Кращі рольові ігри в ліжку

     Рольові ігри –популярний спосіб урізноманітнити своє інтимне життя. Для розкутих і знаючих толк у задоволенні пар рольові ігри були і залишаються реальною можливістю приміряти на себе чужу роль, отримавши при цьому порцію заборонених і недоступних в звичайному житті насолод. Саме рольові ігри дозволяють насолодитися пікантною гостротою нових сексуальних відносин з добре знайомим постійним партнером: нова роль і незвичайність того, що відбувається, дражнять і інтригують, викликаючи інтерес і підвищуючи градус напруження пристрастей. У що пограти в ліжку кожна пара вибирає самостійно, керуючись своїми фантазіями і перевагами.

     Найпопулярнішими залишаються інтимні ігри, організовані за наступними сценаріями:
 
     Пан і його наложниця (як варіант - раб і його пані). Прагнення до домінування або підпорядкування закладено в кожній людині. Дані сценарії рольових ігор дозволяють одному з партнерів отримати задоволення від відчуття повної і безмежної влади над своїм партнером, а другого – цілком і повністю довіритися партнеру домінуючому і отримати насолоду від свого залежного становища. Приміряючи нехарактерну для себе роль, Ви розширюєте власні еротичні горизонти і розфарбовуєте особисту карту задоволень новими фарбами і відтінками. Головне – заздалегідь домовитися про те, де знаходяться рамки безмежної влади домінанта.
 
     Доцент і його сексуальна студентка (як варіант – сувора вчителька і винний учень). Ідея спокусити недосвідченого партнера і стати для нього провідником у захоплюючий світ чуттєвих насолод напевно сподобається багатьом. Якщо Ваш партнер має інтимний досвід, достатній для написання книги, це не привід відправлятися на пошуки менш досвідчених партнерів. Нехай він або вона на час забудуть все, що знають про секс, надавши право розповісти про нього Вам. Відверта розмова про потаєнне стане прекрасною прелюдією. А отримані теоретичні знання необхідно буде тут же закріпити на практиці.
 
     Пасажир і стюардеса (клієнт і офіціантка, господар і покоївка, пацієнтка і лікар і інші сценарії за участю представників різних професій). Даний сценарій для рольових ігор манить тим, що теоретично цілком може трапитися з кожним з нас у будь-який момент. Напевно, думки про секс із суворим, але таким симпатичним міліціонером, або чарівною медсестрою хоча б раз приходили в голову кожному з нас.
 
     Абсолютно незнайомі люди, які зустрілися вперше. Даний сценарій дозволяє заново пережити хвилювання першої зустрічі і побудувати відносини з «новим» знайомим так, як в реальності не дозволять виховання і націленість на продовження знайомства. Подібні ігри прекрасно позбавляють від комплексів і нав'язливих нереалізованих бажань.
 
     Інтернет-магазину «Амурчик» є, що запропонувати любителям рольових ігор для яскравих і незабутніх вражень. Сексуальні костюми, реквізити, збуджуючі засоби і безліч інших цікавих штучок з каталогу магазину забезпечать Вам ненудні дні і ночі.

 

Відгуки

Кращі рольові ігри в ліжку (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Алекс

Ролевые игры - это, я вам скажу, не для всех! Тут надо как минимум иметь хорошую фантазию, да и актерские способности очень не помешают. Если партнеры могут широко мыслить и не зацикливаться на шаблонных позах, то может все получиться. А если скованны и консервативны, то лучше даже не пытаться - сеанс безудержного смеха (а вовсе не секса) будет обеспечен))

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Алекс.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Кращі рольові ігри в ліжку, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка