Як використовувати кільця на пеніс

     Кільце на пеніс – популярна секс-іграшка, в   основі   якої лежить саме звичайне кілечко. Незважаючи на простоту конструкції, кільце на пеніс, яке часто зветься також ерекційним, має воістину дивовижні властивості і здатне внести неймовірні відчуття в сексуальне життя будь-якої пари.
 
     Різновиди ерекційних кілець: які бувають і для чого використовуються?
 
     Насадка на пеніс у вигляді класичного кільця. Візуально це кільце, яке вдягається на ерегований статевий член і фіксується на його основі. Головним призначенням таких кілець є перешкоджання вільному відтоку крові з печеристих тіл чоловічого статевого члена. В результаті цього ерекція посилюється, а її тривалість збільшується. Для виготовлення ерекційних кілець використовуються найрізноманітніші матеріали: силікон, пластик, метал і т.д. Прості моделі, що не відрізняються вишуканим дизайном, є суто функціональним секс-пристосуванням. Стильні та незвичайні моделі з витисненого металу одночасно виконують ще й естетичну функцію. 
  
     Віброкільця - ці насадки на пеніс здатні творити   справжні дива. Всередину корпусу кільця вбудований мініатюрний вібруючий механізм. Закріпивши таку штучку на пенісі, обидва партнери можуть насолоджуватися м'якою і ритмічної вібрацією. Така стимуляція дарує незвичайні солодкі відчуття і не схожа ні на що інше. Окремою перевагою використання вібраційних кілець для пеніса є той факт, що насолоду відчувають обидва учасники любовних експериментів. Наявність додаткової опції у вигляді вібрації ніяк не впливає на пряму задачу диво-кілечка: секс з його використанням триватиме нескінченно довго. 
 
     Кільце на пеніс з відростками для додаткової стимуляції – самі ергономічні кільця, максимально враховують особливості жіночої фізіології. Відростки можуть бути розраховані на стимуляцію однієї з трьох основних «гарячих» точок жіночого тіла: клітора, точки G або ануса. Рекомендується вибирати ту модифікацію, яка найбільше надихає партнерку, але в будь-якому випадку кільця з відростками здатні подарувати жінці безліч солодких хвилин. Беручи до уваги ту силу і яскравість оргазму, які гарантовано настають у жінки, кільце на пеніс   з додатковими відростками можна по праву віднести до кращих пристосуванням для жіночого задоволення. 
 
     Тонкощі і нюанси використання кілець для пеніса
 
     Щоб радість від по-справжньому класного і тривалого сексу не затьмарилася дискомфортом і травмами, важливо використовувати кільця на пеніс правильно. В першу чергу необхідно правильно підібрати розмір: кільце має вільно вдягатися на статевий член в збудженому стані, не доставляти болісних відчуттів і не врізатися в тіло. Щоб не порушувати нормального кровотоку, кільце повинно вдягатися не довше ніж на півгодини. У разі ж найменшого дискомфорту, кільце необхідно негайно зняти.
 
     Кільця на пеніс: задоволення, яке необхідно відчути

 

 

 

Відгуки

Як використовувати кільця на пеніс (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як використовувати кільця на пеніс, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка