Мастурбація: користь і шкода

     Сексуальна насолода – одне з найбільших задоволень, доступних людині, гріх відмовляти собі в подібній радості. Щоб порадувати своє тіло приємними відчуттями, зовсім необов'язково, щоб поруч був партнер, налаштований на інтим. Мастурбація або самозадоволення є ефективним способом отримати сексуальну розрядку без участі статевого партнера.
 
     Інтимні гри на самоті подобаються багатьом, при цьому деякі любителі самостійних задоволень регулярно відмовляють собі в них. Справа в тому, що мастурбація оточена безліччю міфів про шкоду цього заняття, які абсолютно не мають під собою реального підґрунтя. 

     Про користь мастурбації
 
     В ході мастурбації людина самостійно стимулює найбільш чутливі зони свого тіла, в результаті чого настає оргазм. Така стимуляція абсолютно не шкодить здоров'ю, адже організм сам підказує, чого йому хочеться. При оргазмі в кров викидається велика доза гормонів, що відповідають за відчуття радості – людина відчуває підвищення життєвого тонусу, прилив сил і бадьорості, з'являється відчуття повноти життя. Сексуально задоволена людина рідше страждає розладами статевої системи і менше схильна до депресій. Другий корисний аспект мастурбації – це більш близьке знайомство людини з усіма можливостями свого тіла. В процесі самозадоволення можна виявити ерогенні зони, про які не було відомо раніше, і навчитися стимулювати їх так, щоб задоволення було по-справжньому запаморочливим. 
 
     Шкода мастурбації
 
     Складно сказати, чому мастурбація виявилася в списку шкідливих для здоров'я занять, адже реально нашкодити собі ласками досить важко. Всупереч поширеному переконанню, мастурбація не викликає звикання і не є причиною будь-яких проблем в інтимній сфері. Єдиною потенційною загрозою даного заняття є ризик перенесення інфекцій, який зводиться до нуля, якщо виконуються елементарні правила гігієни. 
 
     Сучасні досягнення секс-індустрії пропонують своїм власникам повну свободу для втілення найсміливіших сексуальних фантазій: отримати задоволення і випробувати яскравий тривалий оргазм відтепер можна в компанії якісних і ергономічних іграшок для дорослих. Кращий вибір іграшок для дорослих представлено в каталозі інтим-шопу «Амурчик». 

 

Відгуки

Мастурбація: користь і шкода (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Мастурбація: користь і шкода, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка