Чи безпечні секс-іграшки?

     Секс-іграшки – товари інтимного призначення, які дивують своєю різноманітністю і інтригують безмежними наданими можливостями для отримання сексуальних задоволень. Сучасні і дуже функціональні іграшки – часті гості у ліжку тих, хто вміє цінувати насолоду. Але існує і категорія людей, знайомству з секс-іграшками яких заважає брак інформації: питання про те, чи безпечні інтимні іграшки для здоров'я – один з найбільш задаваних консультантам секс-шопів.
 
     Інтимні іграшки – нешкідливі і безпечні вироби, які при дотриманні правил використання не тільки не становлять небезпеки, але і забезпечують величезну користь для здоров'я.

     Популярним міфом є ​​той факт, що секс-іграшки можуть стати причиною розвитку різних інфекційних захворювань статевих органів, так як потенційно можуть стати місцем розмноження мікроорганізмів. Насправді ж суворе дотримання правил використання інтимних іграшок і ретельний догляд гарантують повну нешкідливість для здоров'я. Секс-іграшки виготовляють з непоруватих матеріалів, що виключає можливість розмноження бактерій всередині виробу. Крім того, в секс-шопі можна придбати спеціальні засоби для догляду за тим або іншим різновидом іграшок, які не просто ідеально очистять її, але і продовжать термін служби улюбленої цікавої штучки.
 
     Ігри з інтимними іграшками дозволяють краще пізнати своє тіло і відкрити для себе невідомі раніше його можливості. Часте використання іграшок не тільки не знижує чутливість ерогенних зон (саме про це свідчить поширена помилка), але і розкриває нові особисті секс-горизонти. Саме іграшки можуть стати джерелом натхнення навіть для давно усталених пар, які давно встигли все спробувати і, здається, зовсім втратили здатність дивуватися. Вноситься секс-іграшками новизна і свіжість – найкраща профілактика розриву через нудьгу і щоденність сексу. 
 
     Нарешті, іграшки для дорослих – це спосіб отримання задоволення, який завжди під рукою. Сексуально задоволена людина менш схильна до стресів і більш позитивно дивиться на життя, а регулярна сексуальна розрядка виключає можливість розвитку застійних явищ і різних запалень.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» - секс-шоп, в якому збуваються мрії секс-гурманів. В асортименті «Амурчика» представлено вражаюче розмаїття секс-іграшок, кожна з яких дарує безліч ідей щодо свого застосування. Зручний он-лайн каталог і грамотна класифікація товарів дозволяє швидко знайти саме те, що потрібно, а розділ «бестселери» допомагає дізнатися про всі актуальні тенденції і не пропустити щось новеньке і цікаве. Обрані товари доставляються кур'єром прямо до будинку, при цьому упаковуються вони так, що ніхто і ні за що не здогадається, що ж заховано в картонній коробці без написів та розпізнавальних знаків.
 
     Іграшки від «Амурчика» - грайте на здоров'я!

 

Відгуки

Чи безпечні секс-іграшки? (1 відгуків)
13.10.2016
5 - София

Это действительно важный вопрос. Когда я купила первый вибратор, то при использовании в течении нескольких раз я только и думала, а не вредно ли это. Конечно все игрушки делают такими, что их можно очищать. Поэтому я боялась не бактерий, а скорее не натрет или надавит ли мне эта штучка в таких нежных местах. Я все время проверяла не появилось ли раздражение на коже. Я думаю, что многих при покупке интимных предметов пугает их вредность.

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая София.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Чи безпечні секс-іграшки?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка