Як правильно підібрати лубрикант, на що звернути увагу при виборі (важливі поради)

лубрикант

   Лубриканти – це спеціальні змазки, створені для додаткового зволоження статевих шляхів, збільшення сексуального потягу, а також для усунення проблем неприємних відчуттів під час статевого акту.

 

Для чого вони потрібні?

    Головне призначення лубриканту – зволоження слизових оболонок статевих органів.   Під час попереднiх ласк жінка зазвичай збуджується значно повільніше, аніж чоловік, внаслідок чого  виділення природньої змазки піхви може затягнутися. Це відбувається внаслідок низки причин: фізіологічних особливостей, гормональний фон, емоційний стан, наявність гінекологічних проблем і т.п.
 
    Додаткове зволоження допомагає досягти безболісного та легкого проникнення ( навіть при недостатній ерекції), зникають болісні відчуття.  
Окрім того, лубриканти пом’якшують та забезпечують догляд за шкірою;   покращують ковзання латексних виробів; необхідні під час використання секс іграшок; використовуються для масажу інтимних зон; є незамінними при анальному сексі.  
 
Класифікація
 
Основа
 
- лубриканти на водній основі  (water based) – найбільш практичні, в основі їхнього складу - гліцерин та вода. Такі змазки легко поглинаються шкірою і змиваються водою, є гіпоалергенними, не залишають плями. Можуть використовуватися одночасно з засобами захисту, а також будь - яких секс іграшок. Лубриканти на водній основі можуть мати різну в’язкість: «полегшені» легко змиваються водою, можуть використовуватися під час петингу або мастурбації; змазки середньої в’язкості є зручними для класичного вагінального сексу ; в’язкі та незасихаючі доцільно використовувати для анальної гри.     
 
- лубриканти на силіконовій основі  (silicon based) – змазки, в основі складу яких – силіконовое масло. Не пошкоджують латекс, повільно всмоктуються, тому тримаються довше. Ідеально пІдходять для анального сексу. Головна перевага лубрикантів такого типу полягає в тому, що вони довго не розчиняються у воді, а отже їх радять використовувати для любовних утіх в душі або басейні.   
 
- лубриканти на масляній або жировій основі  (oil based) – основа складу – жири рослинного або тваринного походження.В’язкі, добре ковзають, передають температуру тіла. Не використовуються з латексними виробами та секс іграшками. Ідеально використовувати для контакту зі шкірою,еротичного масажу, масажу статевих органів, мастурбації.
 
лубриканты
 
 
Функціональне призначення
 
- знеболююче – з анестезуючими компонентами, завдяки яким зменшуються болісні відчуття. Внаслідок зниження чутливості головки статевого члену статевий акт подовжується.
- смакові та  ароматизиовані - мають приємні та насичені аромати, за допомогою яких можна створити ефект ароматерапії під час любовної гри . 
- антисептичні – з антисептичними речовинами(мірамістин, ноноксинол), які мають лікувальний вплив на мікротравми, зменшують подразнення, а також додатково захищають від зараження ВІЧ, герпесом та іншими хворобами, які передаються статевим шляхом.
- з вітамінами та екстрактами трав – сприяють загоєнню саден та подряпин, мають пом’якшуючий вплив, запобігають подразненню. В основі складу містять екстракти алое, ромашки, женьшеня, вітамін Е.
- з феромонами – впливають через органи чуття, збільшуючи сексуальний потяг.
- засоби для контрацепції – до складу входять сперміциди, які вбивають сперматозоїди.
- пролонгатори – специальні лубриканти, які  подовжують статевий акт, знижуючи чутливість нервових закінчень головки статевого члену, не впливаючи на гостроту відчуттів. Завдяки використанню лубрикантів такого типу можна уникнути передчасної эякуляції. 
- олії для масажу – містять активні компоненти, які сприяють приливу тепла, підвищують чутливість. Зазвичай мають приємний аромат. Використовуються для еротиного масажу. 
 
лубриканты
 
 
 Зона використання
 
- вагінальні – класичні, на водній або силіконовій основі, можуть поєднуватися з виробами з латексу. Призначені для додаткового зволоження під час вагінального сексу або мастурбації.  
анальні – здійснюють розслабюючий вплив, знижують болісні відчуття адже мають підвищену густоту та містять знеболюючі речовини (лидокаїн, бензокаїн).  
оральні (підсолоджувачі) - лубриканти з різноманітними запахами та смаком ягід та фруктів. Зазвичай, мають драглисту структуру. Спеціально призначені для оральних ласк.
анальні лубриканти
Форма випуску
 
-  гель;
-  крем;
- спрей;
- масло;
 
Поради з використання  
 
   Існує кілька простих правил використання лубрикантів, дотримуючись яких Ви отримаєте масу приємних відчуттів:
- використовуйте лише той лубрикант, який є спеціально призначений для конкретної зони;
- чітко дотримуйтеся інструкції з використання на упаковці ;
-до або безпосередньо під час статевого акту на статеві органи нанесіть невелику кількість лубриканту. Під час використання засобів захисту, лубрикант необхідно наносити поверх виробу аби попередити його зісковзування ;
- після статевого акту змийте залишки лубриканту теплою водою з милом;
-  лубриканти з екстрактами лікарських рослин бажано використовувати лише у випадку відсутності алергічних реакцій;
- ні в якому разі не можна замінювати лубриканти іншими змазками (мазями, кремами, харчовими продуктами);
 
Висновок
 
   Якщо ви стикнулися з проблемою недостатнього виділення природньої змазки або просто вирішили урізноманітнити відчуття під час сексу, то придбання спеціального лубриканту – саме те, що Вам необхідно. Використання цієї таємної зброї допоможе отримати яскраві та чуттєві оргазми, відкрити для себе нові грані сексуальних ласк. Лубриканти є абсолютно нешкідливими адже складаються лише з натуральних компонентів та не мають протипоказань для застосування. Головне, не лінуватися та вибрати з величезної кількості запропонованих той, який ідеально підходить в кожному конкретному випадку.  

Відгуки

Як правильно підібрати лубрикант, на що звернути увагу при виборі (важливі поради) (1 відгуків)
22.05.2017
5 - Кристина

Пользуемся регулярно вагинальными лубрикантами в виде геля или крема, никаких проблем с использованием никогда не возникало, только приятные ощущения. Но как-то мой парень решил сделать мне сюрприз и воспользовался оральным подсластителем с запахом клубники. С тех пор он предпочитает со мной советоваться, т.к. на клубнику у меня аллергия. Не знаю, может я сама себе внушила что-то, ведь не настоящая же клубника в составе?

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемая Кристина. В составе ароматизатор идентичный натуральному. С данным вопросом лучше обратиться к врачу.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Як правильно підібрати лубрикант, на що звернути увагу при виборі (важливі поради), залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка