Фалоімітатор з головою Вашого партнера треба?

Wobbling Willy в подарунок або ідеальний спосіб натякнути подрузі, що її хлопець думає «не тою головою»

Шведи славляться не лише своєю статурою і білявим волоссям, казками про Карлсона і Пеппі Довга Панчоха, але також особливо витонченими смаками в дизайні. Ці хлопці ще позмагаються в винахідливості з китайцями. Завдяки шведським чарівникам тепер Ви можете стати володарем фіолетового фалоса з об'ємною карикатурною головою свого партнера. Звучить дивно, чи не так? Але зате адже інтригує…

Якби ми отримували долар за кожне питання про те, що б такого незвичайного подарувати коханому або близькому другу чи подрузі на Новий рік або День Валентина, то, напевно, вже б могли купити Швецію. Опустимо філософію і почнемо з головного - 19 сантиметровий силіконовий фалоімітатор з 3D головою тепер доступний кожному! Як Вам такий нетиповий подарунок для людей, у яких є все?

Willy - жарт «по-шведськи»

Шведи перевершили всі очікування і підкорили людей навіть з найактивнішою і яскравою фантазією. Винахідники подарували нам незвичайну можливість, яка дозволяє бути зі своїм коханим в будь-який час дня і ночі, і, найголовніше, - на будь-якій відстані один від одного. Ну як з коханим... З головою коханого. Поки ті ж шведи не придумали апарат телепортації людини, доведеться задовольнятися таким нововведенням. Чому б власне і ні? Можливо, це початок світлого шляху секс-іграшок, де провідною зіркою служить Wobbling Willy з головою Вашого партнера.

Виготовляють Wobbling Willy як повноцінний фалоімітатор зі 100% силікону. Дуже функціональна штука, адже він має легкий вигин і розширення на кінці, а значить, їм можна стимулювати не лише точку G, але й простату. Так що ця голова зможе побачити будь-які пікантні простори. Як добре, що вона не вміє говорити. Будемо сподіватися, що шведські винахідники до цієї геніальної думки прийдуть ще не скоро.

Головна ж фішка іграшки - об'ємний зліпок голови, який робиться по 4 фотографіям людини - з двох сторін в профіль, анфас і ззаду. Голова накручується на рухому шийку біля основи фалоса і завзято тремтить в такт Вашим рухам. Майже як собачки на бардачках в маршрутках, але тільки замість песика - кохана людина, а замість громадського транспорту - цікавіше місце…

Як кумедно клонувати людину

Окремої уваги вартий процес виготовлення Wobbling Willy. На спеціальному сайті, де можна замовити цю чарівну річ, Вам потрібно заповнити коротеньку анкету і завантажити фотографії, так би мовити, жертви сексу, яка буде красуватися на фалоімітаторі. Після цих нехитрих дій шведські чарівники приступають до виготовлення маленького клону з полімерної глини. У Вас залишилося 7 днів... Точніше, не у Вас, а у шведських виробників, адже після закінчення 7 днів вони Вам запропонують оцінити першу заготовку без волосся в інтерактивному режимі та внести коригування. Ще через 3 дні Вам буде запропоновано оцінити готову голову і внести свої поправки та побажання. Прям ціла книга скарг і побажань... Ось так ось шведські майстри трепетно ​​і ретельно ставляться до своєї майже ювелірної роботи над створенням клону Вашої коханої людини. І ось фінальний штрих - наступні 3-6 днів відведені на наведення лоску, запікання (ніякого канібалізму, тільки запікання за особливою технологією виготовлення іграшок) і упаковку Вашого Віллі. Виробники стверджують, що перероблятимуть Віллі стільки раз, скільки Ви захочете до моменту запікання голови. Вони просять детально описати оригінал - його відтінок волосся, очей, шкіри, наявність родимок і навіть риси характеру. Це є гарантом того, що замовник не поверне іграшку. Після інтригуючого очікування посилка відправляється в будь-який куточок світу.

А тепер серйозно

Іграшка приїжджає до замовника в непрозорій упаковці з повним дотриманням конфіденційності, так що ніхто не дізнається про Вашого маленького пуголовка, якщо Ви, звичайно, не станете хвалитися вже на відділенні пошти, з нетерпінням розкриваючи та перевіряючи посилку.

Один з найбільш частих питань, який винесено в окремий розділ на сайті виробників Wobbling Willy - «чи можу я замовити фалоімітатор з головою знаменитості?». На що виробники відповідають, що з розумінням ставляться до таких прохань і питань людей, що дають волю своїй фантазії. Проте, відмовляються, адже не бажають вплутуватися в судові тяжби з якимось Робертом Патіссоном або Бредом Пітом.

Відгуки

Фалоімітатор з головою Вашого партнера треба? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Фалоімітатор з головою Вашого партнера треба?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка