Як вибрати лубрикант?

     Лубрикант – продукція, головним призначенням якої є зволоження інтимних зон. Лубриканти були розроблені як аналог природного зволоження, що виділяється людським організмом при сексуальному збудженні. Це природна речовина має властивість швидко випаровуватися, а значить, секс-марафон може обернутися дискомфортом. Використання лубриканта дозволяє ефективно вирішити дану проблему, адже засіб з секс-шопа можна наносити в будь-яких кількостях і як завгодно довго.

     Які бувають лубриканти?
 
     Масляні засоби – лубриканти на основі масел рослинного або тваринного походження були найпершими, що з'явилися на ринку. Такі лубриканти руйнують латекс, а значить, не можуть застосовуватися з виробами з даного матеріалу. Також до недоліків масляних лубрикантів відносяться плями, що залишаються на одягу і постілі.
     Лубриканти на водній основі – сучасні засоби для тривалих і абсолютно безпечних еротичних   задоволень. Такі лубриканти абсолютно не залишають слідів і забезпечують прекрасне ковзання. Головний їх недолік - досить швидке висихання, але він легко компенсується повторним нанесенням.
     Силіконові лубриканти – найсучасніші лубриканти, які забезпечують тривалий зволожуючий   ефект і абсолютно безпечні для латексу. Зараз ведуться розробки щодо усунення останнього недоліку силіконових засобів – їх здатності залишати сліди на тканині та шкірі. 
 
     Якому лубриканту віддати перевагу?
 
     Величезний вибір лубрикантів, пропонований секс-шопами і аптеками, здатний збити з пантелику кого завгодно. Фахівці рекомендують підбирати тий різновид, який створений спеціально для конкретного виду любовних утіх.
 
     Для орального сексу ідеально підійдуть лубриканти на водній основі, вони мають приємний фруктовий смак і аромат. Любителі анальних ласк напевно оцінять анальні лубриканти, які найчастіше виготовляються на силіконовій основі і містять в своєму складі легкі анастетики – такий засіб здатен зменшити дискомфорт і забезпечити прекрасне зволоження зон, які не мають свого природного.

     Прихильникам класичного сексу можна вибирати з десятків різновидів засобів, які володіють додатковими властивостями і якостями. Наприклад, спермецидний лубрикант не тільки зволожить піхву, але і знизить ризик незапланованої вагітності. А лубрикант-пролонгатор допоможе чоловікові продовжити час статевого акту.
 
     Незалежно від остаточного вибору лубриканту, головне правило його вибору залишається незмінним: купувати продукцію інтимного призначення потрібно тільки там, де якість пропонованих товарів не викликає сумнівів. Кращим місцем для покупки якісних і безпечних лубрикантов є секс-шоп Амурчик.

 

Відгуки

Як вибрати лубрикант? (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Як вибрати лубрикант?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка