Фут-фетиш - що це

Фут-фетиш

Фут-фетиш - це фетишизм на ступні людини. Фут-фетиш є одним з найпоширеніших сексуальних фетишів після інтимних зон. Багатьом людям подобаються ступні - маленькі, акуратні, пальці на ногах, п'ятки, шкіра і яка вона на дотик.

Багато пар в ліжку приділяють достатньо багато уваги ступням свого партнера. Фетишизм - це збудження при вигляді того, що Вам особливо подобається. Задоволення і увагу від споглядання і дотику до стоп абсолютно не є чимось дивним або тим більше ганебним.

Звідки пішов фетиш на ступні? Раніше не було заведено носити особливо відкрите взуття - ні у жінок, ні тим більше у чоловіків. Також не приділялося належної уваги для догляду за ступнями. Фетиш же - це любов до чогось прихованого, а, значить, інтимного. Якщо не видно, то значить це особиста і таке ж інтимне, як груди або пах. Останнім часом взуття стало більш відкритим. До того ж іноді навіть стали робити упор на сексуальність ніг і стоп. Дівчата стали більше звертати увагу на те, як виглядає ступня, яку має форму, вигин і стан шкіри. Так само і чоловіки. З'явилася така популярна послуга як педикюр. Красива ніжка, що закінчується не менше красивою стопою, особливо, з ніжною і м'якою шкірою, може звести з розуму.

Сексуальні ніжки

З фут-фетишем пов'язана і бдсм-практика під назвою «бастінадо». Це порка стоп. Також сюди відносять температурний вплив на ступню (наприклад, гарячим воском) і лоскіт (тіклінг).

У сексі існують кілька технік, пов'язаних з фут-фетишем:

  • топтання, ходіння ногами по тілу партнера;
  • облизування стоп;
  • обнюхування стоп;
  • стимулювання інтимних зон ногами;
  • смоктання і лизання пальців ніг і всієї ступні;
  • масаж стоп.

Окремо можна виділити фут-джоб - стимуляцію статевого органу чоловіка ступнями жінки. Більш рідко буває, коли чоловік ступнями стимулює піхву жінки. Особливо жорстким видом сексу є фут-фістинг - введення пальця, пальців або всієї ступні в анус партнера.

Якщо Ви звертаєте чимало уваги на ступні, а під час інтимної близькості з партнером любите стимулювати ці частини тіла, то додайте ще більше незабутніх моментів! Інтернет-магазин «Амурчик» завжди радий надати хороший вибір масел для масажу, оральних лубрикантов та інших товарів для інтимної прелюдії. Так Ваше насолоду від улюбленої частини тіла стане ще більш насиченим і яскравим!

Відгуки

Фут-фетиш - що це (1 відгуків)
23.05.2017
5 - Ashley

Ну на самом деле фут-фетиш еще одна из самых безобидных практик, как по мне, есть и жестче. Я не могу воспринимать все равно это как полноценную сексуальную практику, только как легкий петтинг и разогрев, но некоторые люди ТАК своими пятками распоряжаются, что немного страшновато становится) Но порку ступней я бы вот попробовала, если только самую легкую)

Відгук був корисним? Так (3) Ні (2)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ashley.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (1) Ні (0)

Додати відгук про Фут-фетиш - що це, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка