Як вибрати насадку на пеніс

    Насадка на пеніс - це іграшка, яка зможе перетворити секс пари в щось, абсолютно неймовірне! Що з себе являє ця іграшка? Це виріб у вигляді еластичної трубки з отворами з обох кінців або з одного боку закрита, яка може мати найрізніший вигляд.
 
    Насадка на пеніс може бути виконана у формі пеніса, повторювати обриси головки та вен. Також іграшка може бути з ребристою поверхнею, бути всипана пухирцями і шипами, мати додаткові відростки для стимуляції клітора жінки. Такі вироби також діляться на варіанти з вібрацією і без.

     Як при такому різномаїтті обрати найбільш підходящий варіант?
 
    Насамперед вибирайте правильний розмір. Виміряйте діаметр свого пеніса. Не забувайте, що в збудженому стані він у Вас побільшає. Діаметр іграшки повинен збігатися з діаметром статевого органу або бути трохи більше. Звертайте увагу на еластичність насадки, вона повинна щільно охоплювати пеніс і при цьому добре тягнутися. Неправильно підібрана насадка може завдати шкоди пеніса, тому дуже важливо обов'язково звертати увагу на її розміри.
 
    Відносно форми іграшки, відштовхуйтесь від того, наскільки сильні відчуття Ви та Ваша дівчина хочете отримати. Багато насадки робляться ребристими або з пухирцями як на зовнішньої сторони, так і на внутрішній. Іграшки закритого типу з головкою також можуть комусь сподобатися, а комусь - ні. Все залежить від Ваших забаганок.
 
    Початківцю варто вибрати іграшку простіше, спробувати, як Ви будете себе почувати з таким додатком на собі, і наскільки це сподобається Вашій обраниці. Якщо секс стане набагато приємніше і яскравіше, можна в майбутньому вибрати іграшки з більшою функціональністю.
 
    Відносно матеріалу - найніжніші та приємні на дотик насадки - це виконані з кібершкіри та силікону. Однак, зазвичай, їх вартість набагато вище. Якщо Ви не хочете сильно витрачатися, можете для початку спробувати іграшку, виконану з якісної термопластичної гуми або латексу.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» надає величезний вибір найрізноманітніших насадок і найрізнішої функціональності. Ви зможете підібрати собі ідеальну іграшку як для початківців, так і для досвідченого. Наші консультанти також зможуть швидко і професійно зорієнтувати Вас з вибором.
Як при такому розмаїтті вибрати найбільш підходящий варіант

Відгуки

Як вибрати насадку на пеніс (1 відгуків)
13.10.2016
5 - Егор Мальцев

Какие насадки у Вас заказывают больше и чаще всего? Хотел бы поэксперементировать со своей девушкой, по статье я понял что нам должно понравится, описание отличное:)) Мне кажется нужно пробовать время от времни, что то такое...это же разнообразит интимные отношения и может, откроет партнера с новой стороны. Спасибо сайту, отличный асортимент))

Відгук був корисним? Так (15) Ні (4)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Егор Мальцев.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (15)

Додати відгук про Як вибрати насадку на пеніс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка