Що робити, якщо застали за мастурбацією?

Мастурбація сприяє підвищенню настрою, зняттю стресу і тривожності. Крім того, цей процес допомагає краще пізнати своє тіло, вивчити ерогенні зони. І навчитися краще відчувати ту "точку неповернення", за якою слідує оргазм, що особливо корисно для чоловіків. Загалом, як не поглянь, а у "рукоблуддя" маса плюсів. А ось мінус, мабуть, тільки один - шанс бути спійманими прямо в процесі.

Бути спійманим на гарячому - це завжди тягне за собою певні незручності. Як пояснити те, що відбувається і чи потрібно це робити взагалі?

Право на приватність

Перш за все варто пам'ятати про те, що це право є у кожного з нас. У тому числі це стосується і сексуальних уподобань. Ви не повинні будь-яким чином намагатися виправдати свій вибір, або обгрунтувати його. Мастурбувати нормально якщо Ви зараз одні, якщо у Вас є постійний партнер, Ви перебуваєте в шлюбі і т.д. 

Багатьох турбує моральний бік питання: що скажуть інші? Чи не будуть про Вас думати як про погану людину? І не дивно, адже навіть в наш час ця тема залишається табуйованою, попри величезну кількість офіційних досліджень, які доводять, що самозадоволення ніяк не шкодить ані фізичному, ані психічному здоров'ю. Немає причин соромитися, адже мастурбація може стати захоплюючою подорожжю, в якому Ви пізнаєте таємниці власного тіла і відкриєте для себе секрети насолоди. Але багато в чому все залежить від того, хто став небажаним свідком даного дійства. 

Сім'я чи родичі

Відбутися такий казус може в будь-якому віці. Природно, що це викликає незручність в обох сторін процесу. Не потрібно виправдовуватися або намагатися порозумітися - Ви не зробили нічого поганого. Мастурбація не чинить негативного впливу на здоров'я, не тягне за собою ніяких негативних наслідків. І вже тим більше не варто сваритися - повірте, Вашим родичам так само ніяково. 

Кращим виходом у такій ситуації буде, по-перше, дати собі та іншій людині час на те, щоб прийти в себе й впорядковувати думки. А по-друге - домовтеся. Натякніть, що у Вас є право на особистий простір і буде доречним стукати перед входом в кімнату. 

Кохана людина

На відміну від сексу, мастурбація часто вимагає менше зусиль. Іноді може просто не вистачити ресурсу на партнера, і це нормально. Статевий акт з партнером і сеанс самозадоволення - це абсолютно різні речі, при цьому одне не виключає іншого. 

Якщо у Вашій парі є гласний або негласна заборона на мастурбацію - це також варіант норми. У такій ситуації "заборонений плід" може стати причиною цілком виправданої образи. Чого точно не варто робити - намагатися виправдатися. Це виглядає недоречно і по-дитячому. Спроби заперечувати очевидне не призводять ні до чого хорошого. 

Врятувати ситуацію може відверту розмову. Обговорити подію - перший крок до вирішення проблеми. Не потрібно звинувачувати себе, це зайве. Але пояснити свою позицію - це хороша ідея, особливо якщо в парі сексу з якихось причин немає, а мастурбація - присутній. Чесність завжди працює.

Офісні пристрасті

Звучить, звичайно, пікантно. Але чи варто це робити на роботі? Такий "прокол" може мати набагато серйозніші наслідки. Наприклад - погіршення відносин з колегами, або ж зовсім втрата роботи. Багато в чому важливо, хто саме Вас застукав. 

Якщо ви були спіймані на гарячому керівником - важливо зрозуміти, як він налаштований. Слідкуйте за реакцією: якщо миттєвого звільнення не було, то, швидше за все, серйозного стягнення вдасться уникнути. Добре, якщо вийде звести все до жарту, але якщо неприємна розмова сталася - останнє, що варто робити, це виправдовуватися і вдаватися до аргументу "більше ніколи не повториться". 

Якщо мимовільними свідками мастурбації стали колеги - навряд чи вони побіжать відразу ж до керівництва. Втім, і без цього може статися маса неприємностей. Наприклад, по офісу підуть чутки, а хтось і зовсім може відмовитися спілкуватися з Вами. Все залежить від того, що за люди з Вами працюють. У такій ситуації краще відбутися жартами, а не пускатися в виправдання. 

Як не “спалитися”?

Щоб отримувати максимум задоволення без косих поглядів, варто переглянути підхід до мастурбації. Наприклад, звернутися за допомогою до технологій. Існує безліч девайсів, покликаних дарувати задоволення навіть у людних місцях, і при цьому залишатися абсолютно непомітним. Які секс-іграшки зроблять мастурбацію не тільки приємною, але й безпечною?

Анальні іграшки з вібрацією, наприклад, підходять і для чоловіків, і для жінок. Різноманітність форм і розмірів дозволяє вибрати для кожного оптимальну іграшку. Вони не помітні під одягом і не сковують рухи. А вібрація абсолютно безшумна. Деякі моделі мають виносний пульт, який легко заховати в кишені. А багато сучасних додатків можуть входити управлятися навіть зі смартфона. 

Віброяйця теж підходять для внутрішньої стимуляції. Шляхом зіткнення з різними точками така іграшка дарує якісну вагінальну стимуляцію, часто веде до оргазму. Як і у випадку з анальними іграшками, такими девайсами можна керувати зі смартфона або з мініпульта, який легко ховається в кишені. 

Вібротрусики - це виключно жіночий аксесуар. Їх дія направлена на кліторальну зону, що дарує незабутні відчуття. Вони абсолютно непомітні, а насолоджуватися ефектом Ви можете в будь-який момент, коли забажаєте. А деякі моделі мають додатковий відросток для вагінальної стимуляції, який поміщається безпосередньо в піхву. 

Перевага дистанційних секс-іграшок - це їх абсолютна непомітність, що дарує додаткову гостроту відчуттів. Тільки насолода - і ніяких ризиків! 

 

Відгуки

Що робити, якщо застали за мастурбацією? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Що робити, якщо застали за мастурбацією?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка