Насадка для пеніса - НЕ засіб захисту

Насадки для пенісаБагато чоловіків користуються подовжуючими насадками для члена, щоб урізноманітнити сексуальне життя і подарувати своїй партнерці нові неймовірні відчуття та враження від сексу з проникненням. Наразі секс-ринок просто кишить багатоманітними насадками, серед яких будь-який чоловік зможе обрати саме той необхідний девайс, який прийдеться йому до смаку. У будь-якому секс-шопі Ви не напружуючись знайдете десяток варіантів насадок з подібним призначенням, від форм, дизайну, матеріалу і розмірів яких у Вас забігають очі. Така багата розмаїтість чоловічих секс-іграшок для ефекту збільшеного статевого органу не може не спокушати прихильників яскравого та незвичайного сексу, а тому покупка якоїсь оригінальної насадки не змушує себе довго чекати. Але справа в тому, що великий процент чоловіків, які купують подовжуючі насадки, реально вважають, що насадка = преzеpватuв, що є справжньою оманою і великою помилкою, яка у майбутньому може коштувати Вам занадто дорого. Сприяють таким хибним знанням і різноманітні непрофесійні магазини, які голосно заявляють, що насадки - це багаторазові преzеpватuвu, які і нові яскраві відчуття Вам принесуть, і від хвороб, що передаються статевим шляхом, Вас збережуть. Частенько такими заголовками грішать насадки на відомому сайті Аліекспрес, де можна начитатися навіть про цілющі властивості гумових виробів, яким, звичайно ж, не треба вірити. Купувати на подібних інтернет-просторах, які не спеціалізуються на інтимних товарах і не мають потрібних ліцензій і сертифікатів, також не варто, якщо Вам цінне Ваше здоров’я і дорогі Ваші гроші. Перед придбанням будь-якої секс-іграшки, треба пам’ятати, що подібні інтимні девайси вигадані, вироблені і призначені виключно для сексуального задоволення та насолоди, а не з метою захисту! Це відноситься і до насадок для пеніса, так як їх форма та матеріал можуть бути випадково прийняті чоловіком і жінкою за преzеpватuв. Тому треба закарбувати собі в пам’яті, що будь-які насадки, які призначені для збільшення пеніса, що б Вам не казали і що б Ви не прочитали, НЕ є засобом захисту і не захищають Вас від захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ) та вагітності! Секс-іграшки - для задоволення, koнтрaцenтuвu - для захисту, третього не дано.

Насадки для пеніса

Чому насадка НЕ є засобом захисту?

Насадки для збільшення та подовження члену призначені виключно для додаткового задоволення та нових відчуттів під час сексу. Вони не виготовлені з метою захисту від ЗПСШ та незапланованої вагітності і не розроблені з тих матеріалів, з яких виробляють преzеpватuвu, а тому нічого спільного з засобами koнтpaцenцiї не мають. Так, інколи вони можуть вводити в оману своїм виглядом та формою, які віддалено або навіть дуже схожі на латексні вироби для захисту, але це лише на перший погляд. Насправді, насадки схожі на преzеpватuвu лише тим, що натягуються на пеніс однією технологією: їх так само треба трохи розтягнути в основі та надіти на член по тому ж принципу, що і латексний виріб. Все. На цьому схожість закінчується. Навіть, якщо Вам здається, що насадка - це ж повністю закритий виріб, який ще й до того ж має тверду голівку (у більшості випадків) та щільний, цупкий матеріал, а тому цілком може захистити та вберегти від хвороб та вагітності, то Вам це насправді здається. Хоч матеріал, з якого виготовляються насадки, і достатньо якісний (дивлячись хто виробник) та цупкий, проте це так виглядає лише ззовні. Більшість насадок розробляються з пористого матеріалу, який не гарантує не те що 100%, а навіть і мінімальний захист. Такий пористий матеріал не має нічого спільного з матеріалом, який використовується для виготовлення преzеpватuвiв, тому і сподіватися на те, що він Вас хоч якось захистить не варто. До того ж, насадки на пеніс не проходять спеціальні тести необхідною електронікою та технікою на відповідність стандартам захисних властивостей koнтрaцenтuвів, а тому немає ніякої гарантії того, що ці іграшки можуть надати Вам необхідний захист.

 

Насадка - не захист

Якщо Ви все ж бажаєте займатися захищеним сексом і одночасно користуватися насадкою для пеніса, то вихід є, при чому дуже простий та логічний. В такому випадку Вам треба надягти преzеpватuв на член, а зверху натягнути насадку. Таким чином, Ви вбережете себе і партнера від різноманітних інфекцій та хвороб, отримаєте нові враження від статевого акту, а також подаруєте своїй партнерці яскраві відчуття.

Наостанок нагадаємо, що насадка для пеніса - НЕ є засобом koнтрaцenцiї. Насадка для пеніса - це лише секс-іграшка, яка допоможе урізноманітнити Ваше сексуальне життя. Функції, які виконує насадка виключно такі:

Насадка для пеніса

  • збільшення члена в довжину (подовження його за рахунок твердої голівки та цупкого додаткового матеріалу);

  • збільшення члена в діаметрі ( за рахунок товстих стінок і щільного матеріалу);

  • додатковий рельєф для більш яскравого і чуттєвого задоволення та нових відчуттів під час тертя;

  • посилення ерекції. Насадки можуть посприяти закріпленню та підтриманню ерекції, що дозволить Вам займатися сексом довше та якісніше;

  • подовження статевого акту. Деякі насадки виконують функцію ерекційного кільця, бо щільно прилягають до ствола члена, перегороджуючи відтік крові. В результаті, пеніс стає більш міцним, а секс стає довшим;

  • запобігання передчасної еякуляції. Через те, що деякі насадки добряче стискають член і тим самим запобігають відтоку крові від нього, то Ви можете довше займатися сексом без страху передчасної еякуляції;

  • різноманіття статевого життя. І, звичайно ж, насадки дарують нові враження, нові яскраві відчуття та нові емоції, які можливі лише з використанням додаткових інтимних виробів.

І серед всіх цих пунктів немає навіть слова про захист від ЗПСШ та незапланованої вагітності, а тому, якщо бажаєте займатися захищеним сексом та використовувати додаткові інтимні вироби, в тому числі насадки для пеніса, не забувайте про koнтрaцenтuвu!

 

Відгуки

Насадка для пеніса - НЕ засіб захисту (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Насадка для пеніса - НЕ засіб захисту, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка