Тіклінг - нова хвиля сексуального фетиша

Тіклінг

Спробувати щось нове і захопитись цікавою грою мріє кожна пара. Еротична насолода, отримана під час інтимної близькості, буде справді яскравою, якщо підійти до неї з особливим прагненням. Сучасні ігри сповнені різних методик, які зроблять оргазм неймовірно яскравим, але найновішою і найдивнішою є "тіклінг".

Сама назва “Тіклінг” походить від англійської tickling, що в перекладі означає “лоскотання”. Ігровий і відомий нам усім лоскіт йде родом із самого дитинства. Фізичний контакт нам важливий з дитинства. Навіть легкі торкання пальчиків здатні викликати не тільки заразний сміх, а й приємне збудження в більш свідомому віці. Саме це послужило для старту нової хвилі - "тіклінг у ліжку". Зародившись у США у 90-х роках минулого століття, тіклінг підкорив і досі підкорює тисячі пар у всьому світі.

ТіклінгТіклінг - це один із напрямів сексуальних фетишів, який приносить сексуальну насолоду і навіть доводить до оргазму певну категорію людей. Комусь лоскіт дається нелегко, хтось його зовсім ненавидить, а ось хтось може отримувати справжню насолоду. Тіклінг не обмежується лише лоскотом у прямому його розумінні, тим лоскотом, який ми знаємо з дитячих забав. Tickling - це ще й легкі дотики до оголеного тіла, трепетні та лагідні погладжування, чуттєве перебирання пальчиками та не лише ними. У гру можуть вступати далеко не лише пальці та нігті, а й спеціально розроблені пір'їнки для пестощів, хутряні хвостики, різні палички, чесалочки і навіть наручники з хутром, які завдяки своїм ніжним пір'їнкам дарують чуттєвий контакт. Для трепетних пестощів і своєрідного лоскоту підійде багато і Ваших підручних засобів, варто лише прокрутитися навколо і вибрати для себе те, що доведе Вас до сміху, мурашок по шкірі і навіть оргазму.

Деякі дані свідчать, що ще в 60-х роках був популярний продаж відео з тіклінгом за сюжетом замовника. Акторки кіно для дорослих змінювали своє амплуа, лоскотали один одного до сміху та дарували чарівні, більш традиційні ласки, за що виробник отримував гарну оплату та задоволених покупкою клієнтів.

Тіклінг - сексуальна гра для двох

Раптовий дотик партнера завжди збуджує тіло і розбурхує фантазію. Особливий сплеск відчуттів подарує саме тіклінг. Тіклінг - це збуджуюча гра, яка може стати ідеальною прелюдією, ніжним підведенням до сексу або ж пристрасним покаранням для неслухняного партнера. Така гра підійде як для романтичної, повної ніжності та трепету, зустрічі з елементами погладжувань та легких дотиків до появи мурашок по шкірі, так і для БДСМ практик, де Ви каратимете коханця за непослух дражливим лоскотом. Впровадити таку милу практику можна і в сам процес сексу, щоб отримувати додаткові нові відчуття і підвищувати рівень збудження і бажання. Приємне тепло і легкі здригання, сміх і випадкові рухи - все це може спонукати на більш пікантні дії, як жертву лоскоту, так і "атакуючого". У компанії другої половинки використання спеціальних аксесуарів для тіклінгу не видасться Вам нудним заняттям. Різні пір'їнки, масажні рукавички, пасма довгого волосся або навіть кінчики пальців - все це зробить інтимну тіклінг-гру незабутньою для обох партнерів.

ТіклінгОсновні принципи тіклінгу

  • Тіклінг - це, насамперед, приємна практика, яка не має приносити біль, дискомфорт і бажання якнайшвидшого закінчення. Якщо Ви використовуєте тіклінг у БДСМ практиках, то заздалегідь необхідно обумовити всі нюанси та всі можливі грані доступного та відчуттів.
  • Тіклінг не повинен шкодити ні на фізичному рівні, ні на ментальному. Не варто сильно впиватись пальцями в частині тіла, не варто встромляти пальці між ребрами і не варто виносити всю свою силу для цього трепетного процесу. Якщо людина боїться лоскоту і не сприймає таких дотиків - не варто практикувати тіклінг і нав'язувати його.
  • Ні грубим діям!
  • Будьте помірні та обережні з чутливими та ніжними ділянками. Іноді лоскіт у таких зонах може принести біль чи дискомфорт. Дізнайтеся спочатку про свої ерогенні зони і зони партнера.
  • Не лоскотати одночасно кілька областей на тілі.
  • У тіклінгу беруть участь за взаємною згодою. Ви завжди і будь-якої миті можете припинити лоскіт.
  • Визначте, хто лоскотатиме, а хто прийматиме ласки. Розподіл ролей – важлива складова секс ігор. Людина, яка лоскоче - тіклер, людина, яка отримує лоскіт, насолоду і сміх - тікля.
  • Використовувати можна не тільки пальці, а й спеціальні волоті, пір'їнки для пестощів, хутряні іграшки, ланцюжки, квіточки і навіть флогери або батоги з ніжними хвостиками.

Якими пристроями можна забезпечити собі приємний процес тіклінгу?

У секс шопі зараз можна знайти масу крутих аксесуарів для ніжних дотиків, трепетних ласк, чуттєвих погладжень та лоскоту. Серед таких тіклінг-аксесуарів виступають:

Інтернет-магазин «Амурчик» – найкраще місце для вибору іграшки для тіклінгу. Вам сподобається!

Відгуки

Тіклінг - нова хвиля сексуального фетиша (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Тіклінг - нова хвиля сексуального фетиша, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка