Як зробити вібратор з підручних засобів

     
     Зараз в магазинах інтимних іграшок можна придбати вібратор самої дивної форми і функціональності. Але іноді бувають випадки, коли хочеться, наприклад, порадувати кохану, піднісши їй такий подарунок, зроблений своїми руками, або просто в разі, коли цікаво спробувати зробити унікальну іграшку в домашніх умовах.

     На вибір є два варіанти - перетворити в вібратор якусь технологічну річ, у якій є функція вібрації або зробити собі іграшку повністю від початку до кінця самому. У випадку, коли Ви хочете використовувати предмет з вібрацією - на першому місці за популярністю, звичайно ж, буде електрична зубна щітка. Її потужна вібрація і зручна форма підійдуть як не можна краще. Також можна використовувати блендер, телефон, навіть електричну бритву. Тут важливо використовувати, звичайно, зворотний бік цих предметів, щоб не нашкодити собі. Також рекомендується обернути предмет марлею. На телефон можна надіти захисний чехол.
 
     Якщо Ви зібралися робити вібратор повністю, то Вам знадобиться гнучка трубка з еластичного матеріалу (можна і тверду, якщо Ви готові до більш гострих відчуттів), рідкий силікон, яким зазвичай проклеюють краї акваріумів, невеликий моторчик, бинт або марля. Моторчик разом з блоком для батарейок можна взяти від будь-якої іграшки, його помістити і прикріпити всередину трубки, а зверху трубку обмотати бинтом або марлею, просочуючи їх силіконом до повного висихання. Можна заздалегідь придбати рідкий силікон потрібного кольору, тоді Ваша іграшка вийде більш яскравого кольору.
 
     Для тих, кому цікаво спробувати зробити вібратор з інших матеріалів - можна спробувати вирізати з дерева, але важливо добре відполірувати матеріал, щоб не було потім задирок і поранень при використанні. Вібратор з свічки може при використанні розкришитися, тому на нього краще надягти виріб для захисту, якщо Ви раптом вирішили використовувати цей матеріал. Також існує чудовий матеріал під назвою " скульптурний пластилін", з якого легко можна виліпити потрібну форму, а сам матеріал добре застигає і дуже міцний.
 
    У кожному варіанті, якщо Ви хочете зробити вібратор в домашніх умовах, не забувайте про те, щоб іграшка була безпечна. Щоб всередині тіла не залишилися деталі саморобної іграшки, щоб вона не пошкодила стінок піхви і не завдала непоправної шкоди організму. У випадку, якщо Ви сумніваєтеся, рекомендується все ж звернутися в магазин інтимних товарів, де консультанти зможуть підібрати в залежності від Ваших бажань потрібну іграшку. Іграшки, які продаються в секс-шопах, робляться перевіреними компаніями з гіпоалергенних і безпечних матеріалів, перевірені лікарями. Такі іграшки спеціально спрямовані на те, щоб не нашкодити.
 
     Якщо ж Ви все-таки змогли зробити свою іграшку своїми руками, вітаємо - вона не тільки буде унікальна і єдина в своєму роді, але допоможе Вам краще зрозуміти, як влаштован вібратор, які у нього плюси і мінуси, і як від його особливостей форми і роботи залежить ступінь отримання задоволення тілом.

 

Відгуки

Як зробити вібратор з підручних засобів (5 відгуків)
07.12.2018
5 - Katz

21 век на дворе, а люди мастурбируют зубными щетками, смазанными подсолнечным маслом x___x Зачем так рисковать здоровьем? Самый простой вибратор и смазка вам в помощь :-)

Відгук був корисним? Так (2) Ні (2)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Katz.
Мы абсолютно с Вами согласны! В нашем магазине Вы найдете огромный ассортимент качественных и безопасных игрушек, а также лубрикантов для мастурбации :-)
Будем рады помочь Вам с выбором!

Відгук був корисним? Так (3) Ні (1)
25.06.2018
5 - даша

попробовала зубную щётку. очень круто но как теперь ей зубы чистить . в основном идеи неплохие . СПАСИБО ЗА САЙТ.

.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Даша.
Советуем Вам приобрести новую зубную щетку, а еще лучше - качественный и интересный вибратор)
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)
14.12.2017
5 - Прохожий

Замечательный вариант - сочетание купленного вибратора/фаллоиммитатора с каким-либо электроинструментом. (Вроде электролобзика, сабельной электроножовки и т.п.). Переходничок вот только придётся самому делать. С более сложным переходником можно использовать обычную дрель (через кривошип). Зато количество фрикций и скорость! Короче, оно стОит затраченных усилий!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Прохожий.
Мы рады, что наша статья взбудоражила Вашу фантазию) Но все-таки рекомендуем придерживаться мер осторожности и безопасности в своих сексуальных экспериментах ;)
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
25.05.2017
5 - Илона

И раньше из дерева делали фаллоимитаторы и назывались они "дилдо". Согласна с предыдущим комментатором - занозу из такой самодельной секс-игрушки получить вполне реально. Считаю, что безопаснее всего сделать не вибратор, а самодельный фаллоимитатор из материала очень гладкого, стекла, например. А если так хочется вибратор - так купите и не морочьте голову и одно место всякими опасными самоделками.

Відгук був корисним? Так (2) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Илона.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (1)
14.10.2016
5 - Кирил

Задумка конечно интересная, но я думаю, что самодельный вибратор использовать опасно будет. С зубной щекоткой и электробритвой может и стоит попробовать, но лепить самому из силикона думаю не стоит, так как он может вызвать аллергическую реакцию и будут проблемы. Деревянный вибратор опасен тем, что при попадании влаги, дерево будет разбухать и можно заносу получить в интимное место.

Відгук був корисним? Так (4) Ні (1)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Кирил.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (2) Ні (1)

Додати відгук про Як зробити вібратор з підручних засобів, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка