі за хлібом, то можливо, Ви допомагаєте фроттерісту кайфанути як слід. 

Епроктофілія

І якщо ви подумали, що вже дізналися багато про сексуальні фетиші і вас нічим вже більше здивувати, то епроктофілію ми припасли як вишеньку на торті. 

Готові? Епроктофілія - сексуальне збудження від випускання газів з кишечника. Складно уявити, але в світі є люди, які збуджуються від того, що поруч з ними хтось... випускає гази. Нерідко для такого хвилюючого ефекту люди цілеспрямовано перед статевим актом поглинають їжу, яка провокує активний метеоризм. А як Ви тепер ставитеся до вислову "Що природно, те не бридко?".

Отпроктофільте один одного

Ох вже ці фетиші…

Сексуальні фетиші - тема досить обширна, актуальна і навіть вічна. У сучасному світі, де розмови про секс стали більш відкритими, інформація доступною, а підняття сексуальних тем і проблем не соромними, відкривається все більше нових відгалужень і різновидів як в самому сексі, так і в людських уявленнях, бажаннях, і фантазіях. Насправді перелік сексуальних фетишів набагато більше, ми ж відібрали для Вас найцікавіші і забавні варіанти. І ось будучи обізнаним в подібних темах, починаєш вишукувати ту грань, де закінчуються звичайні спроби урізноманітнити сексуальне життя чимось новим і незвичайним, а де вже починається зародження або прояв якогось фетишизму.

 

Відгуки

А що ви знаєте про дивні сексуальні фетиші? (1 відгуків)
21.10.2019
5 - EvilPurr

Какой только жести не узнаешь... Но если кому-то это в кайф - окей, пущай наслаждаются :)

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый EvilPur.
Мы полностью согласны с Вами ;-)

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про А що ви знаєте про дивні сексуальні фетиші?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка