Як провести ідеальне літо?

    Збираючись у відпустку, Ви вже не можете не думати, як проведете час на сонячному пляжі і плескаючись в теплій морській воді, вдихаючи наповнений свіжістю повітря. А для самого незабутнього відпустки візьміть з собою свою улюблену секс-іграшку, яка завжди зможе доповнити Ваш відпочинок ще більш неймовірними спогадами. Не секрет, що інтимні іграшки не тільки дарують задоволення і насолоду, вони допомагають розслабитися, отримати яскраву розрядку, що позитивно позначається на здоров'я, даючи максимально відпочити тілу.
 
    Маленький вібратор в сумочці буде непомітний, завжди буде чекати Вас в тумбочці. Візьміть з собою іграшку, захищену від води, і Ви зможете насолоджуватися яскравими відчуттями навіть в душі або ванні. 
Також буде відмінним варіантом невелика анальна іграшка - пробка або масажер простати для чоловіків. Для тих, хто не боїться анальної стимуляції та знає, скільки задоволення вона може доставити, непомітна анальна іграшка завжди зможе стати відмінним продовженням вечора в ліжку або ночі.
 
    Якщо Ви їдете на відпочинок удвох, то можна прихопити з собою цілий набір, в залежності від Ваших забаганок. Багато набори включають все, що може знадобитися - і для вагінальної, і для анальної стимуляції, можуть використовуватися і жінками, і чоловіками. Якщо ж Ви не хочете багато брати з собою, то завжди можна підібрати іграшку, яка зможе принести задоволення обом партнерам.
 
    Виходячи з Ваших побажань, звертайте увагу при виборі іграшки на її функціональність, шум при роботі, водонепроникність і розміри. Відпочинок - це час експериментувати! Не бійтеся взяти з собою те, що Ви хотіли, але до цього ще не встигли спробувати. Якщо Ви не досвідчені ще в анальної стимуляції, саме час спробувати анальні іграшки для початківців. Задоволення Вам гарантовано!
    Не забувайте також про гігієну і прості речі, здатні зробити будь-які інтимні гри максимально приємними. Важливо не забути придбати тюбик якісного лубриканта - найкраще на водній основі, оскільки це найнейтральніший варіант. Змазки на водній основі підходять для всіх типів шкіри, можуть часто використовуватися і не зашкодять жодній, навіть самому ніжному матеріалу секс-іграшки. Зробіть своєму партнеру абсолютно нове і незабутнє задоволення! Масла для масажу, масажні свічки, оральні лубриканти, а також кошти для ванни з феромонами - все це зможе забезпечити неперевершену, запам'ятовується романтичну атмосферу для пари, а сам відпочинок залишить після себе тільки приємні емоції та відчуття щастя.
 
     Інтернет-магазин Амурчик завжди готовий допомогти з вибором товарів інтимного призначення для відпочинку і в поїздку. Відвідайте наші розділи з наборами такод для новачків - для жінок та для чоловіків, і Ви гарантовано зможете підібрати що-небудь під свій смак.

Відгуки

Як провести ідеальне літо? (1 відгуків)
12.10.2016
5 - Ирина

Брала с собой на отдых анальную пробочку, люблю экспериментировать с ощущениями. Одно дело получать удовольствие дома на диване, а другое - в незнакомом месте. Ощущения совсем другие, больше экстрима и незабываемых ощущений. Жаль что вибратора не взяла, впечатлений было бы еще больше. Советую всем девушкам брать с собой в путешествия маленькую игрушку, что бы отдых запомнился на долго.

Відгук був корисним? Так (3) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Ирина.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як провести ідеальне літо?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка