Як вибрати анальний лубрикант?

     Анальний секс сьогодні в моді: все більша кількість сексуально розкутих людей відкрито говорять про різні види чуттєвих задоволень, кожен з яких вносить свій внесок в гармонійне і різноманітне інтимне життя. Анальний секс, яким люди займалися протягом тисячоліть, займає гідне місце в рейтингу яскравих задоволень для дорослих і активно практикується парами з різними секс-уподобаннями.
 
     Щоб розкрити для себе радість анального сексу, потрібно зовсім небагато: обопільне бажання обох партнерів, ніжність, поступовість і якісний анальний лубрикант. Лубриканти для анального сексу виконують важливу функцію зволоження ануса, який не має природного фізіологічного зволоження. Сучасний ринок секс-товарів пропонує широкий вибір лубрикантів для анальних насолод, серед розмаїття яких важливо зробити правильний вибір.

     Особливості вибору анального лубриканта
 
     В першу чергу необхідно визначитися з типом використовуваної засобу. Категорично заборонено використання засоби на основі олій – такі речовини негативно впливають на мікрофлору кишечника. Фахівці рекомендують використовувати лубриканти на водній або силіконовій основі. Водні лубриканти доступні за низькою ціною, але швидко висихають і вимагають постійного оновлення. Засоби на основі силікону коштують дорожче, але і витрачаються вони економніше. Обидва різновиди анальних лубрикантів абсолютно нешкідливі для здоров'я і гарантують ефективне зволоження задіяних в процесі зон.
 
     Якщо зайнятися анальним сексом Ви плануєте вперше, можна перестрахуватися на випадок виникнення неприємних відчуттів і підібрати анальний лубрикант з ефектом знеболення. До складу таких засобів входять речовини, що забезпечують легкий місцевий анестезуючий ефект, тому безпосередньо проникнення не доставляє дискомфорту і больових відчуттів. 
Але головним параметром вибору анального лубриканту є рівень якості продукції. Купувати засіб варто тільки в солідних секс-шопах, які можуть надати документи, що підтверджують якість продукції, що реалізовується.
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» запрошує  любителів гострих сексуальних відчуттів підібрати анальні лубриканти найвищої якості, з якими Ваше інтимне життя заграє новими фарбами і наповниться новими задоволеннями.

 

Відгуки

Як вибрати анальний лубрикант? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як вибрати анальний лубрикант?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка