День сексу за листівку давно в минулому

    Як відзначати цей день любові, що аж мерехтить в повітрі - кожен вирішує сам. Але в різних країнах є абсолютно різні традиції приурочені до цього дня!
 
►В Італії День Валентина називають «солодким днем», оскільки найпоширеніший подарунок до цього свята - солодощі. Солодкий лубрикант, наприклад, буде дуже доречним :)
 
►В Польщі заведено відвідувати Познанську метрополію, де нібито спочивають мощі святого Валентина. Поляки вірять, що паломництво до них допомагає в любовних справах. Паломництво в наш шоурум теж може стати відмінною традицією в цей день♥
 
►Французи в цей день дарують коштовності та пишуть чотиривірші на листівках, посилаючи їх один одному. Ох, вібратор з дистанційним управлінням ще та цінність в наш час!
 
►В Англії за старовинною традицією незаміжні дівчата 14 лютого встають до сходу сонця, стають біля вікна і дивляться на чоловіків. Згідно з повір'ям, перший чоловік, якого вони побачать, і є суджений. Це як з іграшками, заходиш в шоурум, на яку іграшку погляд впав відразу, та й стане твоєю♥
 
►В США до Дня святого Валентина роблять двобарвну карамель - червоно-білу: червоний колір означав пристрасть, а білий - чистоту. Ми вже не будемо говорити про різноманітність червоних і білих секс-іграшок, думаємо, що ви і так зрозуміли, чим можна замінити карамель ;)
 
►На Ямайці вже кілька років проходять, мабуть, самі бурхливі святкування. Там навіть проводяться голі весілля, тобто перед вівтарем пари стоять в чому мати народила.
Ох, уявляєте які у них весільні подарунки, на цих голих весіллях?!
 
    У всіх інших народів звичаї чимось відрізняються, але в цілому вони схожі: цей день наповнений солодощами, квітами та сексом, сексом і ще раз сексом, з іграшками, звичайно!
 

Матеріали за темою

Відгуки

День сексу за листівку давно в минулому (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про День сексу за листівку давно в минулому, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка