Руйнівники легенд: сперма

Міфи про спермуЛегендами і міфами, що передаються з покоління в покоління, оповито багато сфер нашого життя і інтимна - не виняток. Скільки ж вигадок кружляє навколо сексу... Пальців двох рук для перерахування не вистачить, щоб пригадати всі кумедні і безглузді, правдоподібні і абсурдні байки про настільки інтимну тему. І ця скринька легенд і сказань все поповнюється і поповнюється. І тому прийшов час розповісти Вам міфи, пов'язані з чоловічим еякулятом, адже ця тема - ще те джерело захоплюючих вигадок. Хто ж не чув про чудодійні косметичні властивості чоловічої сперми або про ананаси, які роблять зі сперми мало не смачне варення. А чи все з цього правда? Ось про це і поговоримо. Зустрічайте популярні міфи про сперму.

Ананас - запорука ласощів і радощів

Ананаси здатні змінити смак сперми - цей міф поширений настільки, що багато чоловіків просто об'їдаються ананасами, щоб надалі ставити смакові експерименти на своїх супутницях під час оральних ласк і не тільки. Можна хоч на сніданок, обід і вечерю вживати ананаси і запивати ананасовим соком, але навряд чи це вплине на смак Вашої сперми. Ви, хіба що, більше не зможете дивитися на ананаси, перенаситившись ними в спробі перетворити своє сім'я на мед. Ну або ж отримаєте алергію, яка також навряд чи є частиною Вашого грандіозного гастрономічного плану. Звідки і чому саме ананаси взяли на себе важку ношу головного підсолоджувача еякуляту, можна лише здогадуватися. Якби було все так просто, то смак сперми можна було б замовляти як пісні на радіо. Бажаєте сперму зі смаком бананів вранці або ж віддаєте перевагу райській кокосовій насолоді вечорами? Але на жаль, замовлення за заявками не приймаються. Бажаєте насолодитися смачними оральними ласками? Тоді краще замовити собі їстівні змазки, призначені для орального сексу.

Але! Хоч тема з ананасами все ж плавно переходить в розряд міфів, але ось сам факт того, що харчування впливає на присмак сперми - це найчистіша правда. Ось такий ось напівміф, напівправда. А вся річ у тім, що чоловічий еякулят має свій власний, природний смак, кардинальним чином який змінити неможливо. Але на присмак сперми впливає цілісне харчування чоловіка, його щоденний раціон. Таким чином, по присмаку сперми можна визначити лише пристрасті чоловіка до гострих або солодких страв. Тільки гостра і солодка їжа може внести невеликі корективи в смак, адже природний присмак еякуляту може затьмарити всі інші відтінки. Один лише ананас точно не врятує ситуацію. Але існує думка, що якщо Ви бажаєте, щоб сперма завжди мала смачний присмак, то з раціону слід викреслити кисломолочні та м'ясні продукти, пиво, а також каву. Ну і, звичайно ж, варто пам'ятати, що неприємний смак і запах еякуляту (якщо такий є) може бути пов'язаний з різними захворюваннями, а тому варто шукати причину у лікаря.

Сперма як спосіб долучитися до здорового харчування

Міфи про сперму"Сперма - це ж чистий білок. Він же корисний!"- головний поширений аргумент чоловіків, коли справа доходить до ковтання сперми під час оральних ласк або закінчення сексу. Відмінний хитрий хід, щоб заманити даму корисними властивостями еякуляту і під соусом добрих намірів, все ж, схилити супутницю на чудодійне заковтування. Мовляв, і йому приємно, і Вам корисно. І частка правди в цьому є. Але тільки частка, причому дуже мала і навіть примарна. А все тому, що сперма дійсно має корисні натуральні компоненти і містить білок, фруктозу і кальцій. Але проблема в тому, що їх кількості банально не вистачить для того, щоб розкрити всі свої корисні якості і справити на організм людини чудодійний і цілющий ефект. Це просто мізерно мала кількість для будь-якого бажаного результату, а тому покладатися на корисні властивості чоловічого еякуляту - марна ідея. Ну а якщо Ви все ж маєте надію на те, що чоловіча сперма = здорове харчування, то варто звернутися до цифр, які наочно покажуть, що досягти хоч якоїсь користі від сперми - вельми важко. Чоловічий еякулят, в середньому, становить приблизно 15-30 калорій, а ось норма добового споживання дорослої людини - 1500-2500 калорій, що значно вище, ніж один акт сім'явиверження. Після нехитрих підрахунків, можна прикинути і зрозуміти, що сперми Вам знадобиться ох як багато. Ну а сперму добути, це Вам не корову подоїти. Їй теж потрібен час для відновлення і поповнення запасів. Тож, шлях до здорового харчування варто прокладати точно не через ковтання і вживання чоловічого еякуляту.

Чоловічий еякулят - бюджетна доглядова косметика

Ходять чутки, що використання чоловічої сперми в якості доглядового засобу для обличчя - це прекрасна панацея від проблемної шкіри. З'явилася ця чутка не безпідставно, а через те, що в спермі виявили вміст вітамінів C і B12, які сприятливо впливають на стан шкіри, сприяють стимуляції природного колагену і покращують стан шкіри. Але прогрес знову ж впирається в кількість. Якщо вітаміни і здатні на такі диво-ефекти, то їх мізерна кількість в складі сперми не дасть Вам бажаного результату, як би Ви ретельно і інтенсивно не обмазувалися еякулятом з ніг до голови. Та й, що важливо, ніякі дослідження і спостереження не дали результату і не підтвердили чарівного впливу на стан шкіри. А тому, всі ці косметичні процедури зі спермою - лише захоплююче заняття з розряду фетишів, яке не покращує шкіру і ніяк на неї сприятливо не впливає. Сперма може і бюджетна, але точно не доглядова, і точно не косметика. Вердикт - міф.

Міфи про спермуНепорочне зачаття

Один з найпоширеніших міфів і страхів жінок, пов'язаних з чоловічою спермою, виступає боязнь завагітніти при побутовому контакті з еякулятом і без безпосереднього статевого контакту з чоловіком. Багато хто дійсно вважає, що вагітність може наступити, якщо скупатися в одній ванні з чоловіком, сісти на стільчак унітазу, де залишилися будь-які сліди-наслідки чоловічої насолоди, поплавати в басейні з оравою чоловіків або витертися одним рушником. І цей список безглуздих ситуацій, при яких можна нібито "завагітніти" можемо продовжувати вічно. Але поспішаємо розвіяти цей міф, адже сперматозоїди неймовірно ніжні і можуть функціонувати виключно в сім'яній рідині і при сприятливих для них умовах. За межами жіночого організму, при будь-яких перепадах температури, вологості, посухи, впливі тепла або холоду, зміни в кислотності середовища, і навіть при контакті з водою сперматозоїди гинуть і не несуть ніякої небезпеки. А тому подібне непорочне зачаття відправляється в розряд фантастики.

Алергія на сперму

А ось тут міф має під собою підтверджені наукові дослідження і сміливо переходить на бік правди. 5% жінок всього світу мають алергічну реакцію на сперму чоловіка. Виявляється алергія у вигляді свербежу, висипу, схожого на кропивницю, почервоніння шкіри. Але ось що точно не підтверджено, так це що конкретно викликає алергічну реакцію: самі сперматозоїди або сім'яна рідина, в якій вони знаходяться. Але це вже й не важливо, адже алергія на сперму в будь-якому випадку підтверджена.

Міфи про спермуВорожіння на сім'яній гущі

Хтось ворожить на кавовій гущі, хтось на картах Таро, а хтось на спермі свого чоловіка. Але не думайте, що це цікаві ворожіння на світле спільне майбутнє або активне статеве життя, приречене на успіх. Тут-то справи йдуть більш цікаво. Особливо недовірливі жінки, які підозрюють своїх чоловіків і хлопців в невірності, винайшли оригінальний спосіб вирахування зради по сім'яній рідині. А суть в тому, що кількість і консистенція сперми може підступно розкрити чоловічу таємницю. Саме ці складові можуть допомогти визначити, коли у чоловіка була остання еякуляція. Якщо сперма має більш прозору консистенцію і її об'єму дуже мало, то можна припустити, що сім'явиверження було не так вже й давно. І якщо це диво відбувалося не з Вами і не на Ваших очах, то є привід задуматися, куди і з ким було спущене добро. Якщо ж еякуляту багато і він густий, то будьте спокійні - все найкраще Ваш чоловік приберіг для Вас. Але дане захоплююче ворожіння може бути недостовірним, адже мастурбацію ніхто не відміняв. І тут вже спробуй доведи, що мала кількість сім'ячка не від того, що проводив час з іншою жінкою, а від любові до самозадоволення з мастурбатором. Тож хитрий план викриття може бути під великим питанням.

Матеріали за темою

Відгуки

Руйнівники легенд: сперма (0 відгуків)
Відгуків ще нема, стань першим - постав питання або напиши свій відгук!)

Додати відгук про Руйнівники легенд: сперма, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка