Як правильно робити мінет?

Бажаєте осягнути мистецтво мінету? Оволодіти чудовою технікою оральних ласк? Це реально здійснити, якщо в Вас палає пристрасть, знемагає від бажання свідомість і є повна готовність і впевненість в придбанні навичок цього пікантного заняття. Якщо так, то найпростіші правила для початківців повинні Вам допомогти.

Зручність і лише зручність!

Звичайно ж, як і в будь-якій справі, необхідні комфорт і зручність. Під час мінету це просто необхідно, адже Вам доведеться перебувати певний час у конкретній позі, як, власне, і Вашому партнеру. Ви ж не хочете сидіти / стояти / лежати в невигадливій незручній позі, в якій у Вас затечуть шия, руки, ноги та інші частини тіла? Віддавити коліна або набити синці, спираючись про грубу поверхню, яка знаходиться десь поблизу? Та й Вашому партнеру буде не зовсім зручно сидіти в позі зю або лотоса, пізнаючи сексуальний дзен. Таким чином Ви навряд чи отримаєте задоволення від процесу. Тому потрібно підготуватися!

Приступаємо!

Якщо Ви збираєтеся навчитися майстерності оральних ласк, а саме мінету, то, швидше за все, член Вам доводилося вже бачити. І, якщо пощастило, то Ви ще знаєте, де, що розташоване і яку чутливість має. І так, приступаючи до інтимного процесу Ви повинні врахувати всі деталі. Головних, так би мовити, деталей у нас три: сам стовбур члена, головка і мошонка.

Для початку можете просто поцілувати головку для того, щоб розпалити пристрасть і пограти з партнером. Головка - це найбільш чутлива зона на чоловічому члені, тому з нею потрібно бути акуратною і ніжною. Лагідно, але сексуально обведіть облямівку головки язиком, полоскочіть отвір і пограйте язичком з вуздечкою. Такі дії зведуть з розуму будь-якого чоловіка!

Позначка для предків гризунів і просто любительок зробити "кусь". У справі, що стосується мінету, ЗУБИ НЕ ПОТРІБНІ! Ну, як не потрібні ... Зуби потрібні завжди. Але річ у тому, що саме під час мінету слід забути про їхнє існування і заховати під губи. Не слід в пориві пристрасті кусати за член, прикушувати та жадібно гризти. Поїсте вже після, як закінчите. Не забувайте, що член, а вже тим більше головка, дуже чутливий орган, тому його слід уберегти від механічних пошкоджень. Будь-який контакт члена з зубами буде болючим для чоловіка. Ви ж спочатку хотіли подарувати йому задоволення, а не біль? Тому слід прикривати прекрасні білосніжні зубки не менше прекрасними губами.

Що стосується мошонки, то тут вже злегка суперечливо. Для деяких чоловіків додаткова стимуляція мошонки досить болюча, для інших же - дуже лоскотно, а для третіх - дуже навіть приємна. Тут вже слід тільки спробувати та зрозуміти, чого ж хоче Ваш чоловік. А пробувати Ви можете і руками, і ротом, і мовою. Все у ваших руках! І не тільки в них...

Курс мінетного бійця завершений!

І так, тепер Ви хоча б поверхово обізнані про техніку оральних ласк. Все, що Вам належить - це не боятися, бути сміливою і пристрасної дівчиною! Вперед із піснею! Тримайте грамоту закінчення курсу молодого мінетного бійця і поспішайте прямо заробляти практичний досвід! Знизуємо руку. Всього найкращого! 

Ах да, корисна і приємна рекомендація як бонус. Мине стане ще солодше і навіть смачніше, якщо використовувати оральний лубрикант. Так, так, так, це їстівна змазка з безліччю різних смаків. Насолоджуйтеся оральними ласками сповна і по максимуму!

Відгуки

Як правильно робити мінет? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як правильно робити мінет?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка