Збільшення пеніса: міф чи реальність?

     Будь-який чоловік хоче мати гарний і великий пеніс — це одна з його головних гідностей і предмет гордості. Багатьох ціка
вить питання — чи можливо дійсно збільшити пеніс за допомогою засобів з секс-шопів? 
 
     Будь-який інтимний магазин зможе запропонувати товари для вирішення цього питання. Найпоширеніші з них — вакуумні помпи і спеціальні креми для масажу і збільшення статевого органу.
 
     Чим корисні помпи

вакумна помпа

     За допомогою вакуумної помпи до статевого органу приливає кров. Пеніс набухає, стає більш м'ясистим і за рахунок цього збільшується в розмірах. Одноразове користування вакуумної помпи приносить тільки задоволення від стимуляції, проте після пеніс повертається назад до свого розміру.При постійному користуванні вакуумною помпою курсом пеніс може збільшитися з часом на кілька сантиметрів, стати більш міцним і здоровим. 100% гарантії, однак, не дасть жоден виробник, так як дуже багато також залежить від індивідуальних і фізіологічних особливостей чоловіка. У будь-якому випадку, вакуумні помпи шкоди не приносять, завжди сприяють зміцненню здоров'я статевого органу і можуть негативно вплинути на здоров'я чоловіка тільки в разі надто вже частого використання і зневагою до інструкцій до таких товарів. 
 
     Засоби для стимуляції та масажу
 
     Існує окрема категорія кремів, гелів і мазей для збільшення і зміцнення пеніса. Вони можуть досить сильно відрізнятися за складом, а також мати різний характер дії. енларго
 
     Такі засоби можна поділити на:
- засоби короткої, одноразової дії. Дія таких кремів або мазей зазвичай близько двох годин. Застосовуються вони безпосередньо при статевому акті;
- довгострокові креми, мазі та гелі. Розраховані вони на використання курсом. Є такі, які використовують перед статевим актом, і ті, що не потребують обов'язкового сексу після;
- допоміжні засоби. Їх можна використовувати разом з іншими засобами, включаючи і вакуумні помпи. Дія таких засобів ніколи не несе за собою негативних результатів і направлено тільки на додаткову стимуляцію.
 
    Всі кошти для зміцнення і збільшення статевого органу, як правило, діють за однією схемою — сприяють припливу крові до статевого органу. Жоден крем не буде містити в собі інгредієнти, які могли б зашкодити чоловікові, проте все одно варто звертатися з такими засобами обережно, так як статеві органи — місця ніжні. 
 
     Як і у випадку з помпами, варто звернути увагу, що дія засобів по збільшенню пеніса залежить від фізіологічних та індивідуальних особливостей чоловіка. Також навіть найлегший засіб може викликати алергічну реакцію, якщо у людини є несумісність з якимось з інгредієнтів в складі. Тому важливо перед використанням звернути особливу увагу на склад і бути впевненим, що у Вас ніщо зі складових крему або мазі не викличе роздратування на шкірі або алергії. 
 
     Інтернет-магазин «Амурчик» зможе запропонувати Вам детальну консультацію будь-якого товару з нашої категорії по збільшенню статевих органів. Ми з радістю допоможемо вибрати відповідний конкретно Вам товар з великої різноманітності моделей помп і засобів.

 

Відгуки

Збільшення пеніса: міф чи реальність? (1 відгуків)
15.10.2016
5 - Игорь

Не скажу, что прям страдаю маленьким размером, но как любому мужчине всегда хотелось удивить свою избранницу. Поэтому я решил попробовать, как можно увеличить своё достоинство. В действие кремов я почему-то верю меньше, а вот эффективность вакуумных помп решил испробовать на себе. Результат есть, +3 см и большая выносливость в сексе. Главное соблюдать все правила и эффект гарантирован!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)
відповідь Amurchik.ua

Уважаемый Игорь.
Спасибо Вам за отзыв!

Відгук був корисним? Так (0) Ні (0)

Додати відгук про Збільшення пеніса: міф чи реальність?, залишити коментар, запитати

Ім'я*
Електронна пошта
Відгук чи запитання*
Ваша оцінка